Začala som žiarliť na môjho muža
Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹
Keď je pekná, nie je o čom. 🥺
Moji majstri co mi obkladali kupelnu to mali hotove za 4hod 1.den, potom 2hod sparovali a umyvali 2.den. (Bytova kupelka) Mali to ako fusku v prac dobe, cize este aj do "prace " stihli ist porobit.
@ankare mám jej zavolať? Či radšej osobne? A čo ak to všetko popru?
@h2 od začiatku ho mal. Že aby tam mohol prísť ako to jemu vyhovuje, ona je pracovne vyťažená, často cestuje. Aby nebol na nej závislý.
Keď ma kľúč 🙈, tak na čo sa vyhovára, že ona tam nie je? Veď ju k tomu aby robil, nepotrebuje, či?
Skrátka, toto nie je štandardný postup, a dupľom ak vieš, že už v minulosti ta podviedol. Ja by som trvala na tom, že keďže to už pridlho trvá nech si dotyčná zavolá tím majstrov a ze on už tam nemá čo chodiť. Plus keď mu akože už zaplatila, tak za co platila, keď to nie je dokončené? Neviem o tom, že by už zákazník platil vopred za niečo, čo nevie, ako bude vyzerať. A ako záloha 900 eur..?
A uvidíš, ako bude reagovať. Pripadne jednoducho tam chod stále s nim ze pomôžeš akože umývať a podobne
No jednoducho neverím tomu, že skutočne ide len o prerabku.
Aj keby robil len 3hodiny týždenne, za 4 mesiace by to už mal dávno hotové. Toto nie je s kostolnym riadom a vidí to každý
Nic dopredu nehovor, ked tam pojde najblizsie, zdrapni ho pod pazuchu a povedz idem s tebou, pomozem ti, nech to mas konecne z krku a mame cas konecne pre seba.
No a uvidis, ci bude panika, ci podivne srandicky, vedho poznas a reakcie ked klame alebo taji isto odhadnes.
Alebo by som ich bez varovania proste prekvapila, zazvonila s buchtami v ruke - prisla som pomoct, nesiem obcerstvenie. Len to by som si musela byt ista, ze zvladnem to, co tam objavim.
Rovno mu povedz, ze ži to vadí.
@jaskolka on mi hovoril, že ona tam nie je, že akože prečo ziarlim. Že nemám dôvod. Kvôli tomu.
Máš pravdu. Musím to úplne seknúť a nie že to dokončí. Ja neviem ako sa dohodli presne s tým platením. Mala to byt kamarátska výpomoc, aby ju to vyšlo lacnejšie. Neviem čo je zahrnuté v tých 900€. Asi ta kuchyňa aj balkón? Neviem.
@andrea78 toto je dobre, len teda neviem, či by som to zvládla ak by som niečo objavila. Asi by som urobila scénu poriadnu 😫
@panizima to už som mu povedala. Sľúbil, že tam už chodiť nebude, keď to dokončí.
No úprimne ti napisem- rátaj hlavne s tou verziou, že niečo spolu riešia. Nie preto ze mu to tak dlho trva ale prístup ku tebe je chladný a na obzore je iná osoba- protiklad teba, s ktorou trávi veľa času. Ja som zato, že ak to niekto urobí raz- zopakuje sa to. Cest výnimkám. Hlavu hore, nie si odkázaná na neho, máš svoju hodnotí, si krásna, sivé vieš o svojich chybach- ale kto ich nemá? Aj ta baba ku ktorej chodí ich ma len ich nepoznáš. Hoc je navonok pôvabná. Nerob scény, tie ti nepomozu- ak príde na konfrontaciu- zvrtni sa na opätku a pekne s kľudom Angličana odid. Vy riešia sa doma do vankúša. Neponizuj sa scénou.....
