icon

Zdieľate si polohu s mužom?

13. mar 2023

Ahojte ako to máte vo vzťahu?
Zdieľate si polohu,alebo chcel od vas partner aby to tak bolo ?
Spočiatku mi to prišlo ok, teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola (aj ked nerobím nič zle).

tiezjedna
13. mar 2023

Jediná poloha, ktorú zdieľame je 69✌️

yoxinka
13. mar 2023

Muž mi zdieľa polohu, keď ide bicyklovať. Chodieva často sám. Raz spadol z biku v lese, došiel domov celý krvavý, dobúchaný, raz dostal tesne po zotmení defekt. Odvtedy, keď ide na bike, zdieľa mi polohu, keby sa niečo stalo. Inak to nerobíme, príde nám to úplne odveci.

petulda333
13. mar 2023

Neviem čo konkrétne máš na myslí. My máme mobily nastavené tak,aby sa dali vyhľadať. Nekontrolujeme sa,no raz keď muž prišiel spoločenský unavený a bez Mobilu,Som túto možnosť využila. Mobil som našla,videla som presne kadiaľ sa vozil. Mužovi totiž vypadol v kamosovom aute.

macilaci
13. mar 2023

Niee.

srferreira
13. mar 2023

Ano zdielam s manzelom, mamou, bratom, kamaratmi.

ivec16
13. mar 2023

my si zdielame…

betulinka1
13. mar 2023

Poznam kopec ludi co vyžívajú iphone a zdieľajú si polohu cele rodiny. Zase si nemyslim, ze je to nieco strasne

marca12
13. mar 2023

Nezdielam a aj ked nerobim nic poza jeho chrbat,nedovolila by som mu,aby videl moju polohu.

katka708
13. mar 2023

My si zdieľame a nevadí to asi ani jednému. Začali sme kvoli práci..
Ja brazdim cele západne Slovensko a on aj na východ a sever. Počas šoférovania mame denne 7-20 telefonátov a keď sa nevieme navzájom dlhšie spojiť tak sa pozrieme na polohu.
Je to fajn aj keď sa vracia z dlhej cesty a ma nonstop obsadene tak pozriem kde cca je a viem asi o koľkej príde ci ho mam čakať s večerou alebo sa najesť bez neho...
Asi prvý mesiac mi z toho prepinalo a pozerala som ho snáď každú hodinu ale rýchlo ma to prešlo aj tak je každý deň niekde inde a ja tiež tak......

maja22
13. mar 2023

Odkedy mal moj muz mikrospanok za volantom a autonehodu, mam velky strach, ked v noci cestuje. Ked som sa mu raz priznala, ako som o tretej rano rozmyslala, ci mu zavolat, ci uz dosiel na miesto a nemohla spat (pisala som mu okolo polnoci spravu, nech sa mi ozve, az docestuje, ale neozyval sa, hoci podla planu uz mal byt tam, nezavolala som, lebo som si vravela, ze ked uz dorazil, tak spi a nebudem ho budit), ja panicka uzkost, v hlave vsetky mozne hrozne scenare, uz som len cakala, kedy mi policajto zaklopu na dvere, tak mi dal zdielat polohu, nech mozem pokojne spavat. A je to super, kedykolvek cestuje a ja mam obavy, len pozriem, kde je, ci sa hybe, ci uz dorazil a ovela pokojnejsie spavam. 🙂 Za mna top vynalez, nemusim brat tabletky na nervy 😃

xsandrax
13. mar 2023

Už len to by mi chýbalo, aby mu telefón hlásil, že už 3 hodiny som na nákupoch 🤭 takto stihnem pekne prísť domov v kľude a aj tašky schovať 😂

ivec16
14. mar 2023

@maja22 presne kvoli podobnym dovodom… nie kvoli spiclovaniu ale kvoli vedomiu ze je v poriadku…

u2jana
14. mar 2023

@xsandrax takto teda zase mne neprida velmi normalne 🤦🏻‍♀️
Preco by mal niekto schovavat tasky?

avanka
14. mar 2023

Vďaka zdieľaniu polohy sme už 2 krát našli stratený telefón, ktorý by sme inak už nikdy nenašli. Raz ho syn vytratil pod stromom a raz manžel nechal v autobuse,tak mi volal od kolegu, že pozri, kde je. Nie, vo fungujúcom manželstve žiadna nemyslí na to, že je to niečo zle, že je to sledovanie...preboha. máte zvláštne manželstva. Prečo hneď myslite na neveru? My s manželom vieme všetky heslá, prístupy na mobil, spoločný účet, je to o láske a dôvere, nie o kontrole.
Máme xiaomi a zdieľanie polohy nastavené už roky automaticky. Nesledujem každý deň,ale keď idu deti na výlet, sú skauti,tak často chodia mimo na stanovacky a prespávačky do hôr, niekedy pozrieme..
Každopádne, keby sa niečo stalo,každá z vás by bola určite vďačná za túto moznost

suzanesmile
14. mar 2023

S muzim a detmi sme prisli k mojim rodicom. Mne to tam nahodou na iphone ukazal brat, ze si takto zdielaju na dlhsiu cestu so zenou.Muz sa v ten isty den vracal nazad domov sam, cca 300 km, tak som mu to navrhla, ze aspon budem pokojnejsia, ze cestuje v poriadku. Silou mocou to odmietal. S odstupom casu som zistila preco. Uz dlhsie mal milenku a on sa nevracal domov, ale chodil k nej do ineho mesta. Takto by som mu na to prisla, ze niekam chodi. Ja som vsak na to prisla prave vdaka jeho reakcii a inym jeho preslapom. Takze nie je to na skodu, takto sa zdielat. Ak nikto nic neskryva, tak mu to vadit nebude.

