icon

Veriace ženy: Prečo sex pred svadbou?

28. dec 2023

Som veriaca a myslela som si, ze budem cakat do svadby. Avsak teraz (24 rokov) som si povedala, ze som cakala dost dlho, dlhsie ako vacsina veriacich zien, ktore poznam, a mala som sex s muzom, ktory sa mi paci. Pravdepodobne to nebude muz, ktoreho si raz vezmem, proste som mala sex, chcela som vidiet anatomiu muza nazivo a lakalo ma to vyskusat si to. Stratila som trpezlivost, za moje dlhorocne cakanie mi panbozko neposlal z neba ziadneho princa na bielom koni, a tak som si povedala, ze kaslem na to, zbytocne cakat. Veriace zeny, ako ste to mali vy? Preco ste sa rozhodli necakat do svadby? Ked som bola mlada, vsetky veriace kamaratky vraveli ze budu cakat, teraz väcsina z nich to ma za sebou,. Zaujima ma to, ze preco sa niekto zrazu rozhodne necakat?

10zabka
28. dec 2023

@domkakvet nepíšem o tebe, píšem zaužívaný a bohužiaľ zastaralý názor, ktorý u mnohých stále funguje

katka0123
28. dec 2023
sticker
domkakvet
28. dec 2023

@10zabka ano funguje u niektorych, snad to tak bude chapat co raz menej ludi.

10zabka
28. dec 2023

@domkakvet kiežby si mala pravdu

minenkak
28. dec 2023

@domkakvet presne taký ako ja srdečný,úprimný ,veselý môžem povedať,že som dobrý človek, aj keď s chybami ako každý

mikadooo
28. dec 2023

Chlap chcel sex. Každopádne, v podstate 3 mesiace boli len bozky, dotyky, túlenie sa, proste to čo som dovolila, akceptoval, keď som ho stopla. No ale po 3 mes. som si povedala, že serem ja už na to, no a čo, už mi z tých dotykov a bozkov seriózne šibalo, išla som zošalieť 😄.

markusrasford
28. dec 2023

@domkakvet vieš potom aby ťa tá "úprimnosť" nedobehla časom. Prečo je dôležité aby vedel partner o našej minulosti? Do určitého času sme sa nepoznali sme sa tak prečo sa o Tom vôbec baviť?

10zabka
28. dec 2023

@markusrasford prečo? Pretože vzťah je nielen o láske, ale aj vzájomnej dôvere a tolerancii.

markusrasford
28. dec 2023

@10zabka rešpektujem tvoj názor.

liliputka2131
28. dec 2023

@markusrasford ako to myslis ze aby ta uprimnost nedobehla casom?ze co nakoniec ten muz zisti ze ta zena ich mala viac ako on?😂🤌

markusrasford
28. dec 2023

@liliputka2131 vôbec nie. Na začiatku porozprávať že si mal (a) toľko a toľko partnerov v posteli. A po rokoch príde kríza a táto obľúbená téma sa môže vytiahnut a razom obuchana o hlavu a možno že už aj mená partnerov budú tabu. Vôbec to nemá nič spoločné nič s počtom jedného alebo druhého. Čo bolo bolo. Čo oko nevidí srdce neboli

domkakvet
28. dec 2023

@markusrasford aj opak sa moze dozvediet.

anaj_janka
28. dec 2023

Tu je svedectvo prečo kresťansky čakajú až do manželstva

https://www.youtube.com/watch?v=QbNUrTRyxZM
liliputka2131
28. dec 2023

@markusrasford preco by to malo srdce boliet?ved ked to bolo pred vztahom tak co ho alebo ju moze boliet?ja som sa nikdy nepytala svojho muza kolko ich mal predomnou lebo naco je to dobre?ale zaujima ma muzsky pohlad nato preco niektorí zacnu rozoberat ze tamta ich mala tolko a preco ich mala a uz je pre nich kurv@

