Veríte na kamarástva medzi mužom a ženou?
Ako to vnímate?
nie
Áno, verím, mám takýto vzťah a aj manžel má.
Kamarátstva áno, priateľstva nie.
Áno, sama mám. Ale vždy to môže prejsť aj do zaľúbenosti z jednej strany. Tiež som zažila.
Ja verím, mám takto kamarátov... ale to, že to niekomu funguje resp. nefunguje, neznamená, že to inak nemôže byť, vždy je to o konkrétnych ľuďoch...
mám viac kamarátov medzi mužmi ako medzi ženami, takže verím
Take priatelstvo moze existovat.
Ale verim, ze v nejakom bode ich priatelstva si minimalne jeden z nich presiel sukromne obdobim, ked k tomu druhemu zacal citit pritazlivost, mysliet na neho casto a zelal si, aby boli par. Ale pre rozne priciny (hoci aj triezvu uvahu, ze padom vztahu pride i o pekne priatelstvo) si to nechal pre seba.
Potom to preslo a uz dalej fungovali a funguju len ako vyborni priatelia. A uz nic medzi nimi nehrozi a najskor ani uz nikdy nebude. Nezopakuje sa to. Partnerska atraktivita medzi nimi nevzplanie ani keby spali v jednej posteli, ci zili v jednom byte.
Nie
Samozrejme že áno. Mám aj ja aj manžel.
už zase? 😀 áno, existuje takých veľa a nie je za tým nutne to, že by bol jeden z nich zaľúbený. Aj ja si lepšie rozumiem s mužmi ako so ženami.
Iste mám blízkeho kamaráta dlhé roky. Tak ako mám rada jeho tak aj jeho rodinu. Beriem ho ako brata
@lenkasarka presne si to vystihla
zo strany zeny, verim len v kamaratstvo ...zo strany muza neverim , predstavy maju muzi divoke ..
Ano preco nie. A hlavne kym to je rovnake z oboch stran.
Mam kamarata. Zoznamili sme sa cez mojho manzela.
Piseme si. Navstevujeme-to povacsine cele rodiny sa stretavame.
Aj na vylety spolu a tak.
Niekedy ked nieco dohadujeme sam manzel mi povie-napis/pories to ty. Vy si lepsie rozumiete.
Tak za seba pisem ano. U nas je tak uz cca 10rokov.
Ďakujem za Vase názory, nie som tu dlho, to na margo tých, ktoré ste písali, že je tu veľa takých tém. Popozerám. Váham v živote, či si jedného kamaráta nechať v živote alebo s ním prestať byť v kontakte, lebo niekedy práve pohybujem, či je to kamarátsvo alebo niečo, čo už asi kamarástvo nie je. Ja sama neviem, či na také kamarástva verím, chcela som sa poradiť...
ty musíš vedieť, čo k nemu cítiš. My ti do hlavy a do srdca nevidíme.
Keď ja neviem dievčatá, teraz sme sa pohádali ( teda ja som mu dohovorila za isté veci ) a premýšľam nad tým, či dať nášmu kamarástvu ešte šancu
Nie. V žiadnom prípade. Aspoň čo sa týka dospelých ľudí. Ale stále sme mladý ľudia, ja 30 on 38. Neviem si predstaviť žeby mal môj manžel nejakú kamarátku 😂 to je smiešne. Tak ako ani ja nepotrebujem mužských kamarátov. On má kamarátov veľa a aj keď ich mám aj ja rada nepovažujem ich za "mojich" kamarátov. Sú to jeho kamaráti a bolo by absurdné keby som mala s nejakým riešiť osobné veci alebo si volať a písať. Iné je keď sa chodí ešte do školy, na strednej som mala kamarátov ale vždy to boli len taký že spolužiaci/kamaráti. Vyšli sme zo strednej a od vtedy sme sa nijako nekontaktovali, iba na stretávke čo sme sa stretli. Jasné, ich budem mať vždy rada za všetky tie roky na strednej ale... kamaráti to nie sú. Nebudem im vypisovať že ahoj ako žiješ, ako deti a čo robíš a bla bla bla. Absurdná predstava.
ANO!
Jasne ze ano. Mame s manzelom vela spolocnych priatelov. A jeho kamosi su aj moji. Dokonca pre vela veci sa obracaju priamo na mna. Alebo idem kolko krat ma kavu, ci na nejaku akciu len ja sama ked manzel nemoze. Je to super, pretoze sa nemusim bat ist napriklad sama domov. Nikdy v zivote by mi ani nenapadlo za tym vidiet nieco viac.
@svokrinjazykmonika prečo by to bolo smiešne? Tiež nemám potrebu si s iným mužom alebo mužmi vypisovať a riešiť s nimi osobné veci, mojím najlepším kamarátom je môj partner, ale to neznamená, že sa vykašlem na kamaráta, ktorého mám z detstva, alebo že nemôžem mať kamaráta muža. Nikdy som do žiadneho z nich nebola zamilovaná, ani ma to nikdy nenapadlo, beriem ich ako súrodencov, ako ľudí, na ktorých sa môžem obrátiť, keď to potrebujem
ja som asi z ineho vesmiru, ale nechapem tym striktnym odpovediam "nie", to akoze nemate ZIADNYCH kamaratov? 😀 mam X kamaratok,takisto ako kamaratov (mojich,nie manzelovych), mam manzela,mam dieta,ti kamarati maju manzelky, pride mi to uplne normalne, to sa snad niektore nedokazete kamaratit s chlapom bez toho,aby ste "neboli donho"? divna doba
Aj ja mám kamaráta najlepšie a pozná ho aj môj priateľ poznajú sa osobné. Aj môj priateľ má super kamošku a poznám ju aj ja. Ano môže existovať.
Nie lebo som si ho po 8 rokoch kamaratstva nakoniec vzala 🤣🤣🤣🤣 uz 9 rokov sme spolu
Znamy,kolega...priatelstvo a nieco proste intimnejsie,kde to neprepukne k zamilovanost z jednej strany nie. Zas nezijem v bubline,kde su len zeny ale blizkeho kamarata nemam a ani som nemala. Ak boli,vzdy slo o otukavanie a travenie volneho casu s tym,co bude potom... Niekedy to zenam nedochadza..ale tak to vela krat je..
Môže. Ale nie priateľstvo. Priateľstvo som zažil medzi mužom a mužom a je to krásny vzťah. Bez žiarenia. Keby ten muž bol žena tak určite sa vezmeme. Lenže aj priateľstvo má rôzne formy. Priateľstvo vo vojne teraz zažívajú chudáci Ukrajinci a aj Rusi. Aj laska medzi mužom a ženou ma viac podôb od mileneckeho vzťahu po manželstvo s diamantovou svadbou.
Pokial su obaja hetero, nie, neverim. Jeden alebo druhy sa casom zalubia a je po kamaratstve.
@katariinam Sme obaja hetero, na jednej strane mi tiež vždy hovoril, že na kamarátsvo medzi mužom a ženou veľmi neverí, na strane druhej mi zvykol často hovoriť, že ma má veľmi rád, že je rád, že ma má v živote atď.

NIE. a napokon, je tu milión tém presne s touto otázkou, stačí si ich prelúskať, máš čítanie na celé popoludnie.