icon

Žiaden vzťah, iba sex

17. jún 2021

Mozno sa mi nedostane odpovede, ale som celkom zvedava.
Urcite su tu damy, ktore si niekedy presli vztahom, ktory bol zalozeny iba na sexe. Mna by zaujimalo ako sa v takom "vztahu" muz spraval, co robil, nerobil alebo ci su nejake pravidla aby sa neprekrocila hranica nejaka pomyselna. Ak niekto pochopil moju otazku a bude ochotny sa podelit o svoje skusenosti budem vopred rada.
Totiz ja takyto druh vztahu chapem tak ze je to iba sex, dvaja ludia sa stretnu uziju si a idu kazdy svojou cestou, bez naklonnosti, mozno bez denneho kontaktu, telefonatov, proste ziadne osobnejsie veci...

marcellinomio
17. jún 2021

Mne tento typ vzťahu vyhovoval dávnejšie. Nechcela som vtedy riešiť partnera, vzťahy ani nič také. Dokonca ani on nechcel vzťah. A zas na ocot som nechcela byť 😂 len pár krát sme si zašli do sauny, wellnessu.
Hlavné je, aby to obom vyhovovalo😉

ninusa221
17. jún 2021

Neviem mam skusenost vždy zlú.. vždy to prerastú k tomu že som sa namotala a on ma nechcel alebo naopak💆🏽‍♀️

slovakboy
17. jún 2021

Každý nakoniec túži len po vzťahu. Otázka je či s tým človekom, s ktorým sexuje. Zažil som to raz dávno ešte som nebol ženatý. Skončilo to smútkom. Ona plač a ja som ešte tri roky mal erotické sny s ňou a nemohol som sa zblížiť intímne s tou, ktorú som mal rad. Nakoniec si spomínam už len na ten rozlúčkový sex. Obaja sme vedeli že je to posledný sex spolu. Taký divoký že som mal modriny a hryznutia na tele ona roztrhané prádlo. A súčasne to bol taký smutný sex oh. Neodporúčam. Nestojí to za to. Ak niekomu ide len o sex tak s cudzím človekom a jasne hranice. A len krátko v čase samoty. A nie časté stretnutia. Nie je to dlhodobé riešenie. Ak ale vzťah začne sexom a pokračuje aj inými hladinami vzťahu tak je to vporiadku. Najlepšie je byt najprv len priateľmi a nechať v sebe rast to sexuálne napätie. Je to oveľa krajšie a lepšie. Vzťah je potom postavený aj na porozumeni ale aj na sexe.

marca12
18. jún 2021

Zalezi na com sa dohodnete. Ja som taky vztah nezazila,ake kamoska mala takyto vztah. Ale oni boli ako kamarati s vyhodami. Ten chalan bol k nej velmi galantny a on nechcel len babu na sex,ale celkovo aby si sadli ako ludia. Obcas isli na veceru,do kina. Aj si pisali,zavolali pocas tyzdna. Az som nechapala,preco nechcu byt par. Vsetko je o dohode. Niekto to ma tak,ze napise mas cas,ano a sup sup bum a dovi dopo. Ini tomu zase vnasalo trochu kultury. Ja uz keby som mala taky vztah asi by som tiez chcela,aby sme si boli blizsi a nie len rohoz niekomu robit. Zalezi od typu ludi a na com sa dohodnu.

autor
18. jún 2021

@slovakboy len ak to zacne na priatelstve potom to uz o sexe byt nemoze alebo je to tazsie lebo sam pises ze je lepsie ked je to cudzi clovek, pre tie ocakavania...

lubkavargova1
18. jún 2021

Mala som ked som bola mladsia zaba....Tak vzdy si treba urcit hranice a pravidla. Vacsinou je to tak, ze po case muz zacne prekracovat hranice a prejavovat city a potom sa uz namota aj zena. Proste muzi su taky, ze toto nedokazu prekusnut, ze zena tiez dokaze tak len fungovat. Nasledne prichadzaju ziarlivostne sceny a take majetkove privlastnovanie. Mala som takeho a ked som mu pekne vysvetlila, ze teda ja si mozem ist tam kam ja chcem, stretnut sa s kym ja chcem a si aj dalej uzivat, tak to neprekusol.. schladila som ho hned a dostal kopacky. Ja niekedy mam pocit, ze muzom viac harasia hormony na hlavu ako zenam.