tululu
28. dec 2023

Takto,neviem co chce ktora cirkev,ale v Biblii sa pise o sexualnej cistote do svadby.Nepoznam ani jedno manzelstvo,ktore by stroskotalo preto,lebo partneri cakali do svadby.Poznam xy manzelstiev,ktore sa rozpadli aj napriek tomu,ze partneri spolu zili aj pred svadbou a mali vsetko "vyskusane" a "zabehnute". Ale to je moj okruh znamych a nie smerodatna statistika.Ak si ale vsetky z nas prilozime ruku na srdce a spomenieme si na nase sexualne zaciatky,tak to urcite neboli olympijske vykony ako z katalogu ale vsetko sa da pekne zladit,ak si partneri chcu rozumiet.A tiez si asi neda tvarit,ze sexualny partner vie byt odlozeny v rovnakom sufliku ako platonicky partner.Nie je vzdy jednoduche upratat si tie zazitky,ktore uz clovek z minulosti nevymaze, ta zdrzanlivost tomu pomaha predist.Samozrejme za predokladu,ze si clovek vybera partnera na zaklade rozumnych kriterii a nie pre pevny zadok a jamky v licach ( to je uz prijemny bonus ) 🙂

h2
28. dec 2023

Čo hlásajú v cirkvi? Že ženu, ktorá je "rozjazdená" už pred svadbou, si nikto nevezme? To kam si chodila do kostola?

markusrasford
28. dec 2023

@liliputka2131 to si kde zistila že muži toto preberajú? Nemám kamarov ktorí by sa chválili že koľko partnerov mali ich polovičky. Úplne milna info. Skôr sú ženy zvedavé podľa mojich skúseností že koľko bolo partneriek.

10zabka
28. dec 2023

@anaj_janka inak dobre to nahráva chlapom. U nich nezistíš, či pred uzavretím manželstva mali sex so ženou. Nie je to nespravodlivé? Akože ženy do manželstva "čisté, nepoškvrnené" a chlap? Ak žene neprizná, že pred svadbou mal sex s inou ženou, je vlastne "čistý". Dobre scestné. Nie každý je taký úprimný, aby sa žene priznal. A ak sa vyspovedá? Super, však pán farár nezradí, lebo "spovedné tajomstvo". Chlap si odmodlí hriech minulosti a je "čistý". Vlastne: ak sa neprizná žene a vyspovedá kňazovi, je vlastne v poriadku. Je to naozaj v poriadku?

minenkak
28. dec 2023

@10zabka a ako u ženy zistíš či mala sex, ak ti to nepovie

liliputka2131
28. dec 2023

@markusrasford tak napriklad mam kamosku ktora ma rada muzov 😂a uz ich mala tak celkom dost za roky hej moj ju tiez pozna a nezabudne pripomenut ze zase ma noveho?ved ona kazdemu da tak nieje kurva?nikdy neviem co mu odpovedat😂🤌tak ma to rada no nikoho nepodvadza

terry658
28. dec 2023

Zvedavosť, vášeň, túžba, pudy.....prosto všetko hrá proti človeku, ktorý chce vydržať do svadby. U mňa je fyzický dotyk jazyk lásky. Hold s takým nastavením sa ťažko čaká 😂

10zabka
28. dec 2023

@minenkak tak toto verím, že nemyslíš vážne 😂😂😂

minenkak
28. dec 2023

@10zabka no myslím to vážne,ako to zistíš

h2
28. dec 2023

Nevidím nič neúprimné na tom, keď si dvaja ľudia vo vzťahu nepovedia, koľko mali predtým sexuálnych partnerov. Keď partnera poznám (čiže neskočím s ním do postele na prvom rande), tak si viem urobiť obraz, aký je to človek a či je, alebo nie je ten typ, čo to kláti doradu, ako príde. Prečo by sme sa mali spovedať z týchto počtov? Nepovažujem to za podstatnú informáciu. Narobí viac škody, ako úžitku.

markusrasford
28. dec 2023

@10zabka
@minenkak tak keď je žena šikovná zahrá to že je ešte panna. Netreba vysokú školu že sa to dá.

10zabka
28. dec 2023

@minenkak nie som na ženy, ty áno? Skús si pozrieť biológiu človeka, zadaj deflorácia a verím, že na to prídeš, držím palce 👍😎

10zabka
28. dec 2023

@markusrasford ty si pannu asi nemal, však? To nezahráš 😉

h2
28. dec 2023

@10zabka Nie každá žena musí pri prvom pohlavnom styku krvácať, ako podrezané prasa.

cafelatte
28. dec 2023

Osobnú skúsenosť nemám, ale poznám viac manželských párov ktorí čakali a isli do manzelstva v cistote a vyplatilo sa, všetko funguje ako ma. Bolo im to požehnané.