lazzo
14. mar 2023

@u2jana Aby manžel nevedel, že bola nakupovať? 😉 Troška irónie na ráno neublíži... 😉

perdita11
14. mar 2023

Zdielame ale nie kvoli spiclovaniu. Tu appku pouzivam iba sem tam ked viem ze napr. soferuje a nemoze volat a pod.
Ja so svojim zdielanim tiez nemam najmensi problem.
Plus raz sme tak nasli moj mobil zapadnuty v aute.

u2jana
14. mar 2023

@lazzo ironiu chapem.
Nechapem, vsak preco by muz nemal vediet, ze idem nakupovat 😃

zuzuliennka1
14. mar 2023

@avanka 👍🏼

sunshine_18
14. mar 2023

Nie..

galganka
14. mar 2023

...zdieľame nakupný zoznam. Už aj to je občas vyčerpávajúce, takže stačí... 🤣

hendikep
14. mar 2023

moja sestra si spustila sledovanie mna ked som mala termin porodu aby vedela ci som v porodnici :D ked sa nebudem ozyvat.. a vtedy som zacala sledovat aj ja manzela… ale tiez natom nic nevidim, verim mu a preto sa nemam preco “ blaznit” … len proste ked ma koncit v robote pozriem ci uz ide domov alebo sa este niekde zastavil.. co je natom? aspon mu nemusim volat velakrat a viem kolka bije ked meska atd..

xsandrax
14. mar 2023

@u2jana treba mať aj zmysel pre humor, a nie tu brať tie témy smrteľne vážne, ale vidím, že tebe to nič nehovorí 🤭

zuzinka888
14. mar 2023

Nie. A nahodou je to super ked sa nahodou stretneme.

pralinka25
14. mar 2023

nedavno som tu citala temu o tom kde sa hrdinsky bili do prs anti facebookovi ludia (nic proti nim) a teda jeden z hlavnych proti dovodov bol ten, ze si chrania sukromie. dostala som tam k tomu slusnu prednasku o sledovani atd. rozmyslam tak teraz, kolki tito ludia co su vyslovene proti soc sietam kvoli sukromiu (hoci sukromie a soc. siete sa vobec nevylucuju) ma tuto appku a aktivne ju vyuziva. to len tak pomimo mi teraz napadlo.
ja inak 85% casu ani len netusim kde mam telefon a ci je vobec nabity. mam dost velky problem z so sledovanim Edupage appky a neustale notifikacie ma doslova obtazuju. fakt by som polohu nikoho nesledovala ani keby cestuje na mars. mozno ma to zacne trapit ked budu deti chodit kade tade same. neviem, nevylucujem ale zatial nevolam ani nezistujem ci niekto niekam dorazil. ak ano ozve sa sam.

majlo1234
14. mar 2023

@pralinka25 asi je to tym, ze kazdy sme ina osobnost. Ja to mam rovnako, muz vela cestuje, ale ja nie som typ, co by sa strachoval a vyvolaval a sledoval. Myslim to tak, ze ak by sa nieco stalo, urcite by som bola informovana tak ci tak, a ak sa nic nedeje, nemusim vediet nic😃 ale chapem, e ak su dvaja rozdielni ludia, je fajn mat moznost skontrolovat si polohu partnera/decka bez obtazovania ho telefonatom

jana_eyre_2
14. mar 2023

@majlo1234 áno presne to je o type osobnosti.. ja som bola vždy tá, čo sa strachuje, takéto veci mi dodávajú pocit že viem čo sa deje a ukludnuje ma to.. napríklad moja švagriná bola v tomto vždy ako ty, že vôbec nepotrebovala vedieť čo sa deje, že veď sa to aj tak dozvie.. človek je v takom prípade asi viac kľudný ako ten, čo sa strachuje, avšak to sa nedá len tak odstrániť z povahy.. preto ma celkom mrzia posmesne poznámky čo tu v diskusii odzneli od mnohych žien..

majlo1234
14. mar 2023

@jana_eyre_2 samozrejme, nechcem mudrovat, ale casto s vekom pride “prezretie”, ze sme vsetci rozdielni, a to, ako zijem a citim ja, sa nemusi nwvyhnutne zhodovat s inymi ludmi. Mozno preto aj posmesne komentare zien, ktore este k tomuto nedospeli 😊 viem, ze to zamrzi oncas, mne pomoze si povedat, ze su to cudzie zeny, a ich nazor ma trapit nemusi

jana_eyre_2
14. mar 2023

@majlo1234 áno, máš pravdu..

majlo1234
14. mar 2023

@jana_eyre_2 a hlavne tu sa to obcas hmyri ludmi vsemoznymi😄 ale aj tak rada chodim, oebo to vyvazuju skusene zeny, od ktorych sa da vela naucit. Napriklad aj teba tak vnimam 😊