Zažili ste lepší sex ako so svojim manželom?
Trošku zvláštna otázka. Je váš manžel ten s ktorým ste kedy mali najlepší sex? Ja mám momentálne dlhodobého partnera ktorý je úžasný, sme vo veku kedy už pomaly začneme riešiť svadbu… Tento týždeň som ale stretla bývalého kamaráta a áno, bola som mladá a vtedy sme si často užívali spolu… Každopádne sme spolu boli len chvíľku, nejak sme zistili čo nové ale tá chémia medzi nami je neskutočná. Nedá sa to ani opísať lebo nejde o pocit zaľúbenosti - po tej stránke sa mi nikdy nepáčil. Ale už aj ked som občas spomínala na mladšie časy a spomenula som si čo som s ním stvárala som krútila hlavou, ale akoby som to v ten moment úplne pochopila. Nieje nádherný, ale v niečom sme ako magnety. Toto s mojim terajším partnerom nemám ale i tak by som ho nechcela vymeniť. Preto ma zaujíma či je bežné že ludia sa uspokoja alebo ich manžel/ka je vždy tá top.
Nechcela by si ho vymenit, ale mala by si, pretoze pre teba nie je dostatocne dost dobry.
Ja by som položila otázku inak. Ako by si sa cítila, keby takto písal o inej žene Tvoj nastávajúci? Ak Ti v posteli niečo chýba, treba to odkomunikovať ako dospelí udia.
Ja by som položila otázku inak. Ako by si sa cítila, keby takto písal o inej žene Tvoj nastávajúci? Ak Ti v posteli niečo chýba, treba to odkomunikovať ako dospelí udia.
@enmery samozrejme že by som nebola nadšená ale obávam sa že ak tam taká chémia nieje komunikácia ju nevytvorí. Nieje to tým že by robil niečo zle
U mňa je v tomto číslo 1 a vždy tam bola presne tá "magnetická chémia"... ALE! nie je to ten dôvod, pre ktorý som si ho vybrala za životného partnera 🙂
@lindous dakujem 🙂 a som rada že to máš tak, je to šťastie
S terajším manželom áno ,konecne som našla chlapa čo stíha somnou a ja by som vymenila chlapa koli sexu
Takto Ti to poviem, dobrý sex je možno tak 20% vzťahu. Zlý alebo niečo chýbajúce vie však narásť na 80% vzťahu. A zničí všetko. Určite by si nemala plánovať budúcnosť s jedným, keď takto vzdycháš nad iným. Ver mi, že Teba ako ženu by to nepotešilo,keby takto konal Tvoj partner.
Uprimne, ano. A vobec to nevnimam tak, ze som sa len uspokojila s niecim horsim, manzel ma 1000 inych kvalit, ktore su pre mna ovela dolezitejsie ako nejaky divoky sex. To bolo super, malo to asi svoje opodstatnenie v danej zivotnej etape, ale teda toho vtedajsieho partnera by som si za manzela nevzala. Jasne, ze je idealne mat vsetko v jednej osobe, ale niekedy si clovek musi urcit priority. Keby bol manzel uplna katastrofa, asi by som sa na to divala trochu inak, ale to zase urcite nie je. Chemia sa nerovna istote, ze v zivote vsetko bude bez problemov klapat a stavat dlhodoby vztah na dobrom sexe alebo nejakej iluzii "chemie" je podla mna velmi velka chyba.
Uprimne, ano. A vobec to nevnimam tak, ze som sa len uspokojila s niecim horsim, manzel ma 1000 inych kvalit, ktore su pre mna ovela dolezitejsie ako nejaky divoky sex. To bolo super, malo to asi svoje opodstatnenie v danej zivotnej etape, ale teda toho vtedajsieho partnera by som si za manzela nevzala. Jasne, ze je idealne mat vsetko v jednej osobe, ale niekedy si clovek musi urcit priority. Keby bol manzel uplna katastrofa, asi by som sa na to divala trochu inak, ale to zase urcite nie je. Chemia sa nerovna istote, ze v zivote vsetko bude bez problemov klapat a stavat dlhodoby vztah na dobrom sexe alebo nejakej iluzii "chemie" je podla mna velmi velka chyba.
@bluea Ty to máš nastavene správne. Autorka mi tak nepripadá.
A este tak na zamyslenie, myslis, ze tvoj priatel ta povazuje za jeho najlepsiu sexualnu partnerku? Co ak nie? Alebo co ak si hovori, ze joj ta moja byvala spred 10 rokov mala lepsi zmysel pre humor, nebolo by mi s nou lepsie? Alebo hocico podobne.
Vsetci sme ludia, kazdy mame nejake chyby a nedostatky a aj ked sme si urcite vsetky v nejakom bode mysleli, ze sme nasli pana dokonaleho, tak casom sa predsa len nejake nedostatky nasli, to je uplne normalne. Nikto nikdy nebude vo vsetkom 100% perfektny. Keby si takto uvazovala o vsetkych vlastnostiach, v zivote by si si stabilneho partnera nenasla, lebo vzdy by si mala pocit, ze niekto iny bude v niecom lepsi. Pri sexe urcite hraju velku rolu hormony a obcas mozu pekne zatemnit racionalne zmyslanie, ale inak ide o rovnaky princip. Sama si rozmysli, co su pre teba priority teraz, co budu o 10/20/30 rokov a podla toho konaj.