lubbie
19. jún 2021

Zažila som, ako mladá a hlúpa. Nie je to dobrý "vzťah". Jedine pre baby, ktoré sú ešte príliš mladé na vzťah, rodinu a chcú vyskúšať rôzne sexuálne praktiky. Pretože pri takomto vzťahu len strácaš čas, za ktorý si mohla stretnúť lásku svojho života, alebo menej dramaticky, hocijakú lásku, spoločné zážitky, výlety, zábavu. Zároveň ti takýto vzťah uberá sebavedomie. Nedá ti nespýtať sa, prečo ma chce len na sex a nie na vzťah? To som taká hlúpa, necitlivá, nezábavná a moja jediná devíza je asi dobrá postava (prsia a zadok), keď sa opovážil mi dať ten návrh len na sex, bez toho aby ma poznal, alebo chcel poznať aj po inej stránke. A chlap si pomyslí podobné, že ti v podstate slúži len ako živý vibrátor a asi ho nepovažuješ za schopného si ťa získať, zabezpečiť ťa, zabaviť ťa a pod. Do takéhoto "kvázi vzťahu" ako som už napísala idú iba mladé, hlúpe baby (pretože ten chlap ich v podstate využíva, on má čas na rodinu až do 50-tky, ty máš bohužiaľ svoje biohodiny), ale aj keď nechceš rodinu, určite chceš niekoho s kým stráviš život, s kým sa môžeš porozprávať, chodiť na výlety a kto ťa vypočuje a pomôže ti s problémami (nie modrýkoník).

autor
19. jún 2021

@lubbie ja o takomto vztahu ani neuvazujem, ani vyzorovo nie som typ na to, ze dobry zadok prsia idealna postava ze akujrat tak pretiahnes a je dobre... :D len ma zaujimalo kto a ako vnima tento vztah, co sa v nom vacsinou smie a co nie

lubbie
19. jún 2021

No, my sme nemali nastavené žiadne pravidlá, čo sa smie alebo nesmie, ani si neviem predstaviť diskusiu k tomu 🙂) On odišiel od ženy, chcel si vraj oddýchnuť, povedal, že sa nechce viazať, že ho strašne obmedzovala, chudáka... Ale nedá sa existovať, hoci len pri sexe bez toho, aby ťa pozval na večeru, na prechádzku, nezostal ležať pri tebe v posteli a rozprávať sa. Bez týchto drobností, to už fakt môžeš mať radšej tú pomôcku. A aby bol sex kvalitný musíš ho praktizovať viackrát, aby ste si na seba zvykli a uvoľnili sa a s tým prichádzajú emócie, rozprávanie.

hankm
19. jún 2021

@lubbie ??? A to popri obcasnemu sexu musi clovek sediet doma zavrety ako v cele a s nikym ani nekomunikovat? Prave vtedy ma cas zazivat vsetko co sa da, kedze je SINGLE, a nemusi sa nijako obmedzovat
@autorka a je hlupost si mysliet, ze na to musis mat idealnu postavu.... ako si sa k tomuto nazoru dopracovala?

hankm
19. jún 2021

@lubbie prave preto ze si nevedela vobec do coho ides ti to tak aj skoncilo, ak by si v tom mala jasno min by to malo istu uroven. Problem bol podla mna v tom, ze ty si chcela vztah hned, len on nie a nechcela si ho stratit tak si sa akoze nastavila na jeho vlnu, ale cely cas si vlastne chcela vztah (ci uz s nim alebo inym). Toto ma riesit clovek, ktory ma v hlave upratane, vie si stanivit pravidla a vie ich dodrziavat. Hovori o tom aj fakt, ze si sa s nim ani nevedela o tom porozpravat.

