icon

Veriace ženy: Prečo sex pred svadbou?

28. dec 2023

Som veriaca a myslela som si, ze budem cakat do svadby. Avsak teraz (24 rokov) som si povedala, ze som cakala dost dlho, dlhsie ako vacsina veriacich zien, ktore poznam, a mala som sex s muzom, ktory sa mi paci. Pravdepodobne to nebude muz, ktoreho si raz vezmem, proste som mala sex, chcela som vidiet anatomiu muza nazivo a lakalo ma to vyskusat si to. Stratila som trpezlivost, za moje dlhorocne cakanie mi panbozko neposlal z neba ziadneho princa na bielom koni, a tak som si povedala, ze kaslem na to, zbytocne cakat. Veriace zeny, ako ste to mali vy? Preco ste sa rozhodli necakat do svadby? Ked som bola mlada, vsetky veriace kamaratky vraveli ze budu cakat, teraz väcsina z nich to ma za sebou,. Zaujima ma to, ze preco sa niekto zrazu rozhodne necakat?

10zabka
28. dec 2023

@h2 och, tak to si pekne mimo. Písala som niekde o tom, že by mala krvácať ako podrezané prasa?

markusrasford
28. dec 2023

@10zabka zoberme takú možnosť že obaja sú ešte panici. Ten neskúsený muž panic dokáže odhaliť skúsenú pannu? Keď do tej doby čítal len v knižke

h2
28. dec 2023

@10zabka V čom som mimo? Že nie každá krváca? Za tým si stojím. Hoci uznávam, že to prirovnanie som si mohla odpustiť.

10zabka
28. dec 2023

@minenkak ďakujem za link, v mojom veku si je to naozaj platné ako mŕtvemu zimník 😀

minenkak
28. dec 2023

@10zabka tak a presne toto je sprostosť ako vyšitá,ty sa pozri na biológiu človeka -zeny , pohlavný styk,neznamená porušenie panenskej blany a sex neznamená len pohlavný styk

h2
28. dec 2023

@markusrasford Skúsená panna vyzerá ako? 😁

10zabka
28. dec 2023

@markusrasford nie som psychológ, bohužiaľ, skús sa obrátiť na poradňu 😉

minenkak
28. dec 2023

@10zabka v každom veku sa človek môže niečo nové naučiť, ešte stále si mi ale nenapísala ako sa dá zistiť či žena už mala sex, ak to sama neprizná

palicka
28. dec 2023

Prepac, ale tvojej teme vobec neverim...to len chces, aby sa tu zas hadali a skriepili veriaci, neveriaci, panny i .....

markusrasford
28. dec 2023

@h2 to som myslel v úvodzovkách.

10zabka
28. dec 2023

@h2 presne tak som to myslela 🙂

janai1
28. dec 2023

@10zabka ty si z ktorého storočia prišla? Tu biológiu by si si mala skôr doštudovať ty

10zabka
28. dec 2023

@minenkak to je fakt 👍

10zabka
28. dec 2023

@minenkak načo by ti to bolo?

minenkak
28. dec 2023

@10zabka zaujíma ma to

10zabka
28. dec 2023

@janai1 z minulého. A ty?

10zabka
28. dec 2023

@minenkak tak použi gúgl, tam je vecí 😉

karolinakr
28. dec 2023

@h2 ako podrezane prasa...no to sa ti podarilo, akurat pozeram Svako Ragan a teraz podrezali prasa a nesu ho na tyči 😀

mondolina
28. dec 2023

@10zabka
o " panenstvo" niekedy prídeš ani nevieš ako 🥳 napr. tampónom.
a potom na bielej nepoškvrnenej plachte nebude krv "
bola panna? nebola? 🙏🤔
ako fakt toto v dnešnej dobe.

minenkak
28. dec 2023

@10zabka veď načo mám hľadať na internete keď ty si začala,že u chlapa nevieš či mala sex,tak sa pýtam ,ako to vieš u ženy

