icon

Vydala som sa za narcistu

9. okt 2025

Vydala som sa za zubného narcist, aj vám sa to stalo? Ako ste vyviazli z toho?
Urobila som neuvazeny krok ktorý má bude stáť asi veľa. Zaľúbila som sa kvôli lovevombingu do zubného narcist. Uplne ma opantal charizmou a ze je romantický. Houby. Ja som nemala skúsenosti s chlapmi. Len fakt jeden vzťah som predtým ma. Počas vzťahu už však začal byť divný. Nechápala som jeho spôsobu ne komunikácie.
Ziarlivost e scény bez príčiny, klamstvá pretvárka. Na chytala som ho velakrat že klame uplne banálne veci. Nasla som mu XY účtov na zoznamkach fejk účty ako balil baby. Zosypala som sa a zrútil sa mi svet. Keď som na to prisla bol agresivny a Hystericky rozbil telefón a mňa chytil pod krk.
Ja som mu dala facku. On mi ju vrátil trojnásobne. Neskôr ma počas hadok ťahal za vlasy, zhodil z postele zapal na mna nadavky, kopal do skrine, A takto to pokračovalo. Chcela som sa rozísť. Odišla som na par mesiacov k mame. Vypisoval vyvolával. Tieto scény sa opakovali. Vrátila som sa ale späť. Nemala som nikoho bola som sama bolo to cez covid. Žiaľ cez covid som si zavrela živnosť zrušila. Takže bez peňazí som bola. Milovala som ho stále. Bola som. Na ňom emocionálne závislá.
Neskôr sa kajal a sypal popol na hlavu. Ze sa zmenil a miluje ma najviac na svete. Sekal dobrotu asi pol roka. Vraj chápe svojim chybam.

haley7897
9. okt 2025
@anonym_autor

@haley7897 ja nechcem a nepotrebujem žiadne organizácie ved ma nedrží nikde nasilu. Kebyze chcem keď je mimo domu odídem na letenku mam usetrene

@anonym_autor potom teda nemas problem. Vypinam si upozornenia, drzim palce 👋🏽

anonym_df19b0
9. okt 2025
@anonym_autor

@haley7897 ja nechcem a nepotrebujem žiadne organizácie ved ma nedrží nikde nasilu. Kebyze chcem keď je mimo domu odídem na letenku mam usetrene

@anonym_autor tak potom ale co chces, co cakas?

vorkola
9. okt 2025

@anonym_autor Co najskor odid,on sa nikdy nezmeni,mozno az na smrtelnej posteli

autor
9. okt 2025
@vorkola

@anonym_autor Co najskor odid,on sa nikdy nezmeni,mozno az na smrtelnej posteli

@vorkola ani tam podľa mna. Muselo by sa niečo strasne stát v jeho živote aby sa zmenil a to sa asi nestane. On ma viac šťastia ako rozumu. Ale to ako ma obmedzuje a emocionálne tyra je strasne a sem tam facka alebo strkanec tiež nie je ktovieco

anonym_4e50dc
9. okt 2025

ty si riadne hlupa jednoducha osoba .. nieze on ta dostalpodvodom,ale ty si sa nechala zavriet do zlatej klietky hold chcela si mat zivot na vysokej nohe a mas holy ehm .. no aspon si sa mala kde vyplakat a teraz sup sup upratat kuchynu aby si zas nedostala ...

autor
9. okt 2025
@anonym_df19b0

@anonym_autor tak potom ale co chces, co cakas?

@anonym_df19b0 ako píšem v nadpise. Chcem to prebrať s nejakou ženou ako dokázal tak zit ci sa zmenil ten chlap alevo ako to zvládla a ci odišla a ako akým spôsobom ako sa odputala co jej psychicky pomohlo a pod. Keď bola finančné na ňom závislá a pod.

autor
9. okt 2025
@anonym_4e50dc

ty si riadne hlupa jednoducha osoba .. nieze on ta dostalpodvodom,ale ty si sa nechala zavriet do zlatej klietky hold chcela si mat zivot na vysokej nohe a mas holy ehm .. no aspon si sa mala kde vyplakat a teraz sup sup upratat kuchynu aby si zas nedostala ...

@anonym_4e50dc preco si ku mne hrubá?

anonym_998c57
9. okt 2025
@anonym_autor

@vorkola ani tam podľa mna. Muselo by sa niečo strasne stát v jeho živote aby sa zmenil a to sa asi nestane. On ma viac šťastia ako rozumu. Ale to ako ma obmedzuje a emocionálne tyra je strasne a sem tam facka alebo strkanec tiež nie je ktovieco

@anonym_autor Zostaň tam, kde si. Sprostých ľudí tu naozaj viac nepotrebujeme. A keď ťa mláti, povedz si, že dobre tak, aspoň si ho stiahla z obehu a neublíži inej žene.

anonym_9e27f0
9. okt 2025

@anonym_autor Nechapem....ale odísť od manipulatora je jednoduche zbal sa a odiť...ak na to nemaš tak pri prvom zautočení volaj policiu. Ja som odišla.

anonym_4e50dc
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_4e50dc preco si ku mne hrubá?