Nie nezažila, lebo okrem manžela som iného muža nemala 😃 a nemienim to ani meniť. Niekedy je fajn mať len jedného sexuálneho partnera, aspoň nemáš s čím porovnávať (a naučiť sa dá predsa všetko).
Ja som mala troch sexuálnych partnerov a teda len s jedným som zažila také to extrémne iskrenie. Spájalo nás to ako magnety, ale ako partneri by sme spolu byt nemohli. Samozrejme aj s mužom mame skvelý sex, skvelú chémiu, no nie to také ako s tým mužom. Len to niekedy nestačí, chémia. Mne teda určite nie.
Mala som troch a môj muž je jednoznačne najlepší.😏
Aj keď je to ťažko uveriteľné, môj muž je pre mňa absolútne top, medzi nami je extrémna chémia stále aj po 16 spoločných rokoch. No pre mňa bola táto stránka vzťahu vždy veľmi podstatná, čiže ja by som nešla do svadby s mužom, s ktorým toto nie je. A to a i nejdem písať, že okrem toho je úžasný aj po všetkých ostatných stránkach, lebo ma tu zožerú. 😂
Môj muž je number one🤣.
Zatial mam sice “iba” snúbenca, nie manzela. Ale ano, zazila som uz lepsi sex ako s nim. No to neznamena, ze so snúbencom je zly 🙂 ale v mladosti (17-26) bol divokejsi, iny, vtedy som neriesila v hlave tolko veci ako dnes (34) a vedela si ho aj trochu inak uzit. Ak by bol zly, tak by nebol snubenec snúbencom.
Pre mna je moj manzel top a dufam, ze uz ani nebudem mat ineho.
Zatial mam sice “iba” snúbenca, nie manzela. Ale ano, zazila som uz lepsi sex ako s nim. No to neznamena, ze so snúbencom je zly 🙂 ale v mladosti (17-26) bol divokejsi, iny, vtedy som neriesila v hlave tolko veci ako dnes (34) a vedela si ho aj trochu inak uzit. Ak by bol zly, tak by nebol snubenec snúbencom.
@hankab ja to mam presne naopak. Cim som starsia, tym je sex lepsi a tym si ho viem viac uzit. V mladosti sa mi to zdalo uplne super, ze lepsie to byt nemoze a to bol slaby odvar toho, ako to mam teraz 😁
No ja to mam uplne ako ty :D moj muz je uzasny, nemenila by som za nic ale tiez som mala takehoto znameho, s ktorym sme si uzivali a ten sex bol neskutocny, chemia medzi nami, to co on vedel, s tym som sa nikdy predtym nestretla.. ale teda nemyslim si ze by to bolo o tom ze by moj muz v tom bol zly alebo by nieco nevedel ale o tom ze ten znamy v tom bol vynimocne dobry, co potom aj umocnovalo tu chemiu medzi nami.. mala som viacero partnerov za svoj zivot a ziadny z nich by sa mu v tomto nevyrovnal
baby.... ale veď na čo nám sú vaše spomienky??? dávajte sem mená, adresy, telefónne čísla 🤌😜😂😂
No ja to mam uplne ako ty :D moj muz je uzasny, nemenila by som za nic ale tiez som mala takehoto znameho, s ktorym sme si uzivali a ten sex bol neskutocny, chemia medzi nami, to co on vedel, s tym som sa nikdy predtym nestretla.. ale teda nemyslim si ze by to bolo o tom ze by moj muz v tom bol zly alebo by nieco nevedel ale o tom ze ten znamy v tom bol vynimocne dobry, co potom aj umocnovalo tu chemiu medzi nami.. mala som viacero partnerov za svoj zivot a ziadny z nich by sa mu v tomto nevyrovnal
@spenat9 konecne niekto kto ma chape :D
Aj keď je to ťažko uveriteľné, môj muž je pre mňa absolútne top, medzi nami je extrémna chémia stále aj po 16 spoločných rokoch. No pre mňa bola táto stránka vzťahu vždy veľmi podstatná, čiže ja by som nešla do svadby s mužom, s ktorým toto nie je. A to a i nejdem písať, že okrem toho je úžasný aj po všetkých ostatných stránkach, lebo ma tu zožerú. 😂
@janickacrazy to je skvele, mate neskutocne statie ze ste sa takto nasli, prajem 🙂
Ďakujem. 🙂
divoky sex zažiješ s inym typom mužov, ako so slušnymi na dlhodoby vzťah, malokedy je divočak material na ženenie, divoky je preto, že skúšal často a veľa a vždy s niekym iným
divoky sex zažiješ s inym typom mužov, ako so slušnymi na dlhodoby vzťah, malokedy je divočak material na ženenie, divoky je preto, že skúšal často a veľa a vždy s niekym iným
@karolinakr Ty aký prehľad máš 🍆😄
Nie, muz je top over the tops, nikoho lepsieho som nezazila. Aj po 10 rokoch neviem co so sebou, staci na neho pozriet 😀😀😀 Mam v tomto urcite stastie

U mňa je v tomto číslo 1 a vždy tam bola presne tá "magnetická chémia"... ALE! nie je to ten dôvod, pre ktorý som si ho vybrala za životného partnera 🙂