icon

Zaľúbená do zadaného muža

8. aug 2023

Mile konicky prosim poradte…
Clovek ani nevie ako a padne do “lasky” presne to sa stalo aj mne.
Bola som sama, slobodna, bezdetna po 30tke, ked do mojho zivota vstupil muz (nie nebol to vyslovene moj typ, ale nieco ma na nom pritahovalo a rajcovalo).
Hned siel s pravdou von, ze je zadany, naco som si povedala, dievca ruky pred mas svoje zasady. Ale hold, niekedy ani zasady a vsetka snaha nestaci, aby rozum bol silnejsi ako srdce.
Da sa povedat, ze sa hned aj priznal, ze ma dieta (3 rocne). Povedal, ze od rodiny neodide, kym je mala este mala.
A ja teraz neviem.
Uzivat si skvely milenecky pomer kym nepride ten moj vyvoleny, alebo ho poslat do certa a cakat sama.
Ano on je zalubeny, povedal ze ked mala bude starsia urcite odide od priatelky. Tisickrat povedal, ze kebyze nema dieta uz som jeho manzelka, ale viete ako, reci sa hovoria a chlieb sa je!
Prosim viem ze ste tu vsetky dokonale, ale ak sa tu najde nejaka nedokonala, ktora roesila nieco podobne, chcem pocut nazor.

Strana
z5
kvetinka75
9. aug 2023

autorka - veď sa spýtať jeho manželky/partnerky ako to u nich je, že by si nerada ničila niekomu vzťah. Možno sa ona aj poteší, keď sa dozvie, čo za chu...a to má doma a budeš ho mať iba pre seba. Len či potom ešte on bude mať záujem

aalla
9. aug 2023

🙂 Neodíde nikdy ! lebo to je úplne jedno či má dieta 3 roky alebo 8 rokov- malé bude ešte veeelmi dlho , keby chcel, odíde hned , to s tým nemá nič spoločné , to je blbá fráza a výhovorka na teba -to by si mala vedieť , samozrejme ,že ti to musí takto podať ,obaliť , aby si mu nezdrhla aby mal dalej prísun sexu a toho všetkého . nehovorím že ťa nemiluje - to vieš len ty sama ....kým bude mať to jeho dieta 16 rokov /alebo neviem kedy chce rodinu opustit koli tomu/ už ťa v tomto čase bude uplne najedený a zrejme už spolu ani nebudete , takže nie , neopustí rodinu , jedine že by sa to teraz nejako prevalilo a jeho žena by ho kopla do prdele , potom by zrejme šiel plakať k tebe -tak by som ho konečne mala doma . Mala by si si to len užívat pokial ho máš naozaj rada , proste nejaké obdobie budete spolu , potom to skonči ...pokial si zamilovaná - budeš sa len trápiť... tu vlastne sa tebe ani nedá nič poradiť

piroska_
9. aug 2023

@kvetinka75 to je tragedia vela zien,ze im pocity zatemnia rozum a hltaju muzom podobne hluposti aj s navijakom😠

aalla
9. aug 2023

Prečo by nemohol odisť od 3ročneho dietata ? od 10 ročneho odíde ? aký je v tom rozdiel ? ved práveže ked bude mať mala 10rokov a svoj rozumček a povahu -ešte viacej bude k nej pripútaný a zvyknutý , si myslíš že on si potom pôjde rozbíjať rodinu ? preboha 🙂 nechystá sa odchádzaT , si jeho bokovka , rozumiem že Vám je spolu dobre ,ale pozor , pokial dokázal toto urobiť svojej manzelke s ktorou má maličké dieta , nebude mať žiaden problém to po čase urobiť aj tebe , však už bude mať skusenosti :D
isto ti melie do hlavy že nespí ani so svojou ženou a tak , samozrejme že ano ...nedaj sa nachytať na všetky medové motuze čo počuješ .... pokial si zamilovaná -asi veríš každemu jeho slovu ... budeš z toho veľmi neštastná , poznám tieto prípady ... on si bude mať doma svoju rodinku spokojnu , zazemie ,teplučko ,jedlo, sex, a potom si ešte odbehne na tajnáša za milenkou, ktorej nakváka krásne veci o ich buducnosti 🙂 velikánsky Pozor si daj , prajem veľa štasia 🙂

h2
9. aug 2023

@piroska_ Ale ona si s ním už začala, majú spolu vzťah. Teda, skôr len ten sex.

