icon

Veríte na kamarástva medzi mužom a ženou?

10. sep 2022

Ako to vnímate?

Strana
z2
panelacikova
10. sep 2022

@baluinka ja ti môžem vysvetliť moje striktné "nie". mám kopu známych - mužov. výborných súčasných i bývalých kolegov napríklad alebo len tak, chlapi "zo života" - s ktorými som nič nemala, nejakým spôsobom sme si porozumeli vo viacerých témach dajme tomu.... ale nie sú to kamaráti ani priatelia. jednoducho známi, ktorých ak raz za rok kdesi náhodou stretnem, prehodíme pár slov, opýtame sa navzájom, ako sa nám darí, čo naše rodiny, deti.... trvá to tak 5-10 minút a opäť si ideme každý svojou cestou. nevidím dôvod s nimi kávičkovať, či vymieňať si nejaké infošky cez rôzne typy správ. takže toľko k môjmu striktnému nie. ja zas nepochopím, ako môže niekto mať doma muža a iného volať kdesi na kávu alebo na turistiku.... každý sme nejaký a každý máme iné hodnoty...

elizabet173
10. sep 2022

@katariinam s jedným s mojich kamarátov nám kamarátstvo trvá už vyše 40 rokov, on je ženatý, má tri deti už dospelé a ja som zadaná, nikdy ma nenapadlo s ním niečo mať, ani ma ako muž nepriťahuje, zrejme ani ja jeho, je na blondýnky

katariinam
10. sep 2022

Hmm, to hej, verim ze sa to da udrzat na hladine kamaratstvo ale velmi lahko keby sa obaja opustia tak by z toho mohlo byt nieco ine...
Ale vsak je to len moj nazor..

elizabet173
10. sep 2022

@katariinam prečo by sa mali opustiť, keď ich ten druhý nepriťahuje a berú ho ako súrodenca? To sa skôr môže niekto opustiť s kolegom, susedom, byť verným je hádam rozhodnutie, nie? Moje kamarátky spočítam na prstoch jednej ruky, na mojich kamarátov mi nestačia obidve, nikdy ma nenapadlo niečo s niektorým mať. Milujem svojho partnera, hádam nebudem skákať na každého muža, ktorého mi osud prihrá do cesty. A naopak, neverná žena nemusí mať ani jedného jediného kamaráta, môže pracovať v čisto ženskom kolektíve, to predsa nezávisí od toho, máš to skreslené, prečo by sa to nedalo udržať v hladine kamarátstva? Veľa žien má kolegov, s ktorými spolupracuje kamarátov, chodia spolu aj na služobné cesty a navždy to v rovine kamarátstva aj ostane.

babulkomale
10. sep 2022

ano

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
10. sep 2022

Samozrejme. Mam takeho kamarata viac ako 20 rokov.

dagmarovita
10. sep 2022

Áno, samozrejme priateľstvo medzi M a Ž, je to veľké šťastie.

dagmarovita
10. sep 2022

Kamaratstvo, neviem co si mysliet pod tým,
@slovakboy priatelstvo medzi muzom a zenou je mozné, a dokonca ženatý muž a slobodná žena, ale aj dvaja slovodní M a Ž, preco by to nemohlo byt?

slovakboy
10. sep 2022

@dagmarovita kamarátstvo a priateľstvo sú rôzne pojmy. Kamarátov mame veľa priateľov maximálne štyroch človek vraj zvládne. Priatelia na seba nežiarlia a nie je medzi nimi sexuálne priťahovanie. Priateľstvo môže a nemusí vydržať cely život väčšinou mame priateľa len nejaké obdobie v živote a potom sa rozídeme ale vždy ostávame priatelia. Napríklad škola vysoká škola vojenčina šport atd atd. Takéto priateľstva medzi mužom a ženou končia láskou a sexom. Lebo sa do toho série ten sex. Preto v taký druh priateľstva medzi mužom a ženou neverím. Ale: môžem mat kamarátku bútľavú vŕbu, ktorej dôverujem. Môžem mať priateľku ktorú si vážim a obdivujem ale sex dopredu odmietam. Dopredu to treba urobiť. Som zadaný alebo ona je zadaná. Nemám k nej dvojzmyselné narážky nevnucujem svoju osobu. Môžem robiť komplimenty ale s úctou a nesexualne. Máš dnes peknú blúzku. Dnes ti to pristane. Nie však: dnes vyzeráš sexi. Si kočka zavidim tvojmu mužovi. Ja takéto reči pokladám za trápne. To nie je priateľstvo. Priateľstvo môže byt medzi lekárom a sestričkou. Znova bez sexu. Chirurg a inštrumentárka. Alebo lekár lekárka. Pilot a letuška. Pilot a pilotka. Vážia si prácu toho druhého a sú aj priatelia. Pôjdu spolu na opekačku a vezmú tam aj svoje rodiny. Atd

