Život bez orálneho sexu
Vedeli by ste zit do konca zivota bez orálneho sexu?
Vedeli ste bez toho byt uz do konca zivota??
zaujimavy prispevok, aby teda nikto netrpel, si myslim, že v tejto veci je idealne, ako
1. obaja chcu
2. obaja nechcu
lebo ked jeden chce a druhy nechce, vždy je to problem, len tam zas musia povahy, zvyky sadnuť, neda sa vždy všetko zosúladiť, aby sedelo, jeden sa vždy obetuje, ale raz to praskne a začne mu vadiť už úplne všetko
Ja som asi divná ale ja som to neznášala 😂
@anonym_7d888a nie si divná. Chlap to musí vedieť 😉... a musí tam byť aj chémia...partner ťa musí aj priťahovať ak si to máš užiť. Musíš sa uvolniť...umyť...a keď je to spojené s masážou... eňo ňuňo 🥰
@minenkaa a to ty sa vrháš na toho svojho rovno zo záchoda? čo také napísal telefon, keď do toho potrebuješ rýpať?
@anonym_005016 😅
@doriiis ano, odmieta, uz 10 rokov takmer ale mne to velmi chyba a on to vie. Vraj sa mu to znechutilo,ze som jedno obdobie mala častejšie mykozy a zapal mocovych ciest,ze on proste nemoze. Ale vraj, ked schudnem 15kil tak sa na to podujme. To mi pride velmi smutné a ponizujuce zároveň
@anonym_autor Tak mu povedz tiez, ze oral len ked bude chodit do posilovne a bude mat pekac buchiet na bruchu. A normalne ho prisadni xixixi
@telefon00 este aj umyť a masáž? Kedy potom bude oral
@minenkaa
@minenkaa u každého je to iné. Ja si veľmi zakladám na osobnej hygiene. Vďaka tomu sa nám to vždy veľmi páči. A navyše sa tým predíde mnohým neprijemným situáciam... predsa neponúknem partnerke neumytého Batmana 😎. Ale to sa bavíme o obale doma...samozrejme rychlovka niekde v aute, v obchode či kine je iná vec...ale aj na to myslím a držím ho stále v super clean stave.
Samozrejme každý to má inak...hovorím len o sebe.
@anonym_005016 ako preco zo záchoda,ty máš sex zakaždým keď ideš na záchod?
@minenkaa ale netrepkaj a nerypkaj a nehraj sa na blbu, dobre vieš, ako to myslím. Ale môžem vysvetliť: bolo to myslené tak, že keď človek kaká a ciká a potí sa, nie vždy je v 100 percentnom stave byť vždy ready for oral. Čiže umytie pred tým je vhodné, ale ty sa neumy, rob čo chceš, ale vyrypovať tu nemusíš stále do každého.
@minenkaa ale netrepkaj a nerypkaj a nehraj sa na blbu, dobre vieš, ako to myslím. Ale môžem vysvetliť: bolo to myslené tak, že keď človek kaká a ciká a potí sa, nie vždy je v 100 percentnom stave byť vždy ready for oral. Čiže umytie pred tým je vhodné, ale ty sa neumy, rob čo chceš, ale vyrypovať tu nemusíš stále do každého.
@anonym_005016 ja sa umývam po kakani a cikani ,už keď chces rýpať ,nechapem ako to niekto nemôže spraviť
Ten ktorému som to písala to krásne pochopil ,len tebe asi niekto stojí na kabli
Nerob mu to vôbec a vybavené, zas na druhej strane keby mám mykozu alebo iné problemy tak by sex nebol že vôbec žiadny. A čo sa poznámky ohľadom váhy týka tak to by veľmi hlboko klesol v mojich ociach
@anonym_220ed8 ked si si nevsimla tak toto je stranka o detoch a matkach.ktora pomaly ale isto sklzava do primitivneho bulvaru...kazda tretia tema ako v bravîčku...
@janinah si síce na MK ale v rubrike "za dverami našich spalni". Ak očakavas že tu budú témy "ako ustlať posteľ, alebo koľkokrát do roka prezliekate periny" tak sem proste nechoď keď ťa to pohoršuje a vybavene. Ja si naopak myslím, že práve preto toľko vzťahov zlyháva pretože ľudia sa boja baviť o bolestnych/nechutnych/nepríjemných témach. Každý chce mať všetko navonok uhladené, vyzerať pekne ,slušne pred všetkými a sex tu potom potláča ako niečo o čom sa nemá hovoriť ani len anonymne a potom nevyrieši možno jadro problému v celom vzťahu a zbytočne sú ľudia vo vzťahoch nešťastní, frustrovani. Ja tvrdím že je to ako s hnisavym pupákom na ksichte. Niečo proste kvasí, derie sa na povrch, všetci to vidia /tušia ale nikto Ti nič decentne nepovie aby ta neurazil /nezranil. Až keď to vylezie a vyliečiš ho ,vyzeráš k svetu a usmievaš sa na seba zas do zrkadla.
