Zažili ste lepší sex ako so svojim manželom?
Trošku zvláštna otázka. Je váš manžel ten s ktorým ste kedy mali najlepší sex? Ja mám momentálne dlhodobého partnera ktorý je úžasný, sme vo veku kedy už pomaly začneme riešiť svadbu… Tento týždeň som ale stretla bývalého kamaráta a áno, bola som mladá a vtedy sme si často užívali spolu… Každopádne sme spolu boli len chvíľku, nejak sme zistili čo nové ale tá chémia medzi nami je neskutočná. Nedá sa to ani opísať lebo nejde o pocit zaľúbenosti - po tej stránke sa mi nikdy nepáčil. Ale už aj ked som občas spomínala na mladšie časy a spomenula som si čo som s ním stvárala som krútila hlavou, ale akoby som to v ten moment úplne pochopila. Nieje nádherný, ale v niečom sme ako magnety. Toto s mojim terajším partnerom nemám ale i tak by som ho nechcela vymeniť. Preto ma zaujíma či je bežné že ludia sa uspokoja alebo ich manžel/ka je vždy tá top.
@karolinakr s tymto uplne nesuhlasim. Lebo u nas to teda divocina je. Ani nebudem pisat aka, to by MK tazko nieslo 😂😂😂🙈🙈🙈 A to ani jeden nemame sklony k nevere. Prave naopak.
@kiki68 ja som zvedavá, napíš
Aj keď je to ťažko uveriteľné, môj muž je pre mňa absolútne top, medzi nami je extrémna chémia stále aj po 16 spoločných rokoch. No pre mňa bola táto stránka vzťahu vždy veľmi podstatná, čiže ja by som nešla do svadby s mužom, s ktorým toto nie je. A to a i nejdem písať, že okrem toho je úžasný aj po všetkých ostatných stránkach, lebo ma tu zožerú. 😂
@janickacrazy súhlas. Aj medzi nami tá chémia stále je. A neviem si predstaviť keby to tak nebolo. Známi takto žijú...ako kamaráti. Žiadna chémia, vášeň nič. To nie je len sex. Ale aj komunikácia...dvojzmyselné narážky, pohľady, objatia a dotyky cez deň. A nemám s čím porovnať, ale keď beriem do úvahy len sex tak by som teda nemenila. S nadhľadom môžem povedať že nám to niekedy zachraňuje vzťah.
Najlepsi sex som mávala len s jedným ale nikdy by som si nevedela predstaviť s ním žiť. Uz ma druhu zenu a prvú podvadzal aj druhú podvádza, takže chvalabohu ,že iné ako chémia tam nič nebolo. Ale dlho keď som ho občas stretla som mavala zvláštny pocit ,nie ako pri nejakom obyčajnom známom, no zhnusil sa mi ked som sa dozvedela o tych neverach. S manzelom je to pestrejšie, za tých 19rokov sa dokonale pozname ,a aj keď sa mi niekedy nechce ,vždy ma vie naladiť, ze potom ani nechcem aby to skončilo. A najmä je to sex z lásky a ked sú tam city, je to taka iná chémia 😍
@niekto2hy akurat ten film ide na film+
@karolinakr Kamarad taky rad? 😎
divoky sex zažiješ s inym typom mužov, ako so slušnymi na dlhodoby vzťah, malokedy je divočak material na ženenie, divoky je preto, že skúšal často a veľa a vždy s niekym iným
@karolinakr raz som pocuvala nejaky podcast, rozpravali presne o tom, ze muz ktory striedal zeny, mal ich mnozstvo, nedokaze zenu aloby uspokijit, ze proste nepozna tie potreby zeny nema ani sajn co miluju zeny, ide si len svoje, myslim ze na tom nieco bude, samozrejme niekto to v sebe ma a niekto moze “trenovat “ kolko chce to v sebe nema

divoky sex zažiješ s inym typom mužov, ako so slušnymi na dlhodoby vzťah, malokedy je divočak material na ženenie, divoky je preto, že skúšal často a veľa a vždy s niekym iným
@karolinakr s tymto uplne nesuhlasim. Lebo u nas to teda divocina je. Ani nebudem pisat aka, to by MK tazko nieslo 😂😂😂🙈🙈🙈 A to ani jeden nemame sklony k nevere. Prave naopak.