@anonym_autor ja niesom k tebe hruba to ty sama si na seba aka si . .. neukazuj na druhych,ale uprac si u seba ... uz si raz odisla idid aj druhy ,,,,treti ...stvrty ... komu niet rady

negymama
9. okt 2025

si sa prisla len vykecat.
ci ake chces vediet "sposoby" odchodu?
co ta mame ucit, ako sa objednava letenka, ako sa plati letenka kartou a ako sa objednava taxik na letisko?

negymama
9. okt 2025

autorka pise "Kebyze chcem keď je mimo domu odídem na letenku mam usetrene"

KEBY...

autor
9. okt 2025
@negymama

si sa prisla len vykecat.
ci ake chces vediet "sposoby" odchodu?
co ta mame ucit, ako sa objednava letenka, ako sa plati letenka kartou a ako sa objednava taxik na letisko?

@negymama nechápeš ma? Tieto veci rozumiem. Ale napr ako mam na to nabrať odvahu emocne napr? Ako žiť potom keď je 10 rokov iba on v mojom živote ako zemeguľa sa točí kolo slnka. Chápeš to? Nemám alternatívu po ňom zialbohu. Neviem ako mam zit sama a tak dalej. Co budem robiť kde pôjdem l. Bojím sa, že ma znova opanta keď odidem je to ťažké pre mňa veľmi. Lebo ja nemám vlastne nikoho iného. Už toľké roky... Ako mám zozbierať odvahu. Vieš je ľahké akoze objednať letenku odísť do ba a pokoj a rozvod co co ďalej ja netuším ako mam zit on ma asi bude otravovať t aj po rozvode. Neviem proste citim zmätok je tam veľký otáznik. On ma nado mnou stále moc proste. Ty mi asi nerozumieš lebo si v takom niečom toľké roky nežila ale je to neskutočne ťažké pri manipulatorovi lebo on dokáže byť aj mily zlatý úsmevný dobrý a milujúci.

autor
9. okt 2025
@anonym_9e27f0

@anonym_autor Nechapem....ale odísť od manipulatora je jednoduche zbal sa a odiť...ak na to nemaš tak pri prvom zautočení volaj policiu. Ja som odišla.

@anonym_9e27f0 to sa ti vraví ľahké odísť. Keď si nebola tyrana nevieš nič o tom

autor
9. okt 2025
@anonym_998c57

@anonym_autor Zostaň tam, kde si. Sprostých ľudí tu naozaj viac nepotrebujeme. A keď ťa mláti, povedz si, že dobre tak, aspoň si ho stiahla z obehu a neublíži inej žene.

@anonym_998c57 vieš čo nikdy neprajem nikomu aby sa ocitol v takej situácii žiadnej zene a ani tebe lebo si nevieš predstaviť aké je to ťažké a šokujúce hrozne keď sa z milovaného človeka takýto človek Vykluje

enmery
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_df19b0 ako píšem v nadpise. Chcem to prebrať s nejakou ženou ako dokázal tak zit ci sa zmenil ten chlap alevo ako to zvládla a ci odišla a ako akým spôsobom ako sa odputala co jej psychicky pomohlo a pod. Keď bola finančné na ňom závislá a pod.

@anonym_autor Tak ešte raz a pomaly. Narcista je porucha osobnosti. Porucha osobnosti sa nemení. Nedá sa vyliečiť. S tym majú čo robiť odborníci. A aj keby nebol narcista, agresivita, facky a podvadzanie je dno hlboké ako Mariánska priekopa. A prečo by pre Teba ta organizácia bola vhodná?Pretože tam Ti presne pomôžu ako od nasilnickeho magora odísť.
Ale vidím, že ty síce net máš, ale nevieš si vygooglit, že toto sa nezmení, taky človek este na zemi nežije. Pokojne s ním teda ostaň, ale použivaj antikoncepciu, lebo priviesť do tohto dieťa je na facku. A chod pravidelne na gynekologické kobtroky, aby si od tohto Rómea nechytila nejakú pohlavnú šmakocinku, pretože Áno, takíto aj VŽDY podvadzajú. Ved o tých zoznamoch vieš.

bielasovicka
9. okt 2025

@anonym_autor co je zubný narcist?

anonym_998c57
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_9e27f0 to sa ti vraví ľahké odísť. Keď si nebola tyrana nevieš nič o tom

