Žiarlivý manžel
Žienky chcem si dať tattovanie na stehno a piercing zas do jazyka, ten som mala ešte pred deťmi. Teraz by som chcela znovu. Mám 32r a muž že či si to chcem dat kôli tomu, aby som niekoho dráždila 🙈🤦♀️ Starám sa o seba a chcem si proste robiť na mojom tele čo sa mi páči. Zas žiadny extrém!!! Piercing v jazyku navonok nevidieť, tak isto tattovanie na stehne, len keď si dám v lete úplne krátke šaty, takže trištvrte roka ho nikto vidieť nebude. Ako by ste reagovali?
Je to tvoje telo, mozes si s nim robit co chces .. za mna mne sa to iba paci, ale nie samozrejme na mne 😃😃😃
Potetovanu si ta nebral tak mozno sa mu to strasne nepaci. Pirsing si mala uz ked si ho stretla, nie? Vtedy nemal problem, nema mu to co vadit ani teraz. Ono, keby si moj muz chcel dat teraz tetovanie tak som tiez proti, nepaci sa mi to na nikom. Co uz by urobil je na nom...
@duunlo však práve, malo by ho to tešiť 😃 a on žiarli 🤦♀️
Ziarli lebo si mysli, ze sa ten “div sveta” ujde niekomu inemu. Zjavne ti nejak neveri🫣 respektive neveri sebe a prenasa to na teba…
@zooeynka môj muž tiež žiadne tattoovanie nemal keď sme spolu začali chodiť a teraz má celú ruku 😁 a nevadí mi to 🤷♀️ lebo to má pekné a pasuje mu to. Ale čo mu vadí na tom, že si dám krku na miesto kde to bude v podstate vodiť len v lete, nechápem. Áno piercing som mala keď sme spolu chodili.
tak sa ho spytaj preco on moze mat a ty nie. aky v tom vidi rozdiel a co mu na tom vadi.
Ja len ku piercingu v jazyku... 2r som lutovala mladu kolegynu, ze šušle az kym som nezistila, ze to kvoli piercingu 😂🙈
@cyberk podľa seba súdim teba?! 🤔 ľahká si akurát ty. Bože toto je prízemný názor, ako si ty sama 🤦♀️
To si este niekto v dnesnej dobe dava piercing do jazyka?
@cyberk akoze takto odveci komentar som fakt uz dlho necitala 🙈
Ja som ani nevedela, že to ešte dnes niekto aj nosí. Neviem, si už dospelá žena. Za mňa je to také divné. Ako puberťáčka. Ale v prvom rade sa treba spýtať manžela, čo mu na to vadí. Keby to môjmu mužovi vadilo esteticky, tak si to nedám. Keby vymýšľal len nejaké vyfabulované predstavy, ako s tým budem niekoho dráždiť, tak kašlem na neho a dám si aj tak.
@cyberk Asi zle vidím... Mne osobne sa piercing v jazyku vôbec nepáči, ale mať taký prízemný názor o ženách, ktoré ho majú, svedčí hlavne o Tebe. Zamysli sa nad sebou. 🤦🏽♀️
Každého osobná vec ale skús na googli pozrieť čo spôsobilo dlhodobé nosenie peercingu na jazyku zubom a zubnej sklovinw
@cyberk a taká ako si ty má deti?
Kriste pane, no ja čumím nad niektorými odpoveďami 🙄🙄. Takže ja mam celkom takú podobnu situáciu. Mám tetko asi tak tri mesiace a som spokojna.... Ano aj u nas bolo kadečo ohladne toho, ale videl, ze to chcem.. Mám ho na boku, pás a stehno.. Tiez som toto miesto volila z dôvodu, že je zakryté a je to viac menej pre mna a este tak v plavkách v lete. Ak to chces určite choď do toho. Čo sa týka toho piercingu v jazyku tiež som ho zvazovala 😁. Ale vzhladom na svoj vek som ostala len pri kerke. Ano je žiarlivý, staras sa o seba a to je ten problem, chceš sa páčiť.. Mam toto iste doma, takže sa viem do toho celkom vžiť..
Mas 32 rokov,podla mna nepotrebujes povolenie od manzela. Ked sa ti nieco paci,oblec si to,daj si to urobit...manzel nie je tvoj otrokar,aby si sa mu spovedala.
@denithestrange1993 len či by si na to mala podobný meter aj v opačnom garde.
@koniarova ako v opacnom garde myslis? 🙄
@denithestrange1993 keby chcel ja neviem napr. manžel tunel do ucha alebo piercing na penis.
@cyberk to akože naozaj?!🤦
@koniarova myslim zeby som s tym nemala problem
@denithestrange1993 tak potom palec hore. Ja obrovský.
@koniarova piercing bol moderný tak pred 20 rokmi..
Nie si uz "stara" na take veci ako piercing do jazyka? 😅🤭

Muzovi vysvetli, ze piercing na jazyku oceni hlavne on 😅 ukazes mu 7 div sveta😉