icon

Žiarlivý manžel

2. apr 2023

Žienky chcem si dať tattovanie na stehno a piercing zas do jazyka, ten som mala ešte pred deťmi. Teraz by som chcela znovu. Mám 32r a muž že či si to chcem dat kôli tomu, aby som niekoho dráždila 🙈🤦‍♀️ Starám sa o seba a chcem si proste robiť na mojom tele čo sa mi páči. Zas žiadny extrém!!! Piercing v jazyku navonok nevidieť, tak isto tattovanie na stehne, len keď si dám v lete úplne krátke šaty, takže trištvrte roka ho nikto vidieť nebude. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
duunlo
2. apr 2023

Muzovi vysvetli, ze piercing na jazyku oceni hlavne on 😅 ukazes mu 7 div sveta😉

dadka128
2. apr 2023

Je to tvoje telo, mozes si s nim robit co chces .. za mna mne sa to iba paci, ale nie samozrejme na mne 😃😃😃

makakova
2. apr 2023

@duunlo co je na tom také úžasné ze objaví 7 div sveta?

zooeynka
2. apr 2023

Potetovanu si ta nebral tak mozno sa mu to strasne nepaci. Pirsing si mala uz ked si ho stretla, nie? Vtedy nemal problem, nema mu to co vadit ani teraz. Ono, keby si moj muz chcel dat teraz tetovanie tak som tiez proti, nepaci sa mi to na nikom. Co uz by urobil je na nom...

autor
2. apr 2023

@duunlo však práve, malo by ho to tešiť 😃 a on žiarli 🤦‍♀️

duunlo
2. apr 2023

@makakova neber vsetko vazne, ved len som srandoval 😉

duunlo
2. apr 2023

Ziarli lebo si mysli, ze sa ten “div sveta” ujde niekomu inemu. Zjavne ti nejak neveri🫣 respektive neveri sebe a prenasa to na teba…

autor
2. apr 2023

@zooeynka môj muž tiež žiadne tattoovanie nemal keď sme spolu začali chodiť a teraz má celú ruku 😁 a nevadí mi to 🤷‍♀️ lebo to má pekné a pasuje mu to. Ale čo mu vadí na tom, že si dám krku na miesto kde to bude v podstate vodiť len v lete, nechápem. Áno piercing som mala keď sme spolu chodili.

pralinka25
2. apr 2023

tak sa ho spytaj preco on moze mat a ty nie. aky v tom vidi rozdiel a co mu na tom vadi.

tykat
2. apr 2023

Ja len ku piercingu v jazyku... 2r som lutovala mladu kolegynu, ze šušle az kym som nezistila, ze to kvoli piercingu 😂🙈

cyberk
Odpoveď bola odstránená
autor
2. apr 2023

@cyberk podľa seba súdim teba?! 🤔 ľahká si akurát ty. Bože toto je prízemný názor, ako si ty sama 🤦‍♀️

solange7
2. apr 2023

To si este niekto v dnesnej dobe dava piercing do jazyka?

rebellefleur
2. apr 2023

@cyberk akoze takto odveci komentar som fakt uz dlho necitala 🙈

zooeynka
2. apr 2023

@cyberk aj moj muz mal "zamladi"piercing v jazyku, znamena to ze vyfajcil polku dediny? Tato analogia mi nikdy nenapadla :D

koniarova
2. apr 2023

Ja som ani nevedela, že to ešte dnes niekto aj nosí. Neviem, si už dospelá žena. Za mňa je to také divné. Ako puberťáčka. Ale v prvom rade sa treba spýtať manžela, čo mu na to vadí. Keby to môjmu mužovi vadilo esteticky, tak si to nedám. Keby vymýšľal len nejaké vyfabulované predstavy, ako s tým budem niekoho dráždiť, tak kašlem na neho a dám si aj tak.

janulka1802
2. apr 2023

@cyberk Asi zle vidím... Mne osobne sa piercing v jazyku vôbec nepáči, ale mať taký prízemný názor o ženách, ktoré ho majú, svedčí hlavne o Tebe. Zamysli sa nad sebou. 🤦🏽‍♀️

1xenia1
2. apr 2023

Každého osobná vec ale skús na googli pozrieť čo spôsobilo dlhodobé nosenie peercingu na jazyku zubom a zubnej sklovinw

lenka567899
2. apr 2023

@cyberk a taká ako si ty má deti?

luckasvec
2. apr 2023

@cyberk trooooolll

snehulienka99
2. apr 2023

Kriste pane, no ja čumím nad niektorými odpoveďami 🙄🙄. Takže ja mam celkom takú podobnu situáciu. Mám tetko asi tak tri mesiace a som spokojna.... Ano aj u nas bolo kadečo ohladne toho, ale videl, ze to chcem.. Mám ho na boku, pás a stehno.. Tiez som toto miesto volila z dôvodu, že je zakryté a je to viac menej pre mna a este tak v plavkách v lete. Ak to chces určite choď do toho. Čo sa týka toho piercingu v jazyku tiež som ho zvazovala 😁. Ale vzhladom na svoj vek som ostala len pri kerke. Ano je žiarlivý, staras sa o seba a to je ten problem, chceš sa páčiť.. Mam toto iste doma, takže sa viem do toho celkom vžiť..

denithestrange1993
2. apr 2023

Mas 32 rokov,podla mna nepotrebujes povolenie od manzela. Ked sa ti nieco paci,oblec si to,daj si to urobit...manzel nie je tvoj otrokar,aby si sa mu spovedala.

koniarova
2. apr 2023

@denithestrange1993 len či by si na to mala podobný meter aj v opačnom garde.

denithestrange1993
2. apr 2023

@koniarova ako v opacnom garde myslis? 🙄

koniarova
2. apr 2023

@denithestrange1993 keby chcel ja neviem napr. manžel tunel do ucha alebo piercing na penis.

dharmasanata
2. apr 2023

@cyberk to akože naozaj?!🤦

denithestrange1993
2. apr 2023

@koniarova myslim zeby som s tym nemala problem

koniarova
2. apr 2023

@denithestrange1993 tak potom palec hore. Ja obrovský.

zmrzlinka2021
2. apr 2023

@koniarova piercing bol moderný tak pred 20 rokmi..

taminka1986
2. apr 2023

Nie si uz "stara" na take veci ako piercing do jazyka? 😅🤭

Strana
z2