Autorka daj sa do normálu. Urob si s ním poriadky doma. Daj mu ultimátum, do kedy to ma dokončiť. Jej to nevadí, že sa to ťahá 4mesiace? Jej by som nevolala, strápnila by si sa, nastrbilo by ste si vztahy. Možno Tvoj muž je neschopný motak.. Dupni doma nožkou, že má týždeň na dokončenie a ak nebude hotové, potom zavoláš jej a vysvetlis jej ako sa veci majú... 😂
Prosím ťa neponižuj sa ,nekonfrontuj iné ženy ,NIKDY.Problém má tvoj muž ,napokon už tá podviedol ,nebude táto ,bude časom iná …obávam sa ,že je to presne ten typ muža ,čo budeš musieť tolerovať nevery cely život ,ak ho neopustiš.Chodievaj s ním na prerábky ,možno sa niečo prevalí ..
A v prvom rade si treba doma s mužom urobiť poriadky .Tá ženská je slobodná ,tvoj muž zadaný .Mal by poznať hranice ..
Osobne tam chod. A vsimaj si gesta,mimiku.
Keď to dokončí.... Veď to sa môže ťahať aj rok takýmto tempom...
@katarinka89 asi máš pravdu. Hrozne ťažko sa to pripúšťa.
@laila22 neviem čo všetko tam dokončené nie je, ale s tým ultimátom mi to príde dobre riešenie. Dam mu čas maximálne do konca leta. To si myslím, že musí stihnúť. Potom už ani náhodou.
@retatka tiež máš úplnú pravdu. Neviem, čo mu doma chyba. Doteraz sa nikdy nesťažoval. Vlastne sa nesťažuje ani teraz, ale vidím, že je iný.
@ankare pôjdem. Aspoň uvidím, kolko toho nie je urobeného. Mame malé dieťa, ale vezmem ho so sebou.
@ankare presne toho sa bojím
Tak jedine ze tam proste pôjdeš len tak, keď tam bude on na tej fuske.
Lebo jedna vec je, že to naťahuje, že tak dlho nijaká prerabka kúpeľne a balkóna netrvá, to by každého domáceho už porazilo, pri tak dlhom čase, každý normálny človek chce mať tieto veci čím skôr urobene (mimochodom, kde sa ona teda sprchuje, umýva, veď ak sa preraba kúpeľňa, tak sa bežne rozbije stara vaňa, odpojí voda, robí možno nové WC, všetko sa to muruje, sparuje a podobne) neviem si predstaviť, aby som mala 4 mesiace rozbitu kúpeľňu, nedokončený balkón, bordel všade
A ďalšie je to, že ako píšeš, zmenil sa. To by mi tiež bolo podozrivé, zvlášť ak už v minulosti podviedol.
@jaskolka kuchyňa, nie kúpeľňa. Neviem prečo sa to začalo vzťahovať na kupelnu. Ale aj tak.
Predpokladam ze to nie je profikuchyna v Hiltone takze plati povedane, za 4mesiace by som jej tu kuchynu aj vystruzlikala ja.
Išla by som sa tam pozrieť bez ohlásenia. A na situácii, ktorá nastane s patričnými reakciami, a uvidíš.
Ženská intuícia je vážne sila. Navyše, ako vravíš, je milá a isto aj veľmi vďačná a neustále manžela chváli, určite sa i zhovárajú a rozhovory, spoločne témy veľmi zbližujú. Ak už medzi nimi nevzniklo silné puto.
Vo vzťahu sú dobré nie výčitky, krik a mlčanie, ale komunikácia. Mať vo veciach jasno...
Držím palce.
Sama si ho poslala za pokusenim🥺mala si ist zakazdym snim
Myslím si, že jednoducho má toho dosť, keď ešte v rámci voľného času jej chodí robiť kuchyňu či čo to. Z tej únavy môže prameniť to, že je mu akoby jedno, keď sa nahneváš. Ak si tam kedykoľvek vítaná, myslím, že ti tým chce naznačiť, že mu môžeš dôverovať. Je to dosť blbé, ja by som mu povedala, že sa bojím, že ho stratím, proste by som vyložila karty na stôl... Osobne neviem z jeho reakcií vydedukovať, či tam chodí len pracovať, alebo sa aj vyšantiť. Ale ak teda povedal, že kedykoľvek môžeš ísť s ním, tak s ním choď. Ber to ako spoločné trávenie času, výpomoc kamarátke a možno nedôvera postupne pominie. Najhoršie čo môžeš spraviť, je sedieť doma na zadku a zožierať sa myšlienkami.

No pekne! Už má aj kľúč od jej bytu?!