karolinakr
11. sep 2022

Ano, mam 3 take vztahy a boli to džentlmeni
V podstate ma pozyvali a platili za mna a nič za to nechceli ( to su ti sväti muži, na kt.som naražala v inej diskusii) preco si ma držali, vlastne neviem, aky osoh zo mňa mali..

karolinakr
11. sep 2022

Ale som rada za nich a urcite by som ich lahkovažne nepustila len tak plavať ďalej

katkazocele
11. sep 2022

Mám tu pre všetky baby, ktoré tvrdia, že majú kamarátov, takýto drsný pokus. Skúste im napísať správu, že ste sa pohádali s mužom, alebo že chcete na rovinu sex. 99% vašich super kamarátov bude o minútu stáť pre vašimi dverami aj durexom v ruke :D Len to skúste, ak ste si také isté. Skúste vyštartovať po nich a sami uvidíte, koľkí odolajú a koľkí prejavia svoje skryté túžby /city voči vám. Ach tá naivita z filmov 😇

karolinakr
11. sep 2022

Dobre, tak ale neni kazdy prasak.Nie kazdy muz vidi v zene len sexualny objekt.Je ich minimum ale su taki..Ja som si raz pisala na fcb s jednym chalanom 900 sprav, o sexe tam nepadlo ani slovo, hej a ini muzi ta budu so sexom nonstop otravovat od rana do vecera, davat navrhy a vnucovať sa

panelacikova
11. sep 2022

@karolinakr a prečo píšeš v minulom čase potom? boli džentlmeni, pozývali ma, platili, nič nechceli, platili, neviem, čo zo mňa mali....

herriett
11. sep 2022

Nie-vzdy chce jeden viac...

herriett
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
12. sep 2022

@katkazocele pozeráš asi veľa filmov. Tvoj “drsný pokus” je trápny. Prečo by sme to mali robiť? Tak ako existujú kamarátstva medzi ženami, tak aj medzi mužmi a ženami. To že ty ich nemáš neznamená ,že aj my ostatní sme na tom obdobne.

lenka1993
13. sep 2022

@katkazocele a vies čo ? Ja som tak svojmu kamosovi volala keď má ešte ex podviedol. Že teda je mi zle som smutna sklamaná atd. No on o 10 minút stal pred dverami. Ale s fľašou vodky a pizzou. Strašne sme sa opili a zobudili sa ráno na gauci spolu a ani k puse nedošlo. Kamaráti sme dodnes najlepsi už cez 15 rokov. Manžel ma tiež jednu kamosku ktorá ani keby tu holá chodila tak neziarlim. Stretávame sa navzájom spolu aj ako rodiny aj samostatne.

siska53
13. sep 2022

@katkazocele vo filmoch skor ukazuju, ze skoncia. V posteli tak ci tak.. realita je ina. Priatelstvo medzi muzom a zenou existuje.. ciste.. mam zopar takych kamosov..

vroni
25. sep 2022

Áno. A mám aj dôkazy.

olivia1425
25. sep 2022

Samozrejme,.ze ano

katka700
25. sep 2022

Pre mňa áno, môžno je to tým že u kamarátov/kamarátiek hľadám iné kvality ako u partnera. Inak raz sa ma jedna známa spýtala, že prečo som sa nedala dokopy s kamarátom. Zaskočilo ma to a za hovorila som to. Ale potom som nad tým rozmýšľala a prišla na 2 dôvody. Prvý: máme podobné povahy, kebyže sme spolu stále pozabijame sa 🤣 Druhý: poznáme sa dlhé roky a náš vzťah je natoľko dobrý že ho nechcem kaziť sexom.

Strana
z2