momoqui
9. aug 2023

Ono dieta je teraz male, potom bude skolacka, pubertacka, atd.
Od zeny neodide nikdy
Ty mas na vyber. Uzijes si milenecky pomer - urcite ta to citovo zlomi, nebudeme si klamat, ze nie 🙂
Citovo ta zlomi aj to, ak to nechas teraz tak.

Zrejme to neukoncis a casom ho lepsie spoznas a zistis ze to nikam nevedie. Ajked to uz vies aj teraz. Pridu situacie, kedy budes s nim chcuet nyt ty a on ti s chladnou tvarou povie ze nie lebo ide s rodinou na dovolenku, lebo zena potrebuje to a tamto.

Tato kategoria chlapov - chcem sa rozviest ale “nemozem” kvoli detom to je vsetko ako cez kopirak. Uplny kazdy jeden identicke spravanie.

tanyag
9. aug 2023

@fantaghiro21 Ďakujem za označenie, ináč by som si tvoj komentár neprečítala 🙂
Nesúdim, pozor, uviedla som len príklad.
Ja sa do života iných ľudí nemiešam, pretože nemám rada, ak sa do môjho života mieša niekto iný 😀
Ale, ako nadriadená, som túto situáciu v práci musela riešiť ja, keďže sa to odohralo na pôde firmy a v tom čase som tam bola jediná, ktorá to riešiť musela.
Len som chcela podotknúť, že nie vždy je na vine len muž, alebo len žena, ale vždy majú na všetkom podiel dvaja. A už keď do toho vstúpi niekto tretí, tak je to ich osobná vec, ako s tým naložia, ako si to zariadia, či budú podvádzať jeden druhého, alebo žiť šťastne v trojici, vo štvorici....
Taktiež na ihriskách počúvam od mamičiek ich príbehy, a nerozumiem, prečo sa zubami - nechtami držia takých mužov, doslova sa o nich bijú.
Mňa keď môj podviedol (podvádzal ma rok a vážne som o tom netušila), tak som vzala dieťa (vtedy malo necelý rok) a odišla, s kabelkou a jednou malou taškou pre dieťa. Nechala som mu všetko, čo sme 11 rokov budovali. Nestálo mi to za to, aby som sa s takým človekom naťahovala kvôli materiálnym veciam. Život som začala odznova, úplne od základu.
Nikto netušil, čo sa stalo, prečo som zrazu s dieťaťom na Slovensku a bez partnera.
Ale toto nie je o mne, možno ten muž s jeho partnerkou/manželkou žijú spolu len kvôli dieťaťu a každý má svoj život. Nevieme ako to je. Preto som aj písala, že kto má právo moralizovať, názor vyjadriť môže každý a už je len na autorke, čo si z toho zoberie. Ak jej to vyhovuje, nech si užíva. Ak nie, nech si hľadá niekoho iného.

nikpa
9. aug 2023

Môj názor je, že je škoda aby si sa xy rokov schovávala s chlapom a sama seba oberala o možnosť normálneho vzťahu. Lebo ver, že prejdú roky a ty ani nikoho iného hľadať nebudeš, zvykneš na ,,život tej druhej,,. Či naozaj hovorí pravdu a nechá priateľku keď malá dorastie, to môžeš len dúfať ale istotu nemáš. Nebudem polemizovať o tom, že to čo robíš je nesprávne a nemorálne, vieš to aj sama ale uvedom si, že takýto vzťah nie je pre ženu v tvojom veku. Nepremarni svoju mladosť čakaním na niekoho, kto možno ani nepríde nikdy naozaj za tebou.

