Vzťah po nevere
Ahojte dievčatá, pred mesiacom som sa dozvedela o tom, že mal manžel pomer. Najskôr mi povedal, že ma nemiluje a že chce s ňou žiť, potom aj na týždeň odišiel z domu a v momente, kedy som sa s tým vyrovnala a povedala som si, že chcem žiť bez neho, tak prišiel so zvesenou hlavou, že sa chce vrátiť domov. To, čo sa vo mne deje si vie predstaviť asi len ten, kto si tým prešiel. Neviem, ako sa rozhodnúť, pretože niekde vo svojom vnútri viem, že ho stále ľúbim a že mi je ľúto zahodiť všetky tie roky, kedy sme boli šťastnou rodinou, lenže sa bojím, že sa domov nevrátil kvôli mne, ale len kvôli deťom. Je doma od pondelka, chodí s utrápeným výrazom.. okrem toho, že ma pozdraví sa mi viac menej vyhýba. Navrhla som mu aj manželskú poradňu a povedal, že si to premyslí, ale poznám ho a nepôjde tam. Je to neskutočne uzatvorený typ človeka a ja som zasa človek, ktorý chce všetko riešiť hneď a vo veľkom. Túžim po nejakých veľkých gestách, aby proste kľačal, prosil, ľutoval .. vidím, že ho to trápi, ale keď je ticho a vyhýba sa mi, tak ma to vytáča do vývrtky.. a takto sa viac menej správal aj tri týždne predtým, ako z domu odišiel za milenkou. Každý mi hovorí, že ak ho milujem, mám mu dať čas a ja by som fakt chcela, ale bojím sa, že sa to nezmení a už nevládzem, ako ma to všetko zožiera. Ak ste niekto prežili neveru, boli aj takí chlapi, ktorí fakt potrebovali čas, aby vedeli prejaviť ľútosť? Alebo ak ju doteraz neprejavil, tak je to tým, že ju možno ani necíti a že je doma len skutočne kvôli deťom? Ja byť na jeho mieste, tak proste bojujem, nečakám.
@domca1408 este ze existuje taka, ako som ja🙂))
@podvedena28 toto nebola žiadna jednorazovka ale dlhodobá záležitosť… ja osobne by som toto neodpustila. A dupľom keď ti povedal že ťa už nemiluje? Ak by to naozaj ľutoval, prosil by ťa na kolenách aby ste to skúsili znova. On ťa namiesto toho ignoruje, ledva sa ti pozdraví. To je aká snaha o záchranu vzťahu? Aký čas mu ty máš dať? Je to len vypočítavosť z jeho strany, možno čaká, či si to s milenkou ešte nevyrozpravaju alebo jednoducho si len potrebuje premyslieť ako bude ďalej fungovať (sám). Nad vašim vzťahom on zrejme nerozmýšľa, prepáč…
Takže, nedaj mu žiaden čas, proste ho pritlač k múru. Nech začne rozprávať, ak mu na vzťahu s tebou zalezi áno nech robí veľké gestá ktoré budú tomu nasvedčovať. A práveže ty si daj ten čas si premyslieť či mu tú šancu dáš! Lebo on to pokaslal.
@podvedena28 dala by som tomu čas. Možno k sebe ešte nájdete cestu. Neriesit veci v prvotnej emócií. Musíte získať nadhľad... držím palce... 😉
@podvedena28 to si ho velice rychlo zobrala spat. Akoze to by sa inak musel snazit aby som mu dovolila vratit sa spat po nevere. Nerozišli sme sa kvoli nevere ani tretej osobe ale ti poviem, ze dva mesiace chodil pred branu a prosil ma. Pisal mi listy, básne, plakal mi na nahratých videách. Dva mesiace neprekročil nohu za branu. Prvy mesiac som mu ani nebrala telefon, neodpisovala. Po mesiaci jeho snaženia ale pozor ziadne vyhrážky, iba vyznania. Som mu dovolila sa zastavit aby mi nieco podal pre maleho. Plakal ako dieta. Vtedy som zacala byt mäkká a obnovila komunikaciu sms a telefonom. Az kym sme si nevyjasnili vsetky veci, vsetko co bolo vo vztahu otvorene, vsetko co ma trápilo a aj jeho. Nespravili si nejaky plan co a ako si predstavujeme, tak potom som mu dovolila vobec vojsť dnu a po case sa nasťahovať spat. Ale ty si mu dovolila vratit sa zadarmo!!! Ako sa ma chudak citit, ked ani bojovať za teba nemusel. To ho nebude dlho zase bavit. Zeny nezabúdajte, ze chlap sa musi snazit a loviť. Vy ste kráľovné a tak sa správajte.