lubbie
19. jún 2021

@hankm Ja som mala vtedy okolo 20 rokov. Akože, keď si dokážeš užiť s úplne neznámym človekom, ktorý sa zaujíma len o to aby vyvrcholil a v podstate si mu ukradnutá a kľudne by ťa vymenil za nejakú povoľnejšiu, keby si mu povedala nie a ďalej ti ani nezavolá a o týždeň ho stretneš s nejakou inou, prípadne s jeho manželkou, tak je ten vzťah pre teba. Musíš mať aj veľké sebavedomie a premyslené, čo chceš od tej chvíle, od toho človeka. Ja som to vtedy určite nemala a keď sa na to dívam spätne, nešla by som už do toho. Načo? Aký to má prínos? Že si s niekým užiješ, za rizika nejakej choroby a potom nájdeš nejakého ďalšieho a ďalšieho? Ako ja sa viac uvoľním a užijem si s niekým s kým si spájam pozitívne emócie, akože mu na mne záleží, zavolá mi potom, stará sa o mňa a tak...

matkahelka
19. jún 2021

@lubbie pises hluposti. a SVOJE skusenosti. urcite nie vsetky zeny su v kazdej etape svojho zivota nastavene na romanticke "vztah na cely zivot". je tu aj o tom kopa diskusii a kopa zien mali taketo vztahy, vratane mna. a citili sme sa v tych vztahoch dobre a spokojne, vobec nie menejcenne. taketo vztahy nam plne vyhovovali, pretoze sme NEBOLI mlade a hlupe, ale mali sme to v hlave upratane a vedeli sme, ze TERAZ staci len kvalitny sex na odreagovanie BEZ veceri, kaviciek, vykecavaciek. lebo ked chcem vecere, kavicky, vykecavacky, tak hladam vztah a nie chlapa na sex preboha. tvoje skusenosti svedcia o tom, co popisuje
@hankm ze si chcela jedno a praktizovala nieco ine, preto ti tento typ vztahu nevyhovoval. a prirovnavat pomocku k penisu, nemaj mi to za zle, ale si fakt mimo.

lubbie
19. jún 2021

@matkahelka Každemu podľa jeho gusta. Ja mam veľa single kamošiek, maju okolo 40 rokov teraz a viem ako sa cítia.

autor
19. jún 2021

@lubbie ja si myslim ze ak je to vztah len o sexe treba si nastavit pravidla, ziadne vecere, vylety, celodenny kontakt, bozky dotyky mimo aktu lebo to vsetko ta k tomu cloveku viac a viac mota...

autor
19. jún 2021

@hankm lebo nie som typ zeny ktora sa ti na prvy pohlad paci, ale dostala som niekolko takych ponuk nehovorim ze nie, ale nie som ten typ ako opisala vyssie niektora dama ze dobra postava...

matkahelka
19. jún 2021

@lubbie aj ja mam vela single kamosiek, ktore su spokojne a stastne. a nemenili by 😉 a ked sa to rozhodnu zmenit, tak si najdu chlapa - na vecere, na kavicky, na vykecavacky= vztah. lebo presne o tom je vztah! a kym cloveku k stastiu staci chvilkova fyzicka pritomnost a 5 orgazmov za pol hodinu, nie je nutne hladat vztah. ale to som popisovala vyssie- je nutne VEDIET, co chcem a nerumadzgat potom, ze on mi nezavola, on ma nepozve na veceru. lebo ak chcem chlapa na chvilkove potesenie, tak nestojim o jeho telefonaty, ani pozvania na veceru 😉

lubbie
19. jún 2021

@matkahelka podľa toho, že si na koníku a tvojho nicku predpokladám, že ty už rodinu máš (deti). Ja som tiež single matka 🙂) Takže viem o čom hovoríš, poznám to potešenie 😉 U nás opadáva ten pocit, že ti tikajú biohodiny, ale by si sa divila, koľko báb to chce ešte stihnúť. A nielen deti, ale aj manžela, rodinu. Tak to je skôr pre nich rada. A za tým si stojím. Nestrácať čas takýmito kvázi vzťahmi, lebo sa zobudia a je po 35-tke.

