icon

Zdieľate si polohu s mužom?

13. mar 2023

Ahojte ako to máte vo vzťahu?
Zdieľate si polohu,alebo chcel od vas partner aby to tak bolo ?
Spočiatku mi to prišlo ok, teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola (aj ked nerobím nič zle).

rodinka20
13. mar 2023

Prosím vás poradíte nejakú dobrú apku na to ??? A ako to prosím funguje ? To mi nejako pípne keď priateľ zmení polohu alebo ako ďakujem nevyznám sa v Tom

sense
13. mar 2023

Ani som nevedela ze sa niečo také zdá, ale zdieľame dôveru a a keď mi chlap povie idem tam a tam a prídem vtedy a vtedy tak mu verím rovnako je to aj opačne. "sledujem" akurát dcéru. Ak je to trvá dlho zo školy, ale aj to čím ďalej tým menej keďže už vie, ze zdržať sa na ihrisku pri skole alebo ist ku kamarátke môže. Ale musí zavolat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
emmusska
13. mar 2023

Nie, taketo nieco mi pride uz vrchol nedovery, ked potrebuje toto niekto mat a sledovat polohu partnera.
Nesuhlasila by som s tym, to clovek akoby furt bol pod nejakou kontrolou.

jj298
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
rodinka20
13. mar 2023

@jj298 prosím vás ako to funguje?? Stále musíme mať zapnuté data či? Ďakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
zuzulka558
13. mar 2023

Nie, my sme antiaplikačný 🤣 mame telefón len na smsky, volanie, fotky, internet doma na wifi

rodinka20
13. mar 2023

@jj298 a ako sa volá tá aplikácia ? Dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
sella38
Autor odpoveď zmazal
jj298
Odpoveď bola odstránená
lazzo
13. mar 2023

Zdieľate si polohu s mužom?
Za dverami našich spální

Čakal som niečo iné... 😉😀

zuzuliennka1
13. mar 2023

ano, zdielame, pretoze iPhone to ma automaticky 🙂 ale nesledujem muza cielene, ani on mna, proste je taka moznost 🙂

luckajozko21
13. mar 2023

Zatial nastali 2 situacie kedy sme to pouzili 1.Ked ma muz bral z prace, tak mi zapinal polohu, aby som si odsledovala na ktorom semafore stoji - ci uz mam balit a zdrhat z officu na parkovisko alebo sa mam este tvarit, ze pracujem lebo mesto je upchate :D
2. ked ide muz na bajku na odlahlejsie/lesne cesty sam

Ba, este raz som to ukazala mamke, ked sa isla sama tulat po meste a mala som ju "niekde" vyzdvinut. Nech mi nemusi vysvetlovat kde prave je 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ana82
13. mar 2023

za dverami naších spální.....ja tu rozmýšľam, že ako zdielate tie polohy 😅

sticker
viestta
13. mar 2023

@sella38 zakladatelka temy ma zjavne iny problem s tym sledovanim. Tu nejde o vyhody vyplyvajuce z poznania polohy toho druheho v praktickom rodinnom zivote.

proste0monika
13. mar 2023

Mna fascinuje, kolko zien si tu nevie urcit vlastne hranice, ale musi sa istatnych vypytovat,co je a co nie je vporiadku 🤦

u2jana
13. mar 2023

Zdielame si cela rodina, nemame s tym problem. Muz je casto na cestach, tak obcas mrknem a vidim, ze je uz napr na ceste domov. Deti detto, chodia same na kruzky a zo skoly.

sella38
Autor odpoveď zmazal
ivik4
13. mar 2023

Co som soplave decko ? 🙄

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
13. mar 2023

@viestta si vezmi ze by ti "hlasilo" ze je vedľa teba v posteli a on u susedky 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣 ine scifi 🤣🤣🤣

vlabe
13. mar 2023

Nie a ani by ma to nenapadlo....

viestta
13. mar 2023

@sella38 z toho jedneho slovneho spjenia "teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola" si domyslam, ze tu nejde o to aby sa vedelo na ktore parkovisko pri obchodnom centre ju ma prist vyzdvihnut

nnnuuunnn
13. mar 2023

Mne by sa to páčilo, ale aj tak nemáme net v mobiloch stále.

basska_b
13. mar 2023

Moj muz ma sleduje podla pohybov na kreditke 🤣🤣

jj298
Odpoveď bola odstránená