icon

Veľmi málo sexu na začiatku manželstva

lenkalea7
16. okt 2022

Ja som vydatá polroka a so sexom je to katastrofa...keď to nefunguje v posteli je to cele nanič...môj muž by to podľa mňa nepotreboval, len tak raz za týždeň...nebaví ma to...prosiť o sex ho nemienim...chlap ma urobiť prvý krok ku sexu, si myslím....stále sa sťažuje že je unavený a že ja neskoro chodím do postele....a stále niečo...a keď mám chuť tak on spí...a to často...neviem...či to má budúcnosť...máme spolu 9mesacnu dcéru..Už uvažujem že asi so mnou nieje niečo v poriadku keď by som to chcela aspoň 2-3×do týždňa...:(

Strana
z4
mravenek
17. okt 2022

@zoro9836 tak v tomto by som taktiež oponovala. Keď žena nie je spokojná sama so sebou, tak nejaké komplimenty sú skôr kontraproduktívne. Ja som to mala podobne. Manželovi ani vo sne nenapadlo, že túžim po nejakej plastickej operácii, konkrétne abdominoplastike brucha. Povedal, že sa mu to zdá zbytočné, že mi nič nechýba. Ale ja sa každý večer vidím v zrkadle, ja som vo svojom tele. Nepodstúpila som operáciu kvôli nemu, ale kvôli sebe. Lebo som "to" mala stále v hlave. Tým nechcem nikoho nabádať na plastickú operáciu, len som zareagovala na margo tých komplimentov... 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mravenek
17. okt 2022

@zoro9836 ale to je jasneee že také sa dobre pocuva alebo číta 😁😁😁 ja mam našťastie manžela co nemá problém povedať, že sa mu páčim. Ale toto rozhodnutie bolo o mne a mojom sebavedomi 😉 proste moja hlava mala taký blok, že nebolo inej cesty. A nie je nič horšie ako nespokojná žena 😅

elenka.k
17. okt 2022

@prhlavka
tak baby - nedať mužovi mesiac a pol a sami sa priplazia 😝

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elenka.k
17. okt 2022

@zoro9836 ty tu také nepíš, bo niektoré uveria 😵 och

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elenka.k
17. okt 2022

@zoro9836 😲 😀
to už je ale iná téma /nevera/

prhlavka
17. okt 2022

@elenka.k ha ha, len co ked ja nevydrzim 🙈🙈🙈, tam to pada, na mne 😁

alberto1
17. okt 2022

@lenkalea7 ak dá prednosť tv alebo pc pred tebou, asi si sa mu zunovala. Skúste sa porozprávať a zahod svoju hrdosť, skús ho zviesť, aspoň pár krát, kym sa zase nenaštartuje.

panelacikova
17. okt 2022

@lenkalea7 nie som veštica, len som reagovala na tvoj úvodný príspevok. nemá na teba chuť a ty uvažuješ, že niečo nie je v poriadku s tebou? no pokiaľ si enormne nepribrala (30 a viac kg), tak nemusím byť ani veštica, aby mi prebehlo hlavou, že toto vôbec nemusí byť tvoja chyba.. viac si domysli sama.

elenka.k
18. okt 2022

@prhlavka oooooo 😝
sme ženy, vydržíme 👍

Strana
z4