Vysmial ma priateľ v nových šatách?
Kupila som si pekne saty ktore mi kazdy pochvalil od znamych aj chlapov same komplimenty a ze v nich vyzeram sexy a moj chlap ked mav nich videl tak sa len uchechtol a potom kukal ako teliatko bez slova. Citim sa hrozne vdaka nemu. Nechapem to
Sprav test, ci ide o ziarlivost. Oblec sa viac zahalena a uvidis, ci ta vysmeje. Ak nie, tak sa bolji, ze ta niekto ,,ukradne,,...
@mqkm tak toto som ešte nepočula. Prečo by mala počúvať muža co sa mu paci, lebo to financuje? Ona nechodí do prace ci ako? Som vydatá a v živote som sa nepýtala muža, co si mam obliecť, ani on si nedovolil sa starať.
To za to, že dostanem papier o svadbe do ruky si nemôžem obliecť crop top alebo suknu ,lebo ho reprezentujem?
@drago12587 😂😂😂😅 ja sa tak smejem z tvojich komentov až sa za brucho chytám. Že ryža s kečupom.😅 Toto je bohužiaľ dnešná doba, keď ma nepochváli muž, hľadám sebavedomie inde, na fórach, instagrame a u iných ľudí. Ja mám doma ako tuto autorka asi 3 takéto "outfity". Nemám potrebu to zdieľať pred inými ľuďmi a nehľadám pochvalu u muža, ten vie čo má za ženskú doma.
Autorka čo riešiš? Sexi postava, fajn outfit na von na prechádzku, tiež som si myslela, že sem pridaš nejaké extravagantné spoločenské šaty, ktoré si prestrelila, ale toto? Tu sa nevymieňa muž, ale je potreba zvýšiť sebavedomie, nie si hladkať ego na fórach a pred inými ľuďmi.
Ja som si po dlhoooom ale ze fakt dlhom case kupila saty. Strasne som sa z nich tesila, biele saty s rozviatou suknou, po spodu siat krasne kvety. No tesila som sa ako mala. A moj mi povedal, ze vypadam ako ministrant🤨 co s tymi chlapmi?😅
@monicatko20 presne tak aj môj, a ja som za to vďačná. Nikdy mi nič nezakázal, ja sama také veci chcem nosiť len doma, pre neho 🙂 A práveže je pre mňa vzácne, že nepotrebuje, aby jeho ženu za sexi považovali aj iní, že si tým nechce dvíhať svoju hodnotu.
@topier to je magor 🙈
.. že kam chceš nosiť ten vrch.... by som mu povedala, že medzi ľudí.
Svedčí ti to. Máš peknú postavu. Kľudne to obleč v lete. A jeho poznámka.. z pleca na pleco...
@drago12587 ...v den ked prisla za mnou prvy krat mi priniest darcek na narodky, cakalo ma 6 inych bab pod domom ..... to sa chváliš? alebo sťažuješ? 😅😀 .. dobre si zadrel
@monicatko20 🤣🤣
Preco sa fotis sem na kona s vyhrnutou suknou?
Ak si sa mu podobne promenadovala necuduj sa ze sa uchechtaval.
@dadis a trvrdim ze nieje decentna? Je divnotrapna na ukazanie siat niekomu na koni.
Niesom puritan, ale takto ukazat muzovi novu suknu, bud sa rehoce sa 2 dni, alebo to bere ako navrh do postele. Co nieje zle. Samozrejme v dobrom.
Aj mne by to bolo vtipne.
Tricko je normalne tielko, ktore nosi v lete 90% zien a sukna tiez z trickoviny.
Od siat to ma daleko.
co by moj muz dal za to, keby ja som sa vedela tak pekne obliect... ja len dziny a tricko... pristane ti to...
Myslím, že muž v teplákoch ktorý nevie zareagovať na sexi oblečenie sexi manželky si ju nezaslúži. Hovorí sa že “pozerá ako malý chlap na holú ženu” Jeho ego je zasiahnuté. A cíti sa ohrozené.
@natalka13 na tom niečo je. Že sa smeje z toho, ako sa ona štylizuje. A on ju tak nevidí rád. Ale to je jeho problém a svedčí o tom, že ju momentálne nevníma ako sexuálny objekt. Svedčí to o tom, že nemá ten správny vzťah k nej a jej telu a sexualite. Neznamená to že by ju nemal rád, možno nemá rád sám seba. Proste nerobí to dobre. On musí zmeniť svoj pohľad na ňu. (Autorka, prepáč, že píšem v 3. osobe, ale je to reakcia na reakciu)
@cholitko ja som sa tak neobliekala vzdy no som si povedala preco nie. Croo top by som si predtym tazko dala stale som mala pocit ze mam velke brucho. Takze zahod zabrany a smelo do toho 🙂
@natalka13 ta fotka nebola robena sem na kona ale posielala som ju kamoske bezne si fotime nove saty co si kupime. A saty beriem proste oblecenie. Neriesim ci je to len sukna s topom..a nohu mam kvoli tomu tak aby videla rozparok na sukni a ze to dobre ukaze na postave. To je cele. Ale tak kazdy to moze inak vidiet ja to neberiem v zlom 🙂
@slovakboy nevadi ze tak pises a dakujem za tvoj nazor. Zacinam sa nad tym celkovo viac zamyslat. A nie je to len o nejakych handrach ale tak celkovo.. 🙂
Super👍
netreba si s toho robiť ťažkú hlavu..to sú chlapi 😅😂😂

Pristanú ti, chlapa nerieš. Ten môj by ti povedal, a kde máš tielko, za pár rokov ta budu tak bolievat krize😄 šťastie ze crop top si po dvoch pôrodoch obliecť nemôžem, inak by som to počula vzdy pri oblečení 😄