Začala som žiarliť na môjho muža
Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹
Samozrejme, mozete byt aj unaveni, hodnoty su ine. My Ti tu ale nepomozeme, musis si pomoct a zistit si to sama. My tu len tipujeme. Moze to byt nieco, ale aj nemusi. Kazdopadne - je to podozrive. Cim skor si to zistis, tym skor si prestanes trapenim nicit zdravie 🤷♀️
Ono to nemusi mat vobec suvis s tou znamou, moze chodit uplne niekam inam a tu jej prerabku ma len zamienku. Ja by som sa ho opytala na rovinu, co sa deje, ze vidis zmenu v spravani, nech sa vies zariadit.
Skús sa najprv upokojiť, nádych,výdych.
Pozrime sa najprv na to aj z iného pohľadu, lebo keď tam už "niečo" je, tak veľa s tým neurobíš, ale.. aj keď rýchlo napíšem, že ja si to neviem predstaviť, že ku mne chodí niekto random podľa chuti a času v kuse dačo upravovať a dolaďovať v byte, dokonca v kuchyni, ktorá sa denno denne využíva, mňa by z toho j*blo 🤦
To,že mu to toľko trvá nemôže byť aj z dôvodu, že keďže je to známa, a robí za kamaratsku cenu, tak sa nejde úplne roztrhať a robí v štýle lazo plazom keď mam čas,.lebo tu so to môže dovoliť? Keď chodí do bytu len vtedy,keď je tam aj ona, tak sa to dá vysvetliť aj tým, že je mu blbé byť u niekoho tak,že pani z domu tam nie je. No a aj vieš, že kde je a vystavuje sa riziku, že sa môžeš kedykoľvek zobrať a ísť za ním.
Ja si nemyslím, že niečo telesne tam nateraz je, ak, tak už skôr také platonické niečo 🤔 To,že muž by aj chcel je jedna vec, druhá strana (vaša známa) s tým nemusi súhlasiť, nezabúdaj. Určite daj vedieť, ako to celé dopadlo.
Styridsiatnici su mladi ludia, v tomto veku byva casta kriza stredneho veku. Tebe vyhovuje sex raz mesacne, len ci tato frekvencia vyhovuje aj tvojmu muzovi?
Nepočúvaj čo ti tu hovoria negatívne kravy. Vôbec ťa nemusí podvádzať. Skús mu navrhnúť že pôjdeš s ním a pomôžeš.. Ak odmietne, vtedy by som už začala mať zlý pocit.. Ale určite že tam chodí 4 mesiace dva krát do týždňa nieje veľa a neznamená že tam chodí robiť so známou neviem čo.. 🙂
Nedá mi sa nespýtať , viem že máš podozrenie ale nemôže tvoja neistota a proste tá žiarlivosť ako si napísala mať za následok že všetko precitlivene vnímaš? Možno že on sám je nervózny z toho ako sa to vlečie ale nedá ti to najavo, nervozita bežne robí s ľuďmi to že neobstoja , nevedia kam skôr , nemajú vo veciach poriadok a najmä tak trochu im zabíja empatiu (to keď si písala že sa nesnaží už o tvoje ukľudnenie po vašej hádke.)
@lienka353535 poraď jej niečo lepšie 🤷
@luczach bola, naozaj to bolo zle a este sa to cele zomlelo kratko pred Vianocami, boli to velmi zle Vianoce pre mna, dcera bola este relativne mala a ja som sa nusela tvarit, ze je vsetko ok, ale uz je to nastastie daavno, tak ze ako sa hovori, cas vsetko vylieci a zahojí rany, ale teda jej som neodpustila do teraz a uz je to naozaj viac ako 13 rokov tusim. Zabudla som, ale jej nedokazem odpustit.
