Zdieľate si polohu s mužom?
Ahojte ako to máte vo vzťahu?
Zdieľate si polohu,alebo chcel od vas partner aby to tak bolo ?
Spočiatku mi to prišlo ok, teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola (aj ked nerobím nič zle).
Ani som nevedela ze sa niečo také zdá, ale zdieľame dôveru a a keď mi chlap povie idem tam a tam a prídem vtedy a vtedy tak mu verím rovnako je to aj opačne. "sledujem" akurát dcéru. Ak je to trvá dlho zo školy, ale aj to čím ďalej tým menej keďže už vie, ze zdržať sa na ihrisku pri skole alebo ist ku kamarátke môže. Ale musí zavolat
Nie, taketo nieco mi pride uz vrchol nedovery, ked potrebuje toto niekto mat a sledovat polohu partnera.
Nesuhlasila by som s tym, to clovek akoby furt bol pod nejakou kontrolou.
Nie, my sme antiaplikačný 🤣 mame telefón len na smsky, volanie, fotky, internet doma na wifi
Zdieľate si polohu s mužom?
Za dverami našich spální
Čakal som niečo iné... 😉😀
ano, zdielame, pretoze iPhone to ma automaticky 🙂 ale nesledujem muza cielene, ani on mna, proste je taka moznost 🙂
Zatial nastali 2 situacie kedy sme to pouzili 1.Ked ma muz bral z prace, tak mi zapinal polohu, aby som si odsledovala na ktorom semafore stoji - ci uz mam balit a zdrhat z officu na parkovisko alebo sa mam este tvarit, ze pracujem lebo mesto je upchate :D
2. ked ide muz na bajku na odlahlejsie/lesne cesty sam
Ba, este raz som to ukazala mamke, ked sa isla sama tulat po meste a mala som ju "niekde" vyzdvinut. Nech mi nemusi vysvetlovat kde prave je 🙂
za dverami naších spální.....ja tu rozmýšľam, že ako zdielate tie polohy 😅

Mna fascinuje, kolko zien si tu nevie urcit vlastne hranice, ale musi sa istatnych vypytovat,co je a co nie je vporiadku 🤦
Zdielame si cela rodina, nemame s tym problem. Muz je casto na cestach, tak obcas mrknem a vidim, ze je uz napr na ceste domov. Deti detto, chodia same na kruzky a zo skoly.
Co som soplave decko ? 🙄
Nie a ani by ma to nenapadlo....
Mne by sa to páčilo, ale aj tak nemáme net v mobiloch stále.
Moj muz ma sleduje podla pohybov na kreditke 🤣🤣

Prosím vás poradíte nejakú dobrú apku na to ??? A ako to prosím funguje ? To mi nejako pípne keď priateľ zmení polohu alebo ako ďakujem nevyznám sa v Tom