@anonym_005016 ja sa umývam po kakani a cikani ,už keď chces rýpať ,nechapem ako to niekto nemôže spraviť
Ten ktorému som to písala to krásne pochopil ,len tebe asi niekto stojí na kabli
@minenkaa medzi cikaním dajme tomu ideš povysavať, upratať, spotíš sa a a náhodou tvoj starý dostane chuť alebo sa on medzi kakanim a cikanim neumyje, tak čo? nevadí, lebo som sa ráno umyla? Veď je normálne, že sa človek pred orálom umyje, tak nechápem tie trapošské otázky: este aj umyť a masáž? Kedy potom bude oral?
Sa nudíš asi, keď furt rýpeš.
@minenkaa medzi cikaním dajme tomu ideš povysavať, upratať, spotíš sa a a náhodou tvoj starý dostane chuť alebo sa on medzi kakanim a cikanim neumyje, tak čo? nevadí, lebo som sa ráno umyla? Veď je normálne, že sa človek pred orálom umyje, tak nechápem tie trapošské otázky: este aj umyť a masáž? Kedy potom bude oral?
Sa nudíš asi, keď furt rýpeš.
@anonym_005016 Moj muz sa tiež po kakani a cikani umýva,nevysavam a chodím cikat viac krát za deň
A nie nieje normálne sa umyť pred orálnym sexe,poznam veľa ľudí ,čo milujú pach ľudského tela a tak isto poznam veľa ľudí čo milujú umytu kozu
Sa nudíš keď tu musíš rýpať
Nezabudaj čo je normálne pre teba ,nie je pre iného
Prečo ta to tak vytočilo
@reanda chyba mi oboje.
@anonym_autor tak ale ides na riesenie z opacneho konca.. najprv treba poriesit, aby si mala normalneho partnera.. problem s nespokojnostou v sexualnom zivote sa tym vyriesi automaticky.. takze toto je zbytocna strata casu a energie.. sama si uvedomujes, ze tvoj partner nebol dobry vyber, ze si prehliadala redflagy.. ale chapem, riesit rozvod je komplikovanejsie, ako pitvat na koni temu o oralnom sexe
no, vela stastia a odvahy prajem
Odhliadnuc od orálu. Vôbec si nesedíte v sexe a ty mu proste nevoniaš. Je to vec, ktorú neovplyvníš. On Tebe vonia. Ale tie jeho primitívne poznámky a ty mu este urobíš orál. Dušuj sa koľko chceš,ale primitiv a egoista a podmienkar v sexe je na 120% debil a egoista aj v každej oblasti partnerského života.
Nerob mu to vôbec a vybavené, zas na druhej strane keby mám mykozu alebo iné problemy tak by sex nebol že vôbec žiadny. A čo sa poznámky ohľadom váhy týka tak to by veľmi hlboko klesol v mojich ociach
@sense neviem ci som to zle napisala ale ja ked mam mykozu alebo zapal.mocovych a beriem ATB alebo si davam maste,tak jasne,ze styk nie je ziaden, ved by mi to ani prijemne nebolo. Čosi. Ale on to tak prezentuje,ze "mala si to pred polrokom,znechutilo sa mi to" no i vybavene.
Odhliadnuc od orálu. Vôbec si nesedíte v sexe a ty mu proste nevoniaš. Je to vec, ktorú neovplyvníš. On Tebe vonia. Ale tie jeho primitívne poznámky a ty mu este urobíš orál. Dušuj sa koľko chceš,ale primitiv a egoista a podmienkar v sexe je na 120% debil a egoista aj v každej oblasti partnerského života.
@enmery ano,neovplyvnim,tak mi povedz, na co so mnou chcel byt? Ja uz somraz bola pobalena,ze ho nechavam, a on,ze neexistuje,aby sme sa rozisli - to sme neboli zobrati,no a robil na mna natlaky a ostala som.