hugger
9. aug 2023

@h2 ako vies ze nepriznal?

anketkarka
9. aug 2023

@tanyag ono jedno je morálka a jedno je postoj chlapa. Koľko žien s malými deťmi odchádza z nefunkčných vzťahov a snažia sa bojovať svoj život zubami, nechtami. A chlap čo vie, že je ten vzťah nefunkčný nemá gule odísť? Len vtedy keď si nájde partnerku? Zbabelé. Vôbec nie chlapské. Obhajujú sa svojím záujmom o rodinu, ale to si len hladkajú svedomie. Podvedome chcú pre niečo ostať v tom vzťahu. A vždy je to problém dvoch vo vzťahu, ale keď proste nechcem bojovať o ten vzťah a už riešim iné, tak je fér to proste uzavrieť a tak riešiť iné. Fér pre všetky strany.

h2
9. aug 2023

@hugger Prosím ťa! To nemyslíš vážne!

toskanka
9. aug 2023

@tanyag Keď píšeš, že majú vždy podiel na všetkom dvaja (lebo ja nemám rada takéto paušalizovanie), vieš spätne posúdiť, čo tvojho partnera dohnalo k tomu, že ti bol neverný? V inej téme píšeš, že si ho nezanedbávala, čo tebe aj verím 🙂.

piroska_
9. aug 2023

@h2 och, vdaka za upozornenie,mas pravdu. mne to normalne nedocvaklo z napisaneho,myslela som,ze je to v rovine flirtovania zatial.o to smutnejsie.

nevenka
9. aug 2023

@1234321 ja by som nemohla. Uz len z toho pohladu, ze mam deti, viem si to predstavit, ako by som sa citila ako podvadzana. Vies co, seriem na Teba, ale KVOLI DETOM budem s Tebou, budem Ta trpiet, ale sexovat pojdem inde. Toto je pristup toho chlapa. A este sa zahra na chrumkaveho, aky je priamy, uctivy a moralny, ked milenke povie, ze ma dieta a nebude odchadzat, lebo dieta...no fuj...Ked by bol sam, porieseny vztah, tak je to ine. Ale nie, ze bude utekat za milenkou od oficialnej partnerky. Toto je chore. Hned by som ho otocila na opatku a daj sa dokopy a ak si to vyriesis, mozeme skusit normalny vztah.
Ale kedze autorka nema dieta, nevie si to predstavit, ake to pre tu zenu musi byt, nevie si predstavit, ako by sa citila, keby to bola ona, ktoru podvadza.
Ale tak ci onak, ja nechapem tie zeny, ci ich to bavi hrat druhe husle, nebyt pre toho muza prioritou, ja to mam nastavene tak, ze musim byt pre partnera ta prva a jedina, ziadne ine zeny, je mi na grc z toho.