matkahelka
19. jún 2021

@lubbie precitaj si prvy moj koment v tejto diskusii. ano, rodinu mam. s mojim - povodne- LEN sexualnym partnerom 😃

lubbie
19. jún 2021

@matkahelka Takže, kvázi vzťah, ktorý nedodržal pravidlá🙂

lubbie
19. jún 2021

@lubbie Ale keby ho autorka dodržiavala tak, ako má hore napísané, skončila by inde ☹(

lubbie
19. jún 2021

Už posledný koment, idem baliť kufor na dovolenku s mojim malým a mojim novým partnerom, ktorého by som poslala niekam, keby mi povedal, že chce len nezáväzný sexuálny vzťah😂

matkahelka
19. jún 2021

@lubbie pointa je - ako som pisala opakovane- VEDIET, co chcem. mne, aj mojmu - teraz uz manzelovi - islo o dobry sex a nikto z nas nestal o nejake romanticke city. len moj muz to po case nejako neustal 😃 ale nikto z nas sa pocas tych mesiacov LEN sexovania necitil nekomfortne, ani menejcenne, ani nemal vycitky svedomia, pretoze sme do toho pseudo-vztahu isli s rovnakym zamerom. aj v tejto diskusii okrem mna su baby, ktorych milenec je nakoniec ich muz, to clovek nikdy vopred nevie. a v tejto diskusii, v pripade autorky nejde o ziaden sex vztah. ona to hlupo podala. tam je skor opacny problem, chlap je total zabrzdeny. bud sa s nou hra a natahuje ju, alebo caka, kym mu do cesty pride nieco lepsie ako autorka.

autor
19. jún 2021

@lubbie o com rozprravas prosim? ja s nikym nespavam ani som nikdy vztah zalozeny len na sexe nemala...

autor
19. jún 2021

@matkahelka ani mi len nenapadlo ze dotycnemu by islo len o sex, pozname sa dlhsie ako par dni, mesiacov tak by to uz davno vybalil, tato otazka prisla jeden vecer po tom, co ma kamos pri debate zneistil, ci dotycny nechce len cosi sexualne, kamarat ho nepozna len vie co som mu ja povedala...

slovakboy
19. jún 2021

Cudzí človek ak ho chceš iba na sex. Ak hľadáš vzťah a v ňom sex tak je dobre začať priateľstvom a áno niekedy sa z priateľstva nevyvinie sex a vzťah ale častejšie áno. Treba sa priateliť s potencionálnym partnerom nie so ženáčom alebo dedom

autor
19. jún 2021

@slovakboy to je podla mna zakladna podmienka ak chces niekoho len na sex, co najmenej info o nom a o tebe urobit to za akym ucelom ste sa stretli a dovi, inak je to velmi tenka hranica na namotanie sa

magda15
Odpoveď bola odstránená
momager
2. júl 2021

@petamich tak nakoniec to skoncilo tak ako malo. Ale asi zavisi ci to robis ze ked si slobodna pre zabavu alebo len mas vztah na ktorom ti zalezi ale zaroven ta sexualne neuspokojuje. Ja som so svojim terajsim muzom tiez tak zacala. Bola som zamilovana do ineho ktory mi svoju lasku neopätoval a moj muz mi pripadal sexi ked sme sa stretli tak som si chcela uzit. Nehladala som vztach bola som na mieste kde som chcela zostat kratko. Mala som ine plany a on tiez. Akoby sme sa stretli v nejakej zivotnej medzere ktoru sme si obaja docasne chceli vyplnit dobrym sexom. Boli sme k sebe uprimny ale po pol roku bola realita ina. Zrejme tym ze sme od zaciatku ani jeden z nas netlacili na pilu a uzivali si sex, zivot, jedlo, cestovanie a zaroven sa citili slovodni a zaroven uprimny tak po pol roku kedy sme to mali ukoncit, vtedy ked sme boli obaja na krizovatke sme sa rozhodli pre inu cestu, tu spolocnu. Zistili sme ze nam je spolu tak dobre ze ani jeden z nas to nechce ukoncit. Ja som zabudla na city ktore som mala voci inemu a on sa neodstahoval na druhy koniec sveta. Sme spolu uz 20 rokov. Sex bez vztahu nie je pre kazdeho.

koliesko642
7. júl 2021

@petamich alebo mozno to budu chciet obaja a dopadne to dobre