Daj vedieť ako to dopadlo, držím silno palce
No este je mozne, ze ta podvadza s niekym uplne inym 🤷 zato kuchyna stale nie je dokoncena... Ty si nasrata ze je u znamej, ona je nasrata ze ho tam nechces pustat pricom ste pomoc slubovali. A on je s tretou . Joj 🙊
Za mna je to cele proste prilis cudne, s mnohymi "preco".. Preco to trva tak dlho, preco ti nepovedal kedy presne sa ku nej chysta, preco sa ti uz davno kamoska neozvala a nepili ti usi, ze je sice rada, ze tvoj muz jej pomaha, ale ze to proste trva prilis dlho, preco sa zrazu sprava ibak... same "preco". Vôbec sa mi to nepozdava, uz len z tohoto pohladu. Nemusela si mu teraz hovorit, ze chces ist s nim, uz si na to bude davat pozor od teraz a upozorni aj ju, ak sa nieco tam deje. Nejak uz neviem co ti poradit a chapem tvoju nervozitu a neistotu. Asi by som len skusila, ak by sa tam náhodou niekedy chystal z domu, sa k nemu pridat na poslednu chvilu, ak bude taka moznost, ale to neviem ci este bude.
Chod tam neohlasene,na navstevu ked tam bude robit.Povedz,ze si sla zrovna okolo,tak si sa zastavila pozriet,ze ako to pokracuje
Keď skončí v robote o 2 alebo 3 tak uvidíš ak nepríde domov, tak vieš, ze išiel tam... vtedy chod hned za ním tam... Teda ak sa tam máš ako dostať
Vobec nemusi chodit ani tam, moze to mat ako zamienku a len to natahovat. Ved normalne sa ho spytaj, kedy to planuje dokoncit, ze je casto mimo domu a ze by si sa rada isla pozriet. Znamej co by si ako povedala?
Ahoj, nepoznám Váš vzťah, ale podľa toho čo čítam, tak je to naozaj zvláštne. Ja by som išla za ňou. Keď je to kamoška ako píšeš tak sa s ňou porozprávaj.
No a k Vášmu veku. Ja mám za pol roka 40, môj 45, dve deti a sex? Lepší alo kedykoľvek predtým. Čo tým chcem povedať... Vy ste vo veku keedy by ste si mali užívať, experimentovať, venovať sa jeden druhému. Lebo to čo opisuješ je stereotyp a keď sa nedokážete porozprávat dôvernejšie tak ty vlastne ani nemôžeš vedieť po čom skutočne túži. Raz do mesiaca je nič... On sa necíti ako žiadaný muž. Vy ste vo veku kedy by ste si to mali užívať. Keď sa bojíš, že by ťa podviedol tak najprv začni od seba, venuj sa mu, daj mu najavo, že ho chceš, že ho miluješ. Ja si myslím, že keď sa posnažíš a tak to zlepší medzi vami.
Možno sa oni len u nej viac rozprávajú a on zistil, že mu chýba sa niekomu zdôveriť. Skús viac s ním komunikovať.
My sme pres pár rokmi mali menšiu krízu ( nepodviedli sme sa ani nič podobné), len akosi sme si až tak nerozumeli.
Začali sme robiť to, že sa viac rozprávame o našom vzťahu, hovoríme si čo sa nám jeden an druhom páči, spomíname ako sme sa zoznámili, aké to bolo keď sme spolu chodili no a keď sme deti dali na prázdniny tak sme sa venovali jeden druhému. Veĺmi nám to pomohlo a pomáha tento prístup doteraz. A to sme spolu 20 rokov.
Hovoríme si ako sa milujeme, každý deň sa objímame a bozkávame, sex máme tak často ako sa len dá. Môj muž si veľmi pochvaľuje ako je to medzi nami. Aj on je otvorenejší, milší a naozaj sa snaží. Snažíme sa obaja.
Držím palce aby sa Vám všetko vyriešilo. Držím palce.