tanyag
9. aug 2023

@toskanka
Môžem ti na tvoju otázku odpovedať. Síce som veľmi o svojom živote sem písať nechcela, ale napíšem to.
Takže ja som vždy bola "hrošica" 😂 takto som sa nazývala, lebo som bola obéznejšia a proste dokázala som si spraviť srandu aj sama zo seba, to dokážem dodnes 😀 On sa zaľúbil do môjho veľkého zadku, do mojích 3 pneumatík na bruchu a iných veľkých častiach tela 😁 Potom prišlo obdobie, keď som si povedala, že chcem zmenu, začala som chodiť do fitka, schudla som 30kg, už vtedy to začalo škrípať, lebo mi povedal, že ak neprestanem s chudnutím, tak ho proste prestanem priťahovať po fyzickej stránke. Poslúchla som ho, lebo som ho milovala. Otehotnela som, kilá sa vrátili, bol spokojný, ale ja nie. Odzrkadlilo sa to na mojom zdraví, už som po nabratí kil nevládala toľko, ako predtým. Tak som začala znova chudnúť, a začali hádky, ako ho nerešpektujem atď. Ale to, že som pracovala, jemu pomáhala v podnikaní, od 6 rána do 2 rána na nohách, aj tehotná, len aby som pomohla rozbehnúť podnikanie, že sex som nikdy neodmietla, že doma mal navarené, keď som varila aj o 2 ráno, lebo bol hladný, ľahala do 3 a o 6 znova na nohách, to bolo pre neho "normálne". To, že som vyjadrila svoj názor na jeho podnikanie a ako nás to ako rodinu ukráca o čas, energiu a zdravie. To, že som chcela od neho, aby vymaľoval byt, zavesil závesy, alebo poskladal postielku pre dieťa, on to všetko bral ako výčitky, pritom nie som hysterka, nekričím, len možno veľa kecám 😁
A kde som urobila chybu ja? Prečo to, že ma podviedol je aj moja chyba? Lebo som mu dala voľnosť, lebo som mu žehlila košele, keď išiel s kámošmi do baru, lebo som mu nevyvolávala, keď bol mimo domu, lebo som ho nekontrolovala. Lebo som ho na začiatku vztahu vytiahla z úplneho dna, lebo som za neho splatila dlžoby, lebo lebo lebo...lebo som bola HLÚPA a preto beriem podiel viny aj na seba, ak by sme od začiatku mali vo vzťahu hranice, tak ako pri výchove detí - rodičia určujú hranice, tak by to malo byť aj vo vzťahu. Nie, žena nemusí byť stíhačka, ale má byť taká, aby si ju muž vážil, rešpektoval ju, a to platí aj opačne.
Takže moja vina bola to, že som bola hlúpa a ústretová a jeho vina to, že si to vysvetlil po svojom a žil si ako kráľ 😁 A to, že nastali komplikácie po ťažkom pôrode a dlho som nemohla sexuálne žit, a on to NECHÁPAL, veď niektoré ženy rodia každý rok a "neplačú", že ich niečo bolí, to je už iná kapitola. Podstatná bola moja HLÚPOSŤ. Takže stojím si za svojím, že podiel viny majú vždy obaja, aj keď sa to na prvý pohľad nezdá a väčšinou ľutujú ženy, ktorých muž podvádza, ale ak by ženy neboli hlúpe, tak ako som bola ja, tak by si ich možno muži vážili. A ja verím, že v manželstvách a rodinách, kde fungujú isté "pravidlá", kde sú nastavené hranice a je to vydiskutované pred manželstvom, partnerstvom, rodičovstvom, je to ukážkové 🙂

kittykat22
9. aug 2023

a co ti ma ineho povedat, ako to ze odide? Ze kym ta on vyprcava tak sa zena stara o domacnost, dieta a jeho potreby? Ze pride domov a riesi den so zenou a hra sa s dietom, kym spolu lahnu do postele? To by si urcite nebola taka ustretova voci jeho potrebam. Chlap s tebou vymeta a ty si zalubne a nechas sa. Poznam baby ktore v mileneckom vztahu aj 10, 20 rokov. Bez vztahu a dietata, vyplakavaju ako nemozu odist lebo problem s peniazmi a detmi, majetkami a teraz toto a tamto ... skoda slov. Hlupe, keby si nasli normalneho muza tak maju rodinu, deti, zazemie a spokojny zivot.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
toskanka
9. aug 2023

@tanyag Ďakujem za tvoj príbeh a pohľad na vec. Nemám teraz veľa času na dlhý príspevok. Súhlasím s tebou, že hranice musia byť a najlepšie, keď sú hneď na začiatku. Ale aj tak si myslím, že keď človek dáva veľa a to najlepšie, čo je v ňom, tak to s istotou dáva nesprávnemu človeku a ja to chápem ako prejav lásky a obety, nie ako vlastnú hlúposť. Vždy ide o stupeň zrelosti, s akou dvaja so vzťahu vstupujú.

