Vrátili by ste sa do 17-ročného manželstva kvôli dieťaťu, keby vás manžel 3x podviedol?
Vratili by ste sa do 17 ročneho manželstva koli 8 ročnemu dieťaťu keď manžel 3 x podviedol?
Asi skor nie, syn odijde v 18tich rokoch a vy premrhate svoj cas a ostanete sama s manzelom ktory vas podvadza...mate na nieco lepsie🙂 cisto moj nazor 🙂
NIE NIE NIE načo ked podviedol 3 krát urobí to aj 4,5,6, aj 100 x. V žiadnom prípade ani keby neviem čo. Načo chceš žiť s kurevníkom prepáč raz sa stane ale 3 krát a nedaj bože pôjdeš s nim spať urobí TI 2 dieťa a potom čo.
Práve kvôli tomu dieťaťu sa k nemu nevracaj. Chceš, aby si tvoje dieťa odnieslo tento vzor do života, ako normálny?
@zooeynka tiez sa mi to zda ako scifi ze by sa nad tym vobec niekto zamyslal. ja osobne uz po prvom raze nie ani kvoli 15 detom nie to po 3 razoch. ani keby mal dvoch zlatych vtakov a konto ala Gates.
Jasné a popros ho už keď sa k.rvý kade tade nech ťa ešte sem tam dobre zbije 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️Si nesvojprávna?

Ani keby mi zaplatil, ja nechapem zeny, ktore si takto znicia zivot len kvoli dietatu, to dieta bude ovela viac stastnejsie, ked bude vidiet aj svojich rodicov stastnych....