@anonym_autor Napíš rovno, že od neho nechceš odísť, lebo si lenivá a nechce sa ti pracovať a starať sa o seba sama. Jednoducho , nechceš prevziať zodpovednosť za svoj život, veď on sa už o Teba nejako postará a to je pre Teba najdôležitejšie. Takto máš výhovorku, že ťa zmanipuloval a nemôžeš odísť.
A vysvetli konečne, čo je to ten zubný narcist? Alebo si si niečo šľahla a nevieš ani čo píšeš?

negymama
9. okt 2025
@anonym_autor

@negymama nechápeš ma? Tieto veci rozumiem. Ale napr ako mam na to nabrať odvahu emocne napr? Ako žiť potom keď je 10 rokov iba on v mojom živote ako zemeguľa sa točí kolo slnka. Chápeš to? Nemám alternatívu po ňom zialbohu. Neviem ako mam zit sama a tak dalej. Co budem robiť kde pôjdem l. Bojím sa, že ma znova opanta keď odidem je to ťažké pre mňa veľmi. Lebo ja nemám vlastne nikoho iného. Už toľké roky... Ako mám zozbierať odvahu. Vieš je ľahké akoze objednať letenku odísť do ba a pokoj a rozvod co co ďalej ja netuším ako mam zit on ma asi bude otravovať t aj po rozvode. Neviem proste citim zmätok je tam veľký otáznik. On ma nado mnou stále moc proste. Ty mi asi nerozumieš lebo si v takom niečom toľké roky nežila ale je to neskutočne ťažké pri manipulatorovi lebo on dokáže byť aj mily zlatý úsmevný dobrý a milujúci.

@anonym_autor no dobre , dam ti dobru radu.
moj prvy a najlepsi sef mi vzdy hovoril.
Step by step.

Nelam si hlavu, ako bude, ako budes zit bez neho, aka ta caka perspektiva bla bla.
Takisto sa neobracaj do minulosti, nerozpitvavaj to vsetko.

sustred sa na male prakticke kroky.
- teraz sa pobalim.
- teraz objednam
letenku a taxi
- teraz doletim a pridem k rodicom.
- teraz si hladam pracu
- teraz si hladam podnajom.
- teraz podavam ziadost o rozvod.

ries cisto prakticke veci, nevalcuj sama seba zbytocnymi emociami, Vies...toto ta presne pri nom drzi, nie on ta drzi, ale tvoja zavislost na emocnej hojdacke. to vzrusenie, raz super sex, raz facky a vlacene za vlasy. raz sladke slova, raz brechanie nadavok. To je zavislost ako na cukre ci alkohole.
a presne ako u zavislosti, najlepsie je seknut s tym, a viac si nedat.

kiki68
9. okt 2025

Tebe v tej organizacii psycholog vysvetli mechanizmus, nechapes co sa Ti deje a nechces si to pripustit. Lebo by to znamenalo zmenu. Ja som tym presla, ide o domace nasilie na Tebe ako blizkej osobe.

autor
9. okt 2025
@kiki68

Tebe v tej organizacii psycholog vysvetli mechanizmus, nechapes co sa Ti deje a nechces si to pripustit. Lebo by to znamenalo zmenu. Ja som tym presla, ide o domace nasilie na Tebe ako blizkej osobe.

@kiki68 ty si tiež bola vydatá za narcistu a robil ti toto co mne?

autor
9. okt 2025
@kiki68

@kiki68 ano cyklus mi vysvetlil

autor
9. okt 2025
@negymama

@anonym_autor no dobre , dam ti dobru radu.
moj prvy a najlepsi sef mi vzdy hovoril.
Step by step.

Nelam si hlavu, ako bude, ako budes zit bez neho, aka ta caka perspektiva bla bla.
Takisto sa neobracaj do minulosti, nerozpitvavaj to vsetko.

sustred sa na male prakticke kroky.
- teraz sa pobalim.
- teraz objednam
letenku a taxi
- teraz doletim a pridem k rodicom.
- teraz si hladam pracu
- teraz si hladam podnajom.
- teraz podavam ziadost o rozvod.

ries cisto prakticke veci, nevalcuj sama seba zbytocnymi emociami, Vies...toto ta presne pri nom drzi, nie on ta drzi, ale tvoja zavislost na emocnej hojdacke. to vzrusenie, raz super sex, raz facky a vlacene za vlasy. raz sladke slova, raz brechanie nadavok. To je zavislost ako na cukre ci alkohole.
a presne ako u zavislosti, najlepsie je seknut s tym, a viac si nedat.

