icon

Vypisoval iným ženám, hádame sa

nana357
18. okt 2022

Ahojte

Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.

Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.

Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.

princeznaaa12345
20. okt 2022

@nana357 gratulujem. Už len teraz vydrž a nenechaj sa ním opäť presvedčiť. Určite stretneš niekoho kto si ťa bude vážiť a ľúbiť ťa. Držím palce

siska53
20. okt 2022

@nana357 Niekotri ludia su vyborni kamarati, prip.mipenci, ale mizerni frajeri. A to je aj pripad tvojho snubenca zjavne..
Ja by som sa s nim rozisla, nasla si niekoho normalneho. A s nim sa mozes teda max. kamaratit, ak by bola ochota a schopnost to ustat v tejto rovine z oboch stran ( o com ale pochybujem).

biolady
20. okt 2022

Precitaj si to po sebe ze co by si si odpovedala. 🙉 a co by si poradila takej zene co je zasnubena s chlapom ktory riesi druhe zenske. Nakopala by som ho a vyhodila mu veci z domu. Dovidenia. Kde nie je dovera a uprimnost, tam to urcite nema zmysel. A nie este nad tym uvazovat. Akoze nad cim? Co neexistuju lepsi chlapi? No urcite ze existuju. Tak nezahadzuj svoj zivot nech nedopadnes este horsie. Podvedie ta a ani sa to nedozvies...radsej odist a nezostat poslapana.

zuzik82k
20. okt 2022

@nana357 utekaj preč z toho vzťahu, je to jasné že snúbenec je manipulátor a má rád jedine sám seba. Nemáš šancu byť pri ňom šťastná ! Zatvor jedny dvere a otvoria sa ti druhé . Dúfam že sa správne rozhodneš , neurob chybu ako ja

zuzanka2588
20. okt 2022

Prosím ťa nechaj ho ...s jedným takým som žila 15 rokov bude to horšie a horšie ...chlapy sa nemenia !!!

megan777
20. okt 2022

Juj všeličo znesiem ,ale klamstvo a vypisovanie druhym zenam,to je pubertiak ci co ,kolko ma rokov paneboze,to by som nezniesla ,kedysi v puberte som tiez mala taky vzťah a skoncil rychlo,nezniesla by som nikdy viac takeho chlapa,este ze mam co tu citam zlato doma.

jaga61
20. okt 2022

@nana357 prepáč, ale musím Ti povedať že si hlupačik. Zmeniť chlapa? Váž si sama seba.

medeliska
20. okt 2022

@nana357 Poslať ho do riti!!!! 🤭😁 A hneď 😉
@nana357 Vieš z koľkych chalanov sa ti budu ešte podlamovať kolena a budeš ich ľúbiť? No taaak,,, toto je ten nespravny do života.... ukonči to! Ženy prestaňme už zatvarať oči a naivne si myslieť že sa chlapi zmenia po čase....trt!! Pritom dobre vieme, (teda naša super intuicia) ktory chlap zato stoji a ktory nie, do života! 😁

iman
20. okt 2022

@nana357 aj bude

katarka_tatarka
20. okt 2022

@nana357 prepáč,nechce sa mi čítať celá diskusia ...ja len...veľmi ti prajem, aby si čo najskôr stretla niekoho úžasného,kto si ťa bude vážiť a nakopne ťa k tomu,aby si odišla od toho"pána" s ktorým žiješ.

ajahoda
21. okt 2022

Čím skorej to ukončíš, tým skorej začneš normálne žiť...možno to bolí, ale zíde z očí, zíde z mysle. Keď budeš mať s kým porovnať, tak zistíš, čo ti tu píšeme. Keby som si mala zobrať prvého (inak podobne sa choval ako píšeš ty, egoista atď.), s ktorým som bola aj zasnúbená, tak už by som bola teraz rozvedená. Zásnuby sú len klišé pokiaľ to nemyslíte naozaj vážne obaja. Partnera do života si treba dobre vybrať, kľudne aj z viacerých, ak nenájdeš hneď toho pravého. Tvoje pochybnosti a to že tu píšeš ti napovedajú, že je čas to ukončiť 👍.

barbora18
21. okt 2022

Nemozes mu verit a nechce si ta zobrat...nie je o com...pusti ho k vode

cailinevelyn
21. okt 2022

daj sama sebe predčasný vianočný darček a skonči tento chorý vzťah.. raz si poďakuješ

mikella912
21. okt 2022

@nana357 treba sa zamyslieť racionálne nad tým,osobne si myslím že to nemá sľubnú budúcnosť a budeš nešťastná časom s ním aj keď teraz si z neho paf,ver mi máš aj na viac.Budes ľutovať ak s ním vstúpis do manželstva aj vzťahu.Naozaj ti nezáleží trochu aj na tebe samej?prečo to prehliadas?

gertrudaosem
21. okt 2022

@nana357
1. Stráži si telefón... Prečo asi?
2. Klame ti vo vsetkom
3. Ste zasnúbení ale o svadbe nechce počuť...
🤔🤔🤔🤔🤔

Potrebuješ konkrétne odpovede? Sama si odpovedas medzi riadkami.

kvietocek87
22. okt 2022

Aj môj vypisoval s inou a dokonca aj ja.Ale nerobila som z toho kovbojku.Pokial ma fyzicky nepodviedol tak nie je o čom.Treba ubrať z ega a myslieť na deti.Porozpravali sme sa.

renatavlkova
22. okt 2022

@nana357 To je Tvoj problém.Prosím,trochu sa odpútaj od neho,chod ca&stejšie na babské jazdy.Ukáž mu,že dokážeš existovať a baviť sa aj bez neho.Proste je si tebou istý a robí si s Tebou čo chce.Nedovol mu to!Ver,viem o čom hovorím.

iv007
22. okt 2022

Rozchod a pohnut sa dalej, cim skor tym lepsie..

brembo
22. okt 2022

@iv007 už je sigle

zuzu11166
22. okt 2022

@zorana999 perfektne si to napisala👍

84eva84
Autor odpoveď zmazal
evak10_
22. okt 2022

@nana357 ahoj. Ak ste zasnúbení a teraz má správanie aké ma buď si istá ze po svadbe sa to nezmení a bude to len horsie. A poloz si sama otázku ci ti stojí za to sa trápiť a sužovat? Život mas len jeden.

nana357
autor
23. okt 2022

@evak10_ už sme skončili definitívne
Zistila som ešte horisie veci o ňom. Stále mi klamal.
Držím mu palce aby sa z toho vymotal (samozrejme pokial bude chcieť) ale to už ide mimo mna

piridoxin
Autor odpoveď zmazal
nana357
autor
23. okt 2022

@piridoxin vieš že to ani neboli ?
Vôbec neviem čo cítim čo si myslím ale asi je to odpor.
Po tom všetkom čo sa dialo už nemám silu sa nad tým všetkým zamýšľať 🙈

piridoxin
Autor odpoveď zmazal
nana357
autor
23. okt 2022

@piridoxin viem píše a vyvoláva ale ignorujem
Chce sa stretnúť ale nemám to v plane
Nepotrebujem ho už vidieť
A samozrejme asi by som to ani nezvládla takze radšej sa mu vyhýbam
Aj keď dnes mi napísal aby sme ostali kamaráti 😂😂😂

princeznaaa12345