Žiarlivý manžel
Žienky chcem si dať tattovanie na stehno a piercing zas do jazyka, ten som mala ešte pred deťmi. Teraz by som chcela znovu. Mám 32r a muž že či si to chcem dat kôli tomu, aby som niekoho dráždila 🙈🤦♀️ Starám sa o seba a chcem si proste robiť na mojom tele čo sa mi páči. Zas žiadny extrém!!! Piercing v jazyku navonok nevidieť, tak isto tattovanie na stehne, len keď si dám v lete úplne krátke šaty, takže trištvrte roka ho nikto vidieť nebude. Ako by ste reagovali?
@taminka1986 predstav si že nie, v 32r sa cítim lepšie ako pred 10rokmi 😉
tak poďme povedať všetkym mudrym na čele s @cyberk (fakt sa za teba hanbím a ani neviem kto si), čo hovorí o piercingoch wikipedia :
"Aj keď sa môže zdať, že piercing je módna záležitosť posledných rokov, nie je tomu tak. Historické pramene dokazujú, že si ľudia prepichovali a inak zdobili telo už pred 5 000 rokmi. Ozdobné prírodné predmety - najčastejšie z kostí, zubov, dreva či kovov - nosili ľudia ako symbol dospelosti či duševnej a telesnej zrelosti alebo ako znak svojho spoločenského postavenia"
Autorka, ty si slobodny človek... tvoje telo patrí iba tebe. čo cítiš, to rob a konaj s ním. ak chceš piercing do jazyka, vráť si ho. budeš sama sebou viac, než teraz ? do toho. tvoj partner to naozaj ocení, ako píše prvý komentár v diskusií isty pán ale hlavne to ocení tvoja duša 🙂
@denithestrange1993 to je co za nazor?...velky individualizmus😂len kam cloveka dovedie...
nie som otrokynou manzela,ale dost mi zalezi na tom,co sa paci jemu,lebo nas vztah je dolezitejsi ako nejaka tetovacka,ci piercing (da sa najst kompromis)-toto je manzelstvo,ak si chces robit co chces ty,nechod do manzelstva,partnerstva a ani nemaj deti
@pipistrel13 manzelstvo pokial viem je o uplne inych veciach ako je zovnajsok a pripadne upravy,ktore si jeden z nich urobi. Neviem ako ty ale ja sa chcem v prvom rade pacit sama sebe a nespovedam sa nikomu. O moju reprodukciu a rodinny stav sa ty vobec nemusis bat,ja viem najlepsie co mam so svojim zivotom robit. A nie nemam ani tetovania ani piercingy ale som tolerantny clovek 🤗
@denithestrange1993 to bolo mienene vseobecne,nie na teba konkretne,a aj zovnajsok je v manzelstve dost dolezity,lebo to je to prve co nas k cloveku taha...a v manzelstve sa odovzdavate cely aj fyzicky aj dusevne a to neznamena posluchat jeden druheho...co pises ty v zmysle "daj si je to tvoje telo" bez ohladu na nazor manzela, nie je tolerancia,ale sebectvo😉
@pipistrel13 daj si je to tvoje telo,to si pekne vystihla,presne tak to vnimam,clovek by ani v manzelstve nemal stracat sam seba a svoj styl. Manzel si ma bral taku aka som,ked zmenim uces,kozmetiku,styl obliekania tak hadam ma neopusti 🙄
@denithestrange1993 podla mna obe piseme priblizne to iste len inak,predpoklad v manzelstve ale je,ze tuzim,aby som sa partnerovi pacila,nielen ist si za svojim
myslim,ze by si si asi tiez nedala co sa tvojmu partnerovi hnusi alebo nepaci - to som mala na mysli ako kompromis (a predsa uces,kozmetika,obliekanie nie je navzdy,ale tetovanie ano)
@pipistrel13 aj tetovanie sa da odstranit,piercing detto. Akoze jasne,ze kazda sa chce pacit svojmu manzelovi,ale myslim ze aj sebe. A tieto 2 svety sa nemusia vzdy prelinat. Neviem si predstavit,zeby mi manzel cosi zakazoval ked po tom velmi tuzim. Predsa len zena po materskej sa chce citit atraktivna,popripade trochu poexprimentovat so vzhladom. A ked jej potom manzel povie,ze len tuzi provokovat ostatnych muzov,smutne.
@denithestrange1993 v tomto zmysle ano,ale mne by tiez tetovanie u manzela velmi prekazalo,zvykla by som si,ale pre mna je to odpudive a ak by ma manzel takyto pocit voci niecomu,co by som si ja chcela dat,radsej to ozaliem
s tou poznamkou o provokacii a pod.je to fakt presvihnute

@cyberk
nemyslis vazne taketo obmedzene zmyslanie, ci??
Tocje kazda s piercsingom v jazyku "socialna pracovnicka"? A co tie bez piersingu a polkou dediny?
Teba musia ludia milovat. Nemam nic proti konzervativnym nazorom ale takto urazat zenu, ktoru si v zivote nevidela je teda udes. a svedci to o tebe, kto si.
A poslusne hlasim, ze osobne nemam ani nikdy nebudem mat kruzok/ gulicku ani tetovanie nikde na tele. Napriek tomu by ma nenapadla taka ziariva sprostota ako teba.