tanyag
9. aug 2023

@toskanka Máš pravdu, ale zrelí na vzťah musia byť dvaja a do vzťahu musia všetko dávať dvaja. Ja to za svoju hlúposť považujem 🙂

toskanka
9. aug 2023

@tanyag Dnes určite ľutuje, čo spravil a že to bola jeho chyba. Teraz by to vedel oceniť, aj tvoju "hlúposť". Ale viem ako si to myslela 🙂.

hendikep
9. aug 2023

@hugger neurobil to tak - podla vsetkeho … kedze autorka hovori ze on od rodiny neodide kym je dieta male cize pochybujem ze partnerke povedal: “ mam inu ale este nejaky cas s Tebou pobudnem kym dieta vyrastie“ …
suhlasim ale s tym ze na nevere maju podiel obaja partneri… urcite aspon na tej “ citovej” ak nedojde aj k aktu .. proste ked sa o vztah dvaja nestaraju a ide postupne do kytek, nenesie zato zodpovednost len ten ktory zacne podvadzat … ALE! netyka sa to chronickych podvadzacov .. ktori to maju v sebe, robia to stale a nedokazu proste mat len jednu zenu..

a Ty sa uz tolko neobhajuj pred nami ani sam pred sebou.. proste to nevyslo tak si to ukoncil.. mal by si to uz nechat ist 🤷🏼‍♀️

kika147
9. aug 2023

Tak ja ti napíšem ako jedna z mala pravdu , robím to fakt s ťažkým srdcom ale musím . Si obyčajná flandra stetka suka ku*va 💩. A tiež dúfam ze tomu chrapunovi niekto od*ebe gule😋Ja fakt nechápem kde máte ženy sebaúctu keď sa takto s roztiahnutím nohami hadzete pred ko*otmi a ešte tu idete o tom verejne písať a dúfať ze vas niekto pochopi🤮 že srdce je silnejšie ako rozum 🤧ach, fakt ti je lepšie keď si to povieš?! Nič to nemení na tom že si flandra a si mu dobrá len na trtkanie . Tak si výber či chceš ostať tou flandrou alebo začneš žiť ako niekto kto si môže povedať ze je naozaj úžasnou ŽENOU a nemusí sa hanbiť pozrieť do zrkadla ☺️

betulinka1
9. aug 2023

Tebe by nevadilo, ak by si vedela, ze spáva aj so zenou aj s tebou. Ze vecer urobi zene oral a rano pride za tebou a da ti pusu? Ze bude chodit so zenou na dovolenku, rodinne akcie, chaty. Ze ju bude vecer hladkat v posteli? Hmmmm zaujimave 🤔🤔🤔🤔

nenne27
11. aug 2023

@tanyag to bol nejaky submisivny typek.uf.chudacik este ze ho zachranila kolegyna- anjel z pazurov manzelky - diabla.takychto alibistov milujem.chudacik sa trapil a keby ho nezachranila tak sa trapi cely zivot.to tiez nie je chlap ale handra.a moze si za to sam.

pipistrel13
3. okt 2023

nesud,aby si nebol sudeny,ale kolko prikladov zo zivota potrebujes,aby si vedela,ze si docasna?...moja kamoska stratila takto 4roky zivota,lebo nevie opustit dieta,ale s partnerkou nezije,ked som pocuvala od nej tie jeho absurdne hovadiny co jej tlacil do hlavy a ona tomu verila...nastastie sa spamatala,ale stratila 4 roky vo veku 31-35,co uz je na zenu celkom slusne...teraz mam dalsiu,ktora je so zenatym uz rok,ma dve deti a samozrejme so zenou nezije intimne podla jeho slov,ale neopusti ju,lebo maju spolu firmu...ona ma 28rokov a strati s nim dalsich niekolko a zisti,ze aj tak sa vzdy vrati k zene...hned ja poznam osobne a blizko dve tebe podobne,z pocutia dalsich desat,ale ani jedna neskoncila podla jej predstav...
teda jedna ano,ale muz len oznamil manzelke ze ma inu a odisiel k novej...to ale nie je zjavne tvoj pripad

Strana
z5