icon

Zdieľate si polohu s mužom?

13. mar 2023

Ahojte ako to máte vo vzťahu?
Zdieľate si polohu,alebo chcel od vas partner aby to tak bolo ?
Spočiatku mi to prišlo ok, teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola (aj ked nerobím nič zle).

zuzulka558
13. mar 2023

@jj298 presne nás keby niekto sledoval a ukazuje mobil doma tak nemusíme byť doma, len ich nechavame doma keď ideme z deťmi von aby nikto neotravoval

marcellka32
13. mar 2023

Tak napríklad ja mám toto u syna, keďže cestuje do školy busom sám, nemajú čipy na škole na dverách, takto som rada, že došiel....minule sa vyvalil bus do priekopy ! Našťastie môj bol v tom buse pred ním, ale nejako ľudia a aj deti boli vo vykotenom buse, takže tak

biaa
13. mar 2023

Ehm čo?🤣🤣

jana_eyre_2
13. mar 2023

Áno zdieľame, keď niekto.z nás ide niekam autom aby sme vedeli že sa pohybujeme a sme ok.. ja neviem v čom všetkom tu ženy vidia nejaku žiarlivosť a kontrolu, to mi už príde paranoidne.. normálne keď muž ide niekam na dlhšiu cestu sa o neho bojím, lebo ho lubim.. som rada že môj muz nie je paranoidný a nemyslí si omne že ho kontrolujem, ale chce aby som vedela kde je a či už je na mieste, alebo ešte na ceste.. tak isto keď sme napríklad na výlete a ja sa s deťmi z nejakého dôvodu oddelím aby sme vedeli kde sme.. tak isto to robíme keď ideme na výlet s kamarátmi, oni vyrazia, my vyrazíme a zdieľame si navzájom polohu aby sme vedeli či dorazíme spoločne alebo budeme čakať..

Dokonca mi aj zavolá muž že je namieste a ako prebiehala cesta a vôbec nás nenápadne že by sme si navzájom neverili, chceme o sebe vedieť, lebo sme partneri..

jana_eyre_2
13. mar 2023

A ešte aj moje deti takto sledujem keď idú zo školy tak vidím kde sa nachádzajú, tiež to nie je o tom že by som im neverila, ale že viem pomôcť ak by potrebovali..

ema22270
13. mar 2023

Tak to si neviem predstaviť, samozrejme, ze nezdielame a ani nebudeme zdielat.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
alazala
13. mar 2023

Zdieľame si navzájom celá rodina. Nikto to neberie ako špehovanie, však sa tam nepozerám, len keď naozaj je na to dôvod. A netreba na to iPhone , však to sa dá cez google Maps aj v androide

nwnw
13. mar 2023

Mi dobru chvilu trvalo pochopit co to znamena 😂. Asi som uz stara alebo co. Nie nikdy a naco..

dominikamacakova
13. mar 2023

Normálne sa rozprávame ako za starých čias 😆

thereisabear
13. mar 2023

My áno, ale z praktických dôvodov. Nikto z nás nežiarli a obaja máme slobodu pohybu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
adka_bh
13. mar 2023

Áno máme iPhony aj dcéra a všetci máme túto apku na seba navzájom povolenú.
Nerozumiem hneď tým posmeskom a útokom o sledovaní a konšpirácie o obmedzovaní slobody a podobne hlúposti…..
Muž jazdí veľa autom ďaleko do prace, a úprimne som kľudnejšia ked pozriem že je už na mieste hlavne ked je hnusne počasie, a určite mu nebudem vyvolávať do prace pýtať sa či je ok, kuknem a idem ďalej. Taktiež máme nastavené na seba SOS kontakt ak by sa niekomu niečo stalo (iPhone to ma v apke) a som za tieto vymoženosti rada.
Dcéra nas taktiež vie pozrieť kde sme a vôbec v tom nevidíme problém, nemáme čo skrývať a aspoň vie či som ešte v práci alebo už idem za ňou 💁‍♀️

Ale každý nech si robí ako uzná za vhodne. Každý v tom vidí čo chce vidieť 🤔 a asi tu poniektore panicky nechcú radšej vedieť kde sa ich manzelikovia flakaju aby im nepadli ružové okuliare.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
13. mar 2023

@adka_bh mám dojem, že ľudia už ani nevedia reagovať bez posmeškov 😒

zuzubb007
13. mar 2023

Ani by ma nenapadlo sledovat polohu to uz by som musela byt fajne narusena, nech je kde chce a ja tiez, ked daco vieme si zavolat, ale takuto spionaz povazujem za ponizujucu

ankare
13. mar 2023

Nezdielame

bylinka25
13. mar 2023

Nie.

gladys_07
13. mar 2023

Nezdielame, ani pas mi zatial neodobral.

On zdiela niekedy, ked ide zo sluzobky autom dlhsiu trasu

adka_bh
13. mar 2023

@jana_eyre_2 presne hneď útok, posmech, opovrhovanie, silácke reči 😏 a pritom každá minca ma dve strany.
Nerozumiem potom v akej bubline vzťahov žijú keď musia byt také zle, kruté k ostatným. Tie odpovede aj v iných témach sú fakt príšerne.

kvietok2891
13. mar 2023

Nie nie sme chorý na hlavu dôverujeme si

banderaska29
13. mar 2023

jedinú polohu, ktorú s ním zdieľam, je sexuálna v posteli 😀

žiadne šmírovanie sa nedeje. ale beriem, že ak ide muž na hory na bicykel ako tu odznelo, v prípade nudze aby sa vedelo kde je, to mi príde v pohode.

banalu
13. mar 2023

Ano, vieme sa sledovat. Zacali sme s tym kvoli sportu. Muz chodi bicyklovat a spociatku som sa dost bala, ci sa mu nieco nestane (ma problem so srdcom) a ked niekde niekto zrazil cyklistu tak som zvykla paranoidne cumiet ci sa hybe raz za 15-20 minut.
On ma naopak sleduje pri behu, chodim aj na malo frekventovane cesty, obsluzne cesty k dialnici ci les. Ked som dlho, tak pozera kde som a ci sa hybem.

simsalabim
13. mar 2023

Polohu si zdielame s kamosmi, ked ideme spolu vo viacerych autach na dovcu. Pre pripad, ze by sme sa stratili ci zabludili. Ty vies trafit domov?

slavomira236
13. mar 2023

Nie chlap ma tlacitkovy mobil iny nechce

majlo1234
13. mar 2023

Ked ma muz niekde vyzdvihuje, poslem mu polohu, nech nemusim vysvetlovat😃inak nas velmi nezaujima, kde sa presne kto nachadza, nie sme uzkostlivi a porozpravame sa vecer.

cawes
13. mar 2023

Tak ja som pri nazve temy a sekcii za dverami nasej spalne najprv rozmyslala o ake zdielanie a akej polohy ide🤣🤣🤣

19mmm71
13. mar 2023

Nie a ani deti

wuala2020
13. mar 2023

Ani jeden to nechcel nikdy odo mna.

bluka2
13. mar 2023

Však zdieľaj a mobil nechávaj na čudných miestach 😀