@negymama ale viem ze to príde. Budem riešiť všetko sama a na všetko sama.. Co s rozvodom co s prácou u mam iný bývať nemôžem v štúdiu prenajatom. Ocka už nemám. A kde ma vezmú keď nemám prax v korporate?
Prosim ta

autor
9. okt 2025
@anonym_998c57

@anonym_autor Napíš rovno, že od neho nechceš odísť, lebo si lenivá a nechce sa ti pracovať a starať sa o seba sama. Jednoducho , nechceš prevziať zodpovednosť za svoj život, veď on sa už o Teba nejako postará a to je pre Teba najdôležitejšie. Takto máš výhovorku, že ťa zmanipuloval a nemôžeš odísť.
A vysvetli konečne, čo je to ten zubný narcist? Alebo si si niečo šľahla a nevieš ani čo píšeš?

@anonym_998c57 ved paneboze zhubný narcista. Klávesnica si to opravuje sama do angličtiny a pod. Bojím sa odísť od neho neviem co ma caka a neviem ci to sama zvladnem

negymama
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a inak si na omyle ak si myslis, ze len ty si ta vynimocna, extra tyrana nasilnym a manipulativnym chlapom.
Ja mam skusenost so psychopatom, viem ako sa spravaju, viem co su zac. ale aj viem,co je ich slabina. Oni si vzdy vyberaju slabsich, ked ten slabsi ziska silu, stratia moc.
ty pises, ze on ma nad tebou moc. No to tak nie je, tu moc nad sebou mu davas ty, to je tvoje rozhodnutie. Akonahle to zmenis, ziadna moc nebude. Oni su sakra zbabeli parchanti, na nikoho sebavedomeho si netrufnu.

autor
9. okt 2025
@bielasovicka

@anonym_autor co je zubný narcist?

@bielasovicka zhubný paneboze.

autor
9. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Tak ešte raz a pomaly. Narcista je porucha osobnosti. Porucha osobnosti sa nemení. Nedá sa vyliečiť. S tym majú čo robiť odborníci. A aj keby nebol narcista, agresivita, facky a podvadzanie je dno hlboké ako Mariánska priekopa. A prečo by pre Teba ta organizácia bola vhodná?Pretože tam Ti presne pomôžu ako od nasilnickeho magora odísť.
Ale vidím, že ty síce net máš, ale nevieš si vygooglit, že toto sa nezmení, taky človek este na zemi nežije. Pokojne s ním teda ostaň, ale použivaj antikoncepciu, lebo priviesť do tohto dieťa je na facku. A chod pravidelne na gynekologické kobtroky, aby si od tohto Rómea nechytila nejakú pohlavnú šmakocinku, pretože Áno, takíto aj VŽDY podvadzajú. Ved o tých zoznamoch vieš.

@enmery ano ma poruchu osobnosti. Neviem ci ma nepodvadza ale nemám o tom priame dôkazy. Nikdy som nič také nenasla zatiaľ. Ako vlas výpis z účtu nič.
Antiku beriem. Práve som si dala najatancku predpísať u Dr.

autor
9. okt 2025
@negymama

@anonym_autor a inak si na omyle ak si myslis, ze len ty si ta vynimocna, extra tyrana nasilnym a manipulativnym chlapom.
Ja mam skusenost so psychopatom, viem ako sa spravaju, viem co su zac. ale aj viem,co je ich slabina. Oni si vzdy vyberaju slabsich, ked ten slabsi ziska silu, stratia moc.
ty pises, ze on ma nad tebou moc. No to tak nie je, tu moc nad sebou mu davas ty, to je tvoje rozhodnutie. Akonahle to zmenis, ziadna moc nebude. Oni su sakra zbabeli parchanti, na nikoho sebavedomeho si netrufnu.

@negymama ano ja som bábovka slabá preto si dovolil vždy ustrachana neschopná postaviť sa za seba za svoj názor a pod. Presne vybral si koho chcel tichu myšku kde ma dáš tam som a toto presne chcel..

negymama
9. okt 2025
@anonym_autor

@negymama ale viem ze to príde. Budem riešiť všetko sama a na všetko sama.. Co s rozvodom co s prácou u mam iný bývať nemôžem v štúdiu prenajatom. Ocka už nemám. A kde ma vezmú keď nemám prax v korporate?
Prosim ta

@anonym_autor kde ta vezmu, ked nemas prax v korporate? no nebud smiesna... Kludne aj v lidl bysom robila predavacku. a co? praca ako praca, niekde treba zacat.

negymama
9. okt 2025
@anonym_autor

@negymama ano ja som bábovka slabá preto si dovolil vždy ustrachana neschopná postaviť sa za seba za svoj názor a pod. Presne vybral si koho chcel tichu myšku kde ma dáš tam som a toto presne chcel..

@anonym_autor no tak bud myska, co v noci potajomky prehryzie motuz a utecie. Padne mu sanka.