icon

Zdieľate si polohu s mužom?

13. mar 2023

Ahojte ako to máte vo vzťahu?
Zdieľate si polohu,alebo chcel od vas partner aby to tak bolo ?
Spočiatku mi to prišlo ok, teraz ale rozmýšľam či to nie je len kontrola (aj ked nerobím nič zle).

Strana
z5
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
14. mar 2023

@lucas1981 mas pravdu, robi, ked sa necha dotlacit od niekoho k niecomu, o com nie je presvedcena

jana_eyre_2
14. mar 2023

@majlo1234 ♥️ ďakujem 🙂

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
bessie12
14. mar 2023

nie, nezdielame si polohu s priatelom. Ani by nas nieco take nikdy nenapadlo. Doverujeme si a to nam staci. Dovera vo vztahu je dolezita, pretoze bez nej ten vztah nema zmysel.

wudz
14. mar 2023

Ja som ani netušila, že také čosi existuje 😀 Ja sa proste nestarám, kde je môj muž, on sa nestará, kde som ja, približne vieme o sebe, že v tom čase je ten druhý v práci, v tom na tréningu, vtedy ide po deti... Čo treba vedieť viac? Ak sa vyskytne niečo akútne, zavoláme si. Ale fakt nepotrebujem vedieť, kde sa v ktorý čas môj muž nachádza, alebo akou cestou ide domov. Dôležité je, že sa poobede stretneme doma.

majlo1234
14. mar 2023

@lucas1981 ale to, ze on nie je presvedceny, je jeho problem. Nech ho riesi po svojej osi, a nenuti partnerku do toho, co nechce

pralinka25
14. mar 2023

@jana_eyre_2 @majlo1234 no to je fakt asi povahou. ja som taka v tomto nad vecou zato nasi ti keby o tejto appke tusili uz ju mam nainstalovanu aj v ponozkach aby mali prehlad ci zijem a co robim (nie aby ma sledovali ale aby vedeli ze je vsetko ok) mam 22 rokov samostatnu domacnost ale aj tak im hlasim ci sme pricestovali ok alebo deti ked niekam idu inak by nezaspali a su nervozni kym sa to nedozvedia. oni su v tomto neskutocni stresmeni. som stastna ze za mojho mladi nic taketo nebolo lebo by som ich mala nainstalovane asi vsetky. rozmyslam tak po kom som zdedila tuto "salamovost" ale ako sa hovori nikdy nehovor nikdy. mozno pride situacia ked si na tuto temu spomeniem pri instalacii appiek mojim deckam a budem aj do polnoci hore kym nedorazia kam maju.
ale v tejto teme zakladatelka ma fakt asi problem s niecim inym a nie s tym ze sa partner o nu strachuje ale skor o tom ze jej neveri. aspon tak mi to z uvodneho prispevku prislo.

vroni
14. mar 2023

My si zdielame polohu len keď je jeden na cestach alebo sa mame stretnut na nejakom nami neprebadanom mieste 🤣 Ale zdielame cez WhatsApp, treba to povolit a po hodine sa to automaticky vypne aj keby sme zabudli.

wudz
16. mar 2023

@pralinka25 Ja som v tomto rovnaký salámista a nechápala som našich ani svokru, keď vždy vraveli, zavolajte, keď prídete domov. A potom sa môj chlap vybral s deťmi na otcochatu koncom januára, keď bol ten snežný armagedon. Cesta mala trvať hodinu a pol, po 4 som mu skúsila zavolať, nedvíhal, po piatich hodinách mobil nedostupný. Všade hlásili havárie, ja som nemala číslo na žiadneho iného chlapa, s ktorým šli na chatu, tak som volala kamošovi, ktorý mal ísť a nemohol, a ten rad-radom obvolával všetkých na chate. Asi po 2 hodinách sa mu jednému podarilo dovolať a samozrejme, že bolo všetko v poriadku, aj keď cestovali fakt dlho, ale nemali tam kvôli počasiu signál. Ale teda tie hodiny stresu neprajem nikomu, brala som mobil do ruky snáď každú minútu. Odvtedy našim zavolám vždy, keď po dlhej ceste dorazím do cieľa a už sa nepýtam prečo 😅

deniseee
16. mar 2023

Ano, zdielame a je to super vec. Ked sme to nemali pozapinane a mali sme ist niekam spolu a muz ma mal vyzdvihnut a ocitol sa v dopravnej zapche mohla som cakat niekedy aj pol hodinu pod barakom pripravena, oblecena a muza nikde. Teraz ked zavola, ze vyraza, tak zaroven rovno povie, aby som sledovala jeho polohu a von isla az vtedy, ked uz bude blizko (super aj ked prsi). Taktiez ked ide niekam na sluzobku a tiez mi nebude z dialnice telefonovat, ze je niekde zly usek, a ze pride ovela neskor, takto pozriem a vidim, to iste muz u mna a prave vcera mi velmi takto pomohol, lebo ma vyzdvihol, ked som bola s detmi nieco vybavit, zavolala som mu, ze potrebujem pomoc a dostat sa urychlene este na ine miesto a on bol na ceste prave, takze mrkol kde sa prave nachadzame a proste nas nalozil a pokracovali sme dalej spolu. Je vyslovene kopec takych momentov, kde nam to pomaha, on vidi moju polohu, ja jeho, nie je to vobec o nedovere, kontrolovani, ani nicom inom. Syn nasu polohu vidi, ale sam ju s nami nezdiela a obcas je potom problem sa dohodnut, kde a ako ho vyzdvihneme.

filip223
19. júl 2024

Zdravím,Ukazuje polohu iphon aj keď priateľ,priateľka ma vypnutý mobil alebo nemá zapnuté dáta ??

hendikep
22. júl 2024

@filip223 áno, .. keď je vypnutý funguje chvíľu tak, že aktualizuje polohu vtedy ak prejde okolo iný iphone, ( čiže vtedy funguje rovnako ako airtag ) čiže poloha nie je aktualna, ale posledná zistená …

konikmodry111
22. júl 2024

Nie, pre boha 😅 ani by ma to nenapadlo, to je už aké smirovanie 🙈

Strana
z5