Žijete s manželom, ktorý je o 20 rokov starší?
Ahojte.....♡
Žijete s manželom ktorý je o 20 rokov straší??
Mam 28 manžel 53
Je to celkom fajn má 32 ročný vzťah za sebou . Sme 4 Roky spolu mame malého syna.
Totižto miestami mam pocit ze si len chce svoje chyby z minulosti len tzw.opraviť s nami nová rodina dieta .
Ak sa naozaj ľúbime podľa vás a vašich skúseností to môže byť manželstvo na dlhšiu dobu ?
Žijete niekto s takým vekovým rozdielom?
@podobova15 kto bol ta staršia pani, tiež učastnička zajazdu či obsluha?
@petrahl 🤣
@h2 keď už znova na mňa reaguješ, tak ti priblížim môj názor, lebo rozprávaš za mňa, ako ja veci chápem vzhľadom na môj vek.. Mne sa páčia starší muži, ak sú udržiavaní stále si to držia v rovine chlapa, väčšinou sa venujú práci, sú často "stará škola". Sú proste chlapi. Mne rovesník ktorý doma po robote ide hrať xbox, chodí s kamarátmi na festival, na instagrame a tiktoku je aktívnejší ako žena, rifle nosí vypasovanejšie ako ja, jazdí po meste na bolt kolobežke a mohla by som menovať ďalej...tak taký mi veru nič nehovorí. Takže z toho mi vychádza, že moj partner je a aj bude starší, logicky teda aj v tej mojej 50tke. Výraz tetula som použila len preto, že 50tnička proste už "teta" je, len sa akosi začali riešiť len tie "výmeny plienok" u starého deda. Tak iné riešili plienky, ja som vyzdvihla tie tetky🤷🏽♀️ a vôbec pre mňa nieje 50 a 70 rovnaký vek, beriem to jednoducho tak, že ak sa raz rozhodnem, že chcem mať po boku staršieho muž, nebudem rozprávať ako ma v 50tke čaká staranie sa o deda. A nebudem sa na to ani sťažovať, ak by to po dlhých rokoch vzťahu prišlo.. Koniec koncov s ním prežijem život keď je (pre mňa) sexi a v najlepších rokoch, kedy si užívame aktivity, výlety, zážitky... Tak áno, prežijem s ním aj starobu. Bez ohľadu nato, že tá jeho príde skôr. To je celá veda.
@leskovael Tak ja som na teba reagovala prvýkrát preto, že si napísala, že "Muž o 20 rokov bude mať 73, ty 48 to už teda tiež nebudeš žiadna mladica, aj ked si to niektoré tetky 50tničky o sebe myslia 😂😂 takže ja by som to tragicky nevidela." Ale vôbec nie kvôli tomu, že by som si o sebe myslela, že som mladica, dvakrát som písala, že si to o sebe nemyslím. Ale preto, že z toho, čo si napísala, vyplýva, že je jedno, že muž bude už starý, lebo žena vlastne tiež, takže to nevadí. No ale ten rozdiel tam stále bude ten istý, a to rozdiel jednej celej generácie. Nedá sa absolútne porovnávať 48 ročná žena a 73 ročný muž.
Druhýkrát som na teba reagovala už len preto, lebo si písala, ako sa do teba tie staré tetky pustili, hoci sa tu do teba nepustil nikto. Normálne diskutujeme, ty si napísala názor, ja naňho ten svoj. Nehádame sa, neurážame, ani nič podobné, čo by sa dalo nazvať tak, že sa tu do teba niekto pustil. To je všetko.
@leskovael všetko super napísané, až na tie 50 ročné tety. Vo svojom okolí mám minimálne dve 50 ročné ženy, ktoré sú také rakety a tak aktívne, že dajú do vrecka ktorúkoľvek priemernú tridsiatničku.
A zároveň...poznám minimálne dve 30-35 ročné "tetule" jak vyšité.
Tým chcem len povedať, že takéto generalizovanie je fakt mimo.
@karolinakr toez pani na dovolenke
@ruzovakobyla1 koľko 78 ročných, ktorým treba plienky poznáš? 🤣🤣🤣
@ruzovakobyla1 môj starý otec bude mať, ak sa dožije, tento rok 89 a moč a stolicu udrží🤣 dokonca si sám varí, perie, vysáva... chodí na zábavy...atď atď.