@anonym_autor tak ale ides na riesenie z opacneho konca.. najprv treba poriesit, aby si mala normalneho partnera.. problem s nespokojnostou v sexualnom zivote sa tym vyriesi automaticky.. takze toto je zbytocna strata casu a energie.. sama si uvedomujes, ze tvoj partner nebol dobry vyber, ze si prehliadala redflagy.. ale chapem, riesit rozvod je komplikovanejsie, ako pitvat na koni temu o oralnom sexe
no, vela stastia a odvahy prajem
@reanda keby nebolo dieťa,tak sa rychlo zariadim,ale neviem co je prenho lepsie. Lebo ako rodicia fungujeme celkom fajn
@minenkaa vidím, že tu už ani nemusím písať, všetko podstatné píšeš za mňa ty 😂 Inak 69 si vie málo ľudí užiť, tak blahoželám.. ono je to dosť náročné sústrediť sa na dve veci naraz, takže tomu aj rozumiem. Ja to najradšej riešim bočnou 69kou - chlap leží na boku, žena buď na boku alebo na chrbte s vytočenou hlavou - parádny prístup pre prsty k obidvom dierkam. Ak to nerobíte, vyskúšaj a potom pošli dubajskú čokoládu ako poďakovanie.
@morpheuss súhlasím 😆 ja si viem 69 uzit skvele, ale treba proste partnera, s ktorym ste zladeni sexualne, ze sa vam pacia podobne veci, vtedy predstava prezit zivot bez sexu je ozaj nocna mora...
@anonym_005016 Moj muz sa tiež po kakani a cikani umýva,nevysavam a chodím cikat viac krát za deň
A nie nieje normálne sa umyť pred orálnym sexe,poznam veľa ľudí ,čo milujú pach ľudského tela a tak isto poznam veľa ľudí čo milujú umytu kozu
Sa nudíš keď tu musíš rýpať
Nezabudaj čo je normálne pre teba ,nie je pre iného
Prečo ta to tak vytočilo
@minenkaa suhlasim milujem "pach" tela, dokonca vona mojej koze ma extremne vzrusuje. Chlap mi extremne vonia, tam je proste chemia, vtedy neriesim, ci je spoteny, dokonca milujem ranny sex, kedy teda obaja tiez nie sme extra vonavi, ale ked ta niekto pritahuje, tak ti proste "vonia".
@minenkaa suhlasim milujem "pach" tela, dokonca vona mojej koze ma extremne vzrusuje. Chlap mi extremne vonia, tam je proste chemia, vtedy neriesim, ci je spoteny, dokonca milujem ranny sex, kedy teda obaja tiez nie sme extra vonavi, ale ked ta niekto pritahuje, tak ti proste "vonia".
@morpheuss
@anonym_2192f7 mám to presne tak isto, mne môj muž vonia aj spotený, ešte viac ma vzrušuje a ráno sa milujeme, len čo sa zobudíme, žiadne umývanie zubov pred tým a chutí nám to 🙂
@sense neviem ci som to zle napisala ale ja ked mam mykozu alebo zapal.mocovych a beriem ATB alebo si davam maste,tak jasne,ze styk nie je ziaden, ved by mi to ani prijemne nebolo. Čosi. Ale on to tak prezentuje,ze "mala si to pred polrokom,znechutilo sa mi to" no i vybavene.
@anonym_autor nuž tak je to kreten na druhú , nevraviac o Tom že pri mykoze by mali byť prelieceny obaja partneri
@anonym_autor myslím si, že áno, v pohode. Už som sa ho nabažila dosť. Teraz skúšame iné veci 🤷. Otázka je, či chceš, alebo musíš byť bez toho orálu nedobrovoľne. Lebo keby som vedela, že už ho nikdy v živote nebudem mať, tak možno by som ho just chcela, čo ja viem. Ale prístup mám kedykoľvek, stačí si povedať... (Ale zas na druhej strane - nikdy nehovor nikdy 😁).
@anonym_e2015f
@anonym_2192f7
Ako je toto možné,že niekomu vonia človek a nie iba voňavky
Veď vy ste humusaci 🤣,treba sa len umývať a umývať a umývať

@minenkaa lebo mne to nevadí urobit, ja to robim rada.
@anonym_autor moja ex. to veru rada nerobila. Doslova ju napínalo a robila to s nechuťou, ale robila, lebo vedela, že to mám veľmi rád. Ale zato ma ona nepustila tam dole k nej... dôvod neviem, a ja som to tak strašne chcel aj jej spraviť. Našťastie išla za druhým. Teraz mám takú priateľku, že mi to ale že komplet všetko vynahrádza a púšťa ma tam dole k nej každý deň. Bože to je slasť a obojstranná. Vždy klitorálny orgazmus 🥰... ja by bez toho veľmi trpel. Našťastie to máme teraz vžajomné,.sme na rovnakej úrovni... takže keby oral nemám do konca života, veľmi by som trpel...