@podvedena28 ja stale nerozumiem, co sa Ty chces rozhodovat..
On neprisiel domov s tym, ze sa mu zrazu rozjasnilo a miluje Ta a ide o Teba bojovat.
On prisiel proste domov, do svojho domu byvat.
A utrapeny je, ze nevie ako sa Ta ma zbavit, aby ho to privelmi (financne) nebolelo..
@elizabet173 tiež si to myslím.. Tvrdé ale čistá pravda.
Ešte min týždeň kdesi písala ako milenku miluje chce byť s ňou chystá sa ju dovliect na sk.
Proste veľké plány mal.
Bez autorky.
A ona povie vetu už sa nevracaj..a on sa bum spamätá..
Takú ešte nehrali ale tak sú ženy ktorým stačí málo..
Áno, rozhodnutie je na nej.. My sme sa mohli iba vyjadriť.
V podstate nemá moc na výber keďže nemá kde ísť a bojí sa co bude bez pomoci, tam ostáva sklopiť uši a čakať co sa bude diať.
Lebo ona nemá hnev ona cíti lasku😒🙄
@bodkolienka81 no len aby to nebolo tak, že ona čaká na veľké gestá a on jedno spraví....rozvodové papiere a medzičasom si už zisťuje ako jej dať a zaplatiť čo najmenej....
Hlavne musis byt uprimna sama k sebe - naozaj s nim chces ostat "len" kvoli detom? Alebo je to vlastne preto, ze dom je jeho a odist by si musela nakoniec ty? Lebo to je ta realita...ak si budes stat za svojim a budes ho chciet opustit, ver, ze to skonci tak, ze budes musiet odist ty. Jedine z dobroty jeho srdca by ta tam mozno nechal kvoli detom ale byvat by tam mohol aj on. Ja si ale neviem predstavit, ze by som sa denne pozerala do ksichtu cloveka, ktory mi tvrdil ako ma miluje, zboznuje a neviem co vsetko a zrazu zistim, ze ma rok milenku a mna vlastne nemiluje ale miluje ju?! No fuj. By sa mi tak neskutocne zhnusil...by som ho tak akurat oplula. Ty musis vediet, co je pre teba dolezitejsie...ci tvoj komfort alebo tvoja hrdost a vlastne tvoj zivot...
@podvedena28 ty jemu máš dať čas ? On chodí so zvesenou hlavou? On je ticho ? To je vtip nie ? On porozmýšľa nad poradnou ? To čo už je ? Šak on to sposobil to on má chodiť okolo teba a dať tebe čas
Žienka, tam kde nie je láska, nie je ani fungujúci vzťah. Už ťa nemiluje. Tam to bude už len pokrytectvo, ani poradňa to nezachráni, no vlastne tvoj muž ani nič nechce zachrániť. Si len ty a deti. Mysli na seba. Nerob zo seba obeť, vyjdi z toho s hlavou vztýčenou. Buď silná. Držím palce.
@jaaanka21 ahojky, tu si pohľadať jej odpovede...
Niekde tam píše, ze jej rodina tej milenke dokonca pomáhala ked sem.dosla z Ukrajiny... ze ďakovala jej matke ci ako.
No hnus za mna 👎👎👎
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=Podve...
@jaaanka21 ona tam v niektorých príspevkoch na neho aj nadávala ako ho nenavidi a pod.
Holt, ale dom, tusim 2 auta aj ostatne veci su jeho/resp.pisane na neho, cize bud pojde ona alebo sklopiť usi... asi si vybrala sklopiť usi.
Nejakú chatu maju v zahraničí ci co, tak z toho ze by jej niečo mohlo patriť. Ale inak myslím nic. No je v nezavidenia hodnej situacii. Muz jej odišiel za Ukrajinkou (ktorej pomáhala aj ona na SK, zatiaľ čo oni 2 spolu chrapali), ta ho vyhodila a tak sa logicky vratil do jeho domu.
Ale dokedy? O mesiac sem pise znova ze muz zase beha za ukrajinkou co ma robiť..
No komu niet rady, to.u niet pomoci, zial😔

@domca1408 podla mna ona nic nema, preto "vaha" ... pozri si staršie diskusie kde co to pise.
Hnus. A ona este uvažuje nad odpustenim🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nechutne ju obaja podviedli, dokonca ona tej ukrajinskej rajde este aj pomáhala!!! Hnus hnus hnus 🤮🤮🤮