Začali by ste si s partnerom, ktorý je mladší o 7 rokov?
Začali by ste si o 7 rokov mladším? Ja 34 on 27
ja som teda na schopneho mladsieho este nenarazila, vzdy som mala pocit, ze intelektualne zaostava, to mi vadilo najviac. ale tak ludia su rozni... ak je jediny problem, ze je mladsi, tak fajn. mozno sa to ale pytas, lebo tie pochybnosti nie su len o veku. na tvojom mieste by som rozmyslala nad tym, ako klapu dalsie veci
A tak preco nie, hlavne podla mna je aby ste si rozumeli a klapalov am to po vsetkych strankach. Takze ak je to tak, tak preco neskusit. Nik ti nezaruci, ze napriklad so starsim muzom ti to hned vide
Určite nie
ano
Ide o to akí ste a ako to cítite. Ja som mala vždy mladších (rok, dva) jeden krát som mala staršieho a to bol najhorší vzťah vôbec, čisté psycho. Mám o 8 rokov mladšieho, sme zasnúbení, spolu 14 rokov a 3 deti. On mal 16 a ja 24 a sme tu a funguje to úplne bez problémov. Ale viem aj o opačných stories takže v princípe jasne ale záruka nieje, nech je vek akýkoľvek proste buď to vyjde alebo nie.
ano, vela takychto vztahov krasne funguje
Určite nie, partner môže byt mladší maximálne tak o jeden rok!

Ja si to osobne predstaviť neviem, ale neriaď sa názormi iných. Keď sa máte radi a rozumiete si, tak choď do toho.