icon

Wellness na druhom rande: Ísť či nie?

5. okt 2024

Bola som dnes na prvom rande a bolo to super. Dali sme si kávu, rozprávali sme sa a šli sme domov. Pozval ma ale na druhé rande, na welnes. Nie prespat, len proste na welnes lebo sme sa o tom bavili, teda ja že som už dlho nebola a tak ale necakala som že toto navrhne. Išli by ste? Na jednej strane by som išla, veď o nič nejde, nahú ma neuvidí max v plachte a je tam prítmie ale na druhu stranu mi to príde divne ;D

Strana
z3
dankabg
9. feb 2025

@karolinakr haha no zjavne áno 😄 ja som v saune randicko ešte nemala( a asi sa toho už ani nedozijem😄) ale fikane to je riadne, otrcat sa holý pred potenciálnou partnerkou a vabit ju na vercajch 😄😵‍💫 to je už iný level

karolinakr
9. feb 2025

@dankabg 😀

karolinakr
9. feb 2025

@dankabg ide na istotu

dankabg
9. feb 2025

@karolinakr istota by pre mňa bola erekcia 🤫🫢

milos81
9. feb 2025

@dankabg istota čoho ? 😅 Mimochodom, je tam dosť veľká konkurencia (oboch pohlaví), takže neviem, či by to nebolo skôr kontraproduktívne 😅 ...ale je zábavné čítať podľa čoho si ženy vyberajú mužov, mimo wellness to môžete mať celkom náročné 🤣 budem na to pamätať pri nejakom budúcom rande a naobliekam sa🤣

dankabg
10. feb 2025

@milos81 tak ako no...nalejme si čistého vína. V saune je teplo a teplo čo? Rozširuje cievy no. Ale áno, máš pravdu, lepšie by bolo ísť si zaplávať s ľadovým medveďom do Dunaja, to je väčšia skúška pre chlapa 😄 inak neviem do akých wellnesov chodíš ty, ale ja som tam zvyknutá na ľudí 60 až 70+ 🫠

milos81
10. feb 2025

@dankabg no neviem, ja ked som v saune, v tej finskej minimalne, je to to iste, ako keby som bol v ladovej vode, pokial ide o vercajch a vsimol som si, ze aj zvysok muzov je na tom rovnako, takze to nie je len mnou ;) no a co sa veku tyka, vacsina okolia je okolo 30-50 max, najdu sa aj mladsi, ale ti v saune, ci uz muzi, alebo zeny vydrzia tak 20 sekund a idu prec 🙂 len kedze som zistil, ze mi to robi dobre na pokozku a tiez sa citim potom par dni taky nejaky uvolnenejsi a spokojnejsi, rad si tam posedim minimalne pokial sa nepresypu hodiny 🙂 potom skusim kaldarium, to je delova sauna, nevidno na meter, ale citim sa tam super
70+ ? to tam ti ludia idu umierat ? ved v tej finskej moze byt 90-120°... no a co tam obzeras v tej vekovej kategorii ? 🙂

dankabg
10. feb 2025

@milos81 no ja bývam tiez dokiaľ sa nepresypu hodiny, potom sa mi niekoľkokrát stalo, že som mala také tocaky, že mi stena dala facku, jeden pán ma dokonca chcel ratovať, ale duchaprítomne som mu zaklamala, že som v pohode, len aby som sa vyhla resuscitácii 😄 jaj aha! Takže takto sa veci majú. Podľa mňa je tiež v saune moc teplo na nejakú akčnú aktivitu, tam hrozí už kolaps 😄
Ja neobdivujem nikoho, snažím sa si tých ľudí nevsimat. Hoci raz, sme boli takto v saune so slnečnou, ktorá tam sedela pomaly s roztiahnutými nohami, prsia pekne( umelé) aj do ksichtu bola j🌹bava, to som mala veru trampoty s tým, aby som ju neocumovala 🤫

