Žiarlivosť partnera pri vyzývavejšom oblečení
Ahojte, baby aj na vás tak muži žiarlia keď si oblečiete niečo sexi? 🤷♀️😄 Môjmu začalo hrabať a neviem prečo. Predtým so nosia len obyčajné silonky pod šaty a sukňu, ale začali sa mi páčiť podvazky a samodržky, úzke sukne, krátke šaty... proste sa v tom cítim dobre. A tu je ten kameň úrazu, muž si myslí že sa tak obliekam koli iným chlapom do práce 💁♀️🤦♀️ a kde si to mám akože obliekať? S deťmi na ihrisko 🤷♀️🤦♀️😂 som mladá žena, tak sa chcem cítiť dobre a príťažlivo, nevidím dôvod prečo by som mala chodiť oblečená ako mníška. No tiež sa mi s ním kôli tomu nechce dohadovať. Proste si nenechám of neho rozkazovať v čom mam chodiť oblečená.
No asi nechce aby ta očumovali oni chlapi a predstavovali si ťa v posteli s nimi...sorry za úprimnosť, chlapi to robia, žiaľ veľa chlapov (bavilli sme sa viackrat s viacerimi kamaratmi).
Brr, ja by som to tiez nechcela,preto take nenosim.
Len tak na okraj. Ked si tak veľmi stojíš za svojím názorom ze sa máš právo takto obliekať, preco teda anonymne? Hanbis sa? V práci sa nehanbis, ale na konovi ano. :D
@danielinaa lebo sa sem chodia z nudy vŕšit také trúbky ako ty, preto 🙂
Myslím že podvazky či mini sukne a veľké výstrih do prace nepatria. Aj môj by žiarli. Podvazky si nechaj na doma
Obsiahnuté oblecenie a krátke sukne nie su pohodlne zeny to robia zeby boli obdivovane a ocumovane chlapmi. Prida to zenam na sebavedomi ale pravda je taka ze muzi uz v hlave maju predstavy co by s tebou urobili.odkedy to viem uz sa obliekam inac.
@2006_1211 presne keby taku nemravnu modu nevyrábajú tak by bolo aj menej nevery a rozvodov
@cakambabatko a led raz nebudeš tak výherné vyzerať potom aky bude mat nazor tvoj muž. Podla mna povrchne.
@lapersefona pravda. Mohlo by sa to prestať vyrábať
A možno to ani nie je o žiarlivosti, len sa hanbí ako chodíš poobliekaná. 🤭
Téma z februára a niektoré zakomplexované majú potrebu rýpať ešte aj teraz 🙈
@evaachesa podľa seba súdim teba?!😉 Ak sa ty za svoju postavu hanbíš, tak s tým niečo rob. Ja si sexi oblečenie môžem dovoliť 😉
Veď ja som nepísala o postave ale o oblečení. 🙂 ale tak snáď už partner nežiarli a zvykol si na nový štýl obliekania. ☺️

tak tak,pravdu mas.ked mas na to postavu a odvahu,kludne nos aj podväzky a mini,nikoho nic do toho nie je a co si myslia?to mozes mat niekde