Ja osobne poznám dosť starých ľudí, ale nikoho s plienkami vo veku aký uvádzaš ty.
Ono to až také bežné, ako sa to vždy pri takejto téme prezentuje nie je.
A povedzme si úprimne, môže sa stať, že ten 78 ročný muž bude s pokorou vymieňať plienky svojej 50 ročnej manželke...nič nereálne
@petrahl milujem, keď sa začne zachádzať do extrémov, už len bolo treba napísať, že aj o 25 rokov mladšia žena môže skôr zomrieť, lebo to este nikoho nenapadlo 🤦♀️
Už je to tu ako v téme dieťa po 40ke. Realita je, že 80ky sa dožije len malo mužov a už vonkoncom nie v plnom zdraví, ako je aj realita, že drviva väčšina žien v 50ke ešte netrenuje skok do truhly. Ale chápem, človek sa musí niečim utešiť, keď si vyberie dedka za partnera
Ženy, maminy, bezdetné... načo je dobré hrotiť tému... To, že sme si niektoré vybrali starších partnerov/ manželov je predsa v konečnom dôsledku len náš "problém" 🙂
Hoci ja to ako problém nevidím..
S tým som rátala už vtedy, keď som si ho vybrala...a 21 rokov spolu ma len utvrdilo v tom, že som urobila dobre.. mm má 55, ja 38 ale nikdy nám nenapadlo uvažovať takto.. lebo či sa postarám ja o neho alebo on o mňa tak sme si to vybrali spoločne...a že mu budem v budúcnosti "slúžiť" a čo? On sa stará o moje pohodlie teraz, potom som na rade ja... lenže toto je láska a tiež obeta... robiť jeden druhému deň krajším a v láske žiť každý deň ❤️
@sisaka 🤣
milé diskutujúce, zariaďte si každá svoj život, ako len chcete. vždy tvrdím a nikdy tvrdiť neprestanem, že vzťah 2 ľudí je nielen o ich povahách. je to tiež o ich prioritách. o ich hodnotovom rebríčku. v globále vzaté - o ich prístupu k životu ako takému.
do toho patrí samozrejme nejaká dôvera a úprimnosť...
takže je úplne jedno, aký vekový rozdiel je medzi vami...
ja osobne mám skúsenosť, že ani doslova rovesník, ani o 3 roky starší, ba ani o 7 rokov mladší partner mi nesadli. a prečo? neuveríte, ale nebolo to mnou... (to ja som opustila ich). bolo to tým, že som pochopila, že naše základne názory na život sa diametrálne odlišujú. momentálne som vo vzťahu už niekoľko rokov s mojím manželom, ktorý je o 13 rokov starší a veľmi si vážim jeho názory a jeho ako osobnosť. rovnako by som si jeho konkrétne vážila, keby bol rovesníkom alebo by bol o nejaký ten rok mladší. lebo jednoducho.....šlo by o to, o čom píšem v úvode tohto komentára... takže vám prajem dobrú noc a tie, čo ste spokojné, tak pobozkajte svoje polovičky. a tie, čo spokojné nie ste, tak premýšľajte, prečo to tak je 🙂
@simona20201309 👏👏👏👏👏 presne ako si to napisala.
@petrahl stať sa môže, ale väčšia pravdepodobnosť je že skôr tie plienky bude mať 75 ročný ako 50 ročná,.
@kvetinka75 vyberať si životného partnera na základe nejakej pravdepodobnosti alebo štatistiky je choré
To je už asi tak všetko, čo k tomu chcem k tejto téme dodať.
@petrahl mne je úplne jedno koho si kto vyberie. ja som napísala svoj názor. Pre mňa je zase choré chodiť s rovesníkom môjho otca
Ahoj môj muž je odomna o 20 rokov starší 🙂 ja mám zachvilu 27 a on 47 sme spolu 8 rokov z toho 4 manželia mame 2 deti a krásny vzťah 🙂 chcem ale ešte podotknúť že môj muž vyzerá o dosť mladšie nikto mu neverí ten vek 🤭športuje a stará sa o seba … reči okolia absolútne neriešim sme spolu šťastní

@ruzovakobyla1 u vás v rodine je štandard, že 53 ročný už bežne nosí plienky? 🙄