@irsina83 ježiš, ja teraz mimo temu, ale som tak rada, že som na Teba narazila... ty si jedna z tej poviem to ľudovo "starej modrokoníkovskej partií" žien a pamatám si iba že si sa odmlčala ♥
práve som pozrela tvoj profil a ani som nevedela, že zuzka už nie je medzi nami, pamätám si na jej boj s chorobou :(
@banderaska29 Ahoj, ja sem skoro vôbec nechodím. Toto je náhoda,tento príspevok mi vykočil na FB a tak som sa chcela k nemu vyjadriť. Budanka je v poriadnu, to Zuzka sevzuz svoj boj prehala ☹ Si zlatá, že si ma pamätáš. Ja už skoro nikoho. Až na pár výnimiek.
@irsina83 prepísala som to, prepáč, ja som bla v tom že budanka... strašne ma to mrzí som to rychlo chcela dat na pravu mieru ♥ Budanka sa má dobre ? bože to je skvelá informácia lebo pamatám si aj jej cestu. ja som tu kedysi bola pod iným nickom, teraz som radšej inkognito z mnohých dôvodov. som rada že som na Teba narazila a dufam že sa máš dobre ♥ ja nikdy nezabudnem ked som robila tuším cicerové rizoto, alebo niečo cicerové to bolo, dala si to aj na svoju plochu a bolo to dokonalé ♥ 🙂
Tak mu otlac prst na mobil vnoci, keď spí 🙂
Okamžite to stopni! Ale obávam sa, že už je žiaľ neskoro...😔
Veď zober mu kľúč od jej bytu, daj si spraviť kópiu a prídi na návštevu 😆 Alebo mu nemôžeš vziať prst keď spí a odomknúť mobil? Keby sa náhodou zobudil tak mu povedz, že si si potrebovala prezvoniť. Prehľadaj mu veci, preskúmaj oblečenie. Ja by som pátrala ako Sherlock Holmes. Určite sa ti ona neprizná, nevolaj jej a ani za ňou nechoď, len sa strápniš.
Akože neviem, nie je to len tak, že doma si nervózna, výbušná, hučia deti a pod ? A preto on chodí radšej na “fušku” aby mal pokoj, tam si v klude, pomalým tempom porobí. Možno tam je naozaj sám, možno nie, možno tam ani nie je nevera, ale sa tam proste poulieva. Známa je rada, že jej “zadarmo” pomôže, nevadí jej, že tam chodí 1-2x týždenne na chvíľu (lebo zas o prerábke v porovnaní s majstrami, nemôže byt reč, keď tam chodí tvoj muž po práci ešte). A možno chodí niekde úplne inde…
No a ten sex raz mesačne…. Prečo ti bol kedysi neverný ? 1x mesačne je aj na ženu malo, nie ešte na chlapa. Svojim postojom, ako ti táto frekvencia vyhovuje, ho odlakávaš sama!
Ako casto tam chodi?
Chod sama ku kamaratke na kavi a zisti co vsetko este treba dokoncit.Za 4 m sa mi to nezda jedine, ze tam ide raz tyzdenne na chvilu.Ved pracovnu dobu ma vybornu....
Co clovek nema doma,hlada inde 🤷🏻♀️
Ahoj isla by som tam neohlasene. Keď budem vedieť ze určite je doma aj ona a že muž tqm ide pracovat. Akože som len chcela zajst pozrieť ako mu to ide . Všimla by som wi ich správanie vyrazy pohľady. Ak by sa mi niečo nepozdavalo doma by som mu povedala ze mi to nerobí dobre ze veľmi žiarlim a ak s ňou naozaj nič nemá neprajem si aby tam ešte niekedy išiel. Takisto si všimnem vyraz...a ak mu na vas záleží proste sa vyhovori ze to už nedokonci u nej atd...nech si zháňa niekoho ineho a že on už nepride. Podľa mňa by mu nemalo viac záležať na tom co si ona pomysli o ňom.. nez to co si myslíš ty..určite ju vidí ako dokonalú milú osobu a teba ako nervóznu kopku nešťastia možno aj preto je taky chladný zrazu...snáď to nieje tak ako si myslis..ale to zistis asi v najbližšej dobe..

Už by sme mali mat iné hodnoty, nie? Či sa mýlim?