10zabka
28. dec 2023

@mondolina nuž... nie o tom bola pôvodná téma, ale ďakujem za poučenie. Toto mám už dávno za sebou 😉

subartic
28. dec 2023

tak ono to aj funguje , že muž čo má viac žien je proste borec a žena čo mala viac mužov , tratí na atraktivite pri vstupe do manželstva, netratí na atraktivite nezáväzne si zasúložiť. Minule to vysvetľoval v telke jeden muž , že je teritoriálny a nechce aby vagínu jeho ženy navštívilo aj viacero mužov , najlepšie by bolo aby bol návštevníkom iba on sám , rovnako tak vysvetľoval prečo by si si nzeobral za ženu takú čo je na onlyfens alebo robí spoločníčku , nechce aby telo jeho ženy videlo ďalších tisíc mužov a neskôr sa k tomuto obsahu dostali aj ich spoločné deti .
Moja kamarátka je silne veriaca, za manžela si zobrala rovnako zmýšľajúceho muža a sex mali až po svadbe, sú spolu 25 rokov , majú tri deti a myslím že ich manželstvo je viac ako dobré. myslím že takých manželstiev je celkom dosť, len o tom nehovoria a žijú úplne normálne . Potom sú tu manželstvá kde sa skúša všetko , skúša a skúša od sexu , po spoločné žitie atď, aj 10 rokov a dva roky po svadbe rozvod .
Čo som si všimla z môjho okolia tak ženu na sex a nejaký ten menej záväzný vzťah odmietne máloktorý muž , ale už keď hľadajú partnerky/ manželky pre život tak máloktorý chce aby mal doma ženu ktorá má povesť " dala skoro každému " alebo ženu ktorá prešla rukami 10 tky mužov.
Ja by som tiež za partnera nechcela muža ktorý čo mu neušlo tak prekotil .Jednoducho neverím tomu že takýto muž sa ukotví a začne ako jedinú ženu vo svojom živote vnímať svoju partnerku , možno dočasne .

mondolina
28. dec 2023

@10zabka
ty si začala tému ako má žena dokázať svoju poctivosť. tak sa predveď.

10zabka
28. dec 2023

@minenkak odpovedz si sám 🙂 Opakujem, nie som ani psychológ, ani kompetentná odpovedať na tvoje otázky. A napokon ma tvoje otázky už dávno nebavia 😎
@mondolina až bože... ako sa má predviesť? Čítala si a porozumením?

mondolina
28. dec 2023

@10zabka
stačí jednoduchá odpoveď 😉

minenkak
28. dec 2023

vďaka Bohu ,že sú na svete aj chlapi ktorí berú ženu ako človeka a nie len ako objekt na sex a akceptujú jej život pred ,ako aj tá žena život chlapa pred nou

janai1
28. dec 2023

@10zabka no, týmito názormi skôr tak z 13. ale OK. Totálne trepať a odporúčať iným si naštudovať biológiu keď ty ani len základy neovládaš ale trepeš tu nejaké svätuškárske názory 🙈
Pre tvoju informáciu to či mala žena sex tiež nezistíš kým ti nepovie. Panenská blana totiž nevydáva fanfáry pri penetrácii. Milióny žien žiadnu nemajú, ďalšie milióny žien majú porušenú napr. pri športe atď. Podľa tvojej logiky ich odpanila asi lopta potom

10zabka
28. dec 2023

@janai1 díky za názor a za tvoje presvedčenie, kam patrím. Biológia tiež super 👍 Ja ani krstená nie som. A 13. storočie mi sedí 😝

minenkak
28. dec 2023

@10zabka ja stále neviem ,ako tu sa dá čítať s porozumením, nedokážem to stále nejako pochopiť ako ,žena dokáže,že nemala či mala sex

janai1
28. dec 2023

@10zabka výborne, takže si len nevzdelana a odmietaš akceptovať iné informacie ako tie ktoré si si niekde zobrala do hlavy a ponižuješ sa tu týmito odpoveďami