milos81
11. feb 2025

@dankabg tiez som to tak mal, no uz nejaky cas si zvyknem brat so sebou flasu s pitim, ktoru si kupujem v bare pred vstupom do sauny, no a ked plachtu rozlozim na lavicu, flasu nou zvyknem zakryt, raz sa mi totiz stalo, ze sa scvrkla za tu chvilu 🙂
Co zvyknem vidat, tak v saune su len take tie maznajuce aktivity, nic akcne, presne ako vravis... Noo, cize sa ti pacia viac zeny ? Podla mna tam ma vela zien roztiahnute nohy, predpokladam, ze skrz toho tepla, hlavne ked idu na najvyssie poschodie a chcu si spravit pohodlie to ani inak byt nemoze, velakrat sa mi stalo, ze sa zena rozlozila na tom istom poschodi ako ja, je to tam celkom bezne, ako casto chodievas ?

dankabg
11. feb 2025

@milos81 bohužiaľ chodím moc malo, rada by som aj častejšie, ale nemá mi kto strážiť dieťa. Teraz idem ale na výlet s kamoškami do Prahy, tak tam si saunu užijem 😀
Fľaša sa scvrkla? 😄😄😄 Bozinku... Zato pijem vodu len z pohárov.
Ja som na chlapov, ale pripadá mi trošku neslušné okato im cumiet medzi nohy 😀či sa pritom ešte aj nebodaj zasmiať alebo oblizat 😄 táto jedna zenstina bola skrátka pre mňa aj muža nevidany zjav, evidentne jej robilo dobre sa otrcat, ešte aj muža volala na Saunove procedúry😀

milos81
11. feb 2025

@dankabg v saune si cudzie pohľady nevšímam, ak sa ale niekto prihovorí, dám sa do reči, no stáva a to skôr výnimočne. Na stráženie mám systém, zatiaľ funguje a všetci sú spokojní. Čiže si s ňou muža pustila ? 😁
Saunové procedúry ? Myslíš saunový ceremoniál alebo je to čosi iné ?

dankabg
11. feb 2025

@milos81 áno ten ceremoniál 😄 mne je to jedno kam on pôjde, ale dobrovoľne ísť nechcel a ani nešiel 😄 myslím, že si ju dosť obzrel už v tej saune 😄 ale doposiaľ na ňu spomíname.
Aj so mnou sa dal do reči pán 70+, ale len dokiaľ nedošiel muž 😄

milos81
11. feb 2025

@dankabg áno, tiež by som to tak uťal, jedine, že by sa manžel tiež zapojil do debaty, no to sa zrejme nestalo, však ? 😉 Na druhej strane, keď je dôvera, je to v poriadku

dankabg
11. feb 2025

@milos81 dôverou by som to nenazvala. On mne neveri a mňa netrápi čo on robí 😄ale to je jedno.
No tak starší pán asi nečakal, že na osobu, ako som ja, sa niekto ulakomi...Holt chýba lávky 😄

karolinakr
11. feb 2025

@dankabg takže teraz je in hladať frajera do sauny?

dankabg
11. feb 2025

@karolinakr myslíš ako spoločníka na trávenie času v saune? 🫠 Či tam mám hľadať alfa samca? 🫢 Fuh. No môžem sa o to teraz na tej babskej jazde pokúsiť😀

milos81
12. feb 2025

@dankabg je smutné, keď zdieľaš život s človekom, ku ktorému toho veľa necítiš, keďže mu nedôveruješ...
Mimochodom, ako to na takej babskej jazde vyzerá ? Totiž, prepáč, že sa pýtam, ale nikdy som na žiadnej nebol 😁

dankabg
12. feb 2025

@milos81 manželstvo je také aké je. Ja si to viem vykompenzovať inak a to mi stačí 😄 no. Dáme si nejaké piva, vyfajcime zopár krabičiek cigaretli, nájeme sa 😙 predtym wellnes, na druhý deň poopicne ranajocky, zas wellnes, potom divadlo a zas krčma a v nedeľu hajde domov

milos81
12. feb 2025

@dankabg ahááá, tak preto som na tom ešte nebol 😅 nepijem alkohol, ani nefajčím, čiže by som na takej akcií z ponúknutých vecí bol len na wellness a v reštike 😁

dankabg
12. feb 2025

@milos81 však aj to stačí. My nikoho nenutime ale ani nič nezakazujeme 😄

Strana
z3