icon

Začali by ste si s partnerom, ktorý je mladší o 7 rokov?

10. jan 2023

Začali by ste si o 7 rokov mladším? Ja 34 on 27

Strana
z2
h2
11. jan 2023

Ja si to osobne predstaviť neviem, ale neriaď sa názormi iných. Keď sa máte radi a rozumiete si, tak choď do toho.

kiwi3
11. jan 2023

ja som teda na schopneho mladsieho este nenarazila, vzdy som mala pocit, ze intelektualne zaostava, to mi vadilo najviac. ale tak ludia su rozni... ak je jediny problem, ze je mladsi, tak fajn. mozno sa to ale pytas, lebo tie pochybnosti nie su len o veku. na tvojom mieste by som rozmyslala nad tym, ako klapu dalsie veci

odesi
11. jan 2023

A tak preco nie, hlavne podla mna je aby ste si rozumeli a klapalov am to po vsetkych strankach. Takze ak je to tak, tak preco neskusit. Nik ti nezaruci, ze napriklad so starsim muzom ti to hned vide

mirco50
Odpoveď bola odstránená
h2
11. jan 2023

@mirco50 Otázka je na ženy, či by boli s mladším chlapom. Či to myslíš tak, že aj ty by si bral toho o 30 rokov mladšieho chlapíka??? 😉

svokrinjazykmonika
11. jan 2023

Určite nie

teleskop
11. jan 2023

ano

lasoli
11. jan 2023

@mirco50 teda o 30t mladsieho by si bral?

nancy666
11. jan 2023

Ide o to akí ste a ako to cítite. Ja som mala vždy mladších (rok, dva) jeden krát som mala staršieho a to bol najhorší vzťah vôbec, čisté psycho. Mám o 8 rokov mladšieho, sme zasnúbení, spolu 14 rokov a 3 deti. On mal 16 a ja 24 a sme tu a funguje to úplne bez problémov. Ale viem aj o opačných stories takže v princípe jasne ale záruka nieje, nech je vek akýkoľvek proste buď to vyjde alebo nie.

madeline1
11. jan 2023

ano, vela takychto vztahov krasne funguje

yomiko98
14. jan 2023

Určite nie, partner môže byt mladší maximálne tak o jeden rok!

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2