icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

autor
31. okt 2021

@madeline1 nemám problém o tom s ním písať, nemám problém o tom s ním hovoriť keď spolu telefonujeme. Ale keď sa stretneme... už až tak o tom nehovorím.
Takže niekedy si myslím, že to má byť tak a nie je nám súdené, aby niečo medzi nami bolo a práve preto sme to ešte nikam neposunuli

autor
31. okt 2021

@slovakboy ďakujem 🙂
Som odvážna,ale na takéto niečo... Vždy som si myslela, že ten prvý krok by mal spraviť chlap.
Možno som naozaj mala ináč zareagovať na jeho návrh. Ale keby som hneď napísala: jasné,kedy si to spolu rozdame
Tak by som si pripadala ako nejaká zúfalá nadržaná ženská.

brembo
3. nov 2021

Tak sa s ním stretni zoči voči,začnite sa bavit o hocičom a prisadni si k nemu bližšie,pritul,pohlad ho a uvidíš. A keby nepostupoval dalej,tak mu polož jeho ruku na stehno alebo inde a on už bude vediet. Ked je to na Teba takto príliš odvážne,tak to urob na viac krát a vždy zájdi trošku dalej.Takto sa písaním donekonečna nikde neposuniete. Už nemáš 15,tak z toho nerobte jadrovu ponorku. Ked budeš čakat pridlho,tak ho možno uchmatne iná a Tebe neostane nič.

karolinakr
4. nov 2021

@brembo múdro.

autor
4. nov 2021

@brembo ďakujem za nakopnutie 🙂 evidentne sa musím rozhýbať, lebo takto, sa nepohneme nikdy ďalej

elenita
4. nov 2021

Este stale nic? 😲

fleur1111
4. nov 2021

@autorka už mám pocit, že to chcem s nim viac ja ako ty 🙈 prosím ta, rozhýb sa už.

sonia.
4. nov 2021

@fleur1111 👍🏻😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
4. nov 2021

autorka,vidíš? fleur1111 ta chce predbehnut.😀

brembo
4. nov 2021

@fleur1111 😲🏍

brembo
4. nov 2021

A aj keby si bola nadržaná ženská,čo je na tom? Máte na to rovnaké právo,ako muži. Nie je na tom nič zlé

nominativ
4. nov 2021

Jedna veta: "Potrebujem nejaký reset, nechce sa ti ísť niekam na víkend?"

...niekam do nie čierneho okresu. 😀

ibaneeez
4. nov 2021

@fleur1111 😂😂😂

karolinakr
4. nov 2021

chodte spolu do sauny 🙂

autor
4. nov 2021

@fleur1111 no dobehni, najskôr vyskúšaj čo na neho platí a potom mi dáš vedieť 😂

autor
4. nov 2021

@brembo to som rada, že to takto chlapi beriete

autor
4. nov 2021

@nominativ no škoda, že ich je už tak veľa a my zrovna do neho zapadáme tiež 😉

autor
4. nov 2021

@karolinakr hm len do ktorej v tejto dobe

autor
4. nov 2021

@elenita stále nie, ťahám už viac ako týždeň 12 v robote, takže ani neviem kde skôr skočiť, ale už budúci týždeň sa mi to uvoľní trochu, takže určite si nájdem čas na to

brembo
4. nov 2021

to je moj názor,niekto iný má možno iný náhlad na vec.

linki90
4. nov 2021

čítam a držím päste daj vediet či sa ľady pohli

autor
4. nov 2021

@brembo tak určite, každý to vidí ináč
Len ja mám momentálne pocit, že odkedy mi dal ten návrh, akoby sa mi vyhýbal, menej komunikujeme, nenapíše, neozve sa. Netuším čo sa stalo. A ja nie som typ človeka čo sa bude niekomu vnucovať

autor
4. nov 2021

@linki90 ďakujem veľmi pekne, len mám obavy že niekde tie ľady zastali a nechcú sa pohnúť

linki90
4. nov 2021

musis urobiť prvý krok ty normalne ho pobozkaj ak nieco medzi vami je skončí to sexom ,ak nie odtiahne sa a sex hľadaj inde

fleur1111
4. nov 2021

@autorka ja Vám tak fandím, že keby to bolo aspoň trochu možné, tak to vyzistim a dám vedieť 🙈 ale moje tehotenské brucho a obrucka na prste to komplikuje 😅

brembo
4. nov 2021

možno sa hanbíí,že ti dal taký návrh. Možno si myslí,že ty. to nechceš

brembo
4. nov 2021

@fleur1111 s obručkou sa čosi dá urobit. S tým bruškom to bude trochu zložitejšie 😀

karolinakr
4. nov 2021

No ked sa prestal ozyvať, asi sa mu nechce do tej postele, tak nič, zasmej sa a tvar sa, že si nič neponukala, že si on čosi namýšľa

brembo
4. nov 2021

V najhoršom prípade,ho znásilníš.
Teraz vážne,držím ti palčeky,nech to víde.