Život bez orálneho sexu
Vedeli by ste zit do konca zivota bez orálneho sexu?
Vedeli ste bez toho byt uz do konca zivota??
@anonym_autor ja si to neviem predstaviť ani bez analneho
@minenkaa vidím, že tu už ani nemusím písať, všetko podstatné píšeš za mňa ty 😂 Inak 69 si vie málo ľudí užiť, tak blahoželám.. ono je to dosť náročné sústrediť sa na dve veci naraz, takže tomu aj rozumiem. Ja to najradšej riešim bočnou 69kou - chlap leží na boku, žena buď na boku alebo na chrbte s vytočenou hlavou - parádny prístup pre prsty k obidvom dierkam. Ak to nerobíte, vyskúšaj a potom pošli dubajskú čokoládu ako poďakovanie.
@minenkaa vidím, že tu už ani nemusím písať, všetko podstatné píšeš za mňa ty 😂 Inak 69 si vie málo ľudí užiť, tak blahoželám.. ono je to dosť náročné sústrediť sa na dve veci naraz, takže tomu aj rozumiem. Ja to najradšej riešim bočnou 69kou - chlap leží na boku, žena buď na boku alebo na chrbte s vytočenou hlavou - parádny prístup pre prsty k obidvom dierkam. Ak to nerobíte, vyskúšaj a potom pošli dubajskú čokoládu ako poďakovanie.
@morpheuss musim ta sklamať ,tu dubajskú čokoládu dostal moj muz ,už pred pár rokmi
Zas dalsia téma o debilkovi ,že schudnúť a potom
Dufam,že ty mu cmúľaš pravidelne
@minenkaa si zabilaaaa tym "cmúľaš" 🤣....@autorka ja Ti poradím podobne: nevyližeš Ty, vyliže iný. Ja viem ze niektoré ženy sa tu budú pohoršovat nad mojim výrokom ale prepáč fakt ma se.ú sebecki blbečkovia, ktorí to od ženy očakávajú a neposkytne recipročne nič. Tak na oral (tebe) si mu tlstá ale na oral (jemu) nie. Skvelé! Má ťa za handru. Keď ťa niekto ľúbi tak ma chuť ťa potešiť aby si bola šťastná aj Ty , nielen jednostranne vyžadovať že ty ho máš urobiť šťastným a ty si porad so sebou sama ako chceš!
@vroni no, on to povedal tak,ze ked budes mat xx kil, tam potom to urobim, inak nie. Neviem na co so mnou je:D jemu 🪶🪶nepachne, tak som nemala ani take poznamky. A spoteny mi tiez nesmrdi.
@anonym_autor nerozumiem čo majú s orálnym sexom kilá? To akože keď schudneš tak mu viac bude voňať tvoja cica dole? Pekná somarina. Také pekne vydieranie. Chuť spermií sa dá ovplyvniť jedlom ale či mu bude chutiť zrazu tvoja "kamoska" keď schudneš to sotva. Je s Tebou nespokojný, tak si našiel spôsob ako Ta vytrestať- odmieta Ti dat to po čom túžiš
ale inak prepač, si v submisivnej pozícii v sexe, lebo ked 10rokov ti on nerobi oral a sam ho vyžaduje - on by mal byt v prvom rade ticho....
ked ty ho chceš robit, tak ideš na to, nie že on si diktuje podmienky a potom ti odkaže, že tebe robit nebude, lebo...toto neni asertivita ale sebectvo
@anonym_autor nerozumiem čo majú s orálnym sexom kilá? To akože keď schudneš tak mu viac bude voňať tvoja cica dole? Pekná somarina. Také pekne vydieranie. Chuť spermií sa dá ovplyvniť jedlom ale či mu bude chutiť zrazu tvoja "kamoska" keď schudneš to sotva. Je s Tebou nespokojný, tak si našiel spôsob ako Ta vytrestať- odmieta Ti dat to po čom túžiš
@romiada ale inak toto je pekna myšlienka 👍 na dávanie si dobrá, ale na dostávanie tlstá
tu sa bavime o 10 rokoch
Vydieranie. Mne by nechýbalo také silenie sa od človeka, ktorého nepriťahujem, lebo mám nadváhu. Na druhej strane, myslím si, že za 10 rokov sa schudnúť dá. Keby Ťa on nepriťahoval, tak by si sa tiež nechcela siliť. V tomto ho chápem. Možno sa snaží Ťa namotivovať a bude mať na Teba viac chuť.
@anonym_autor Ty sa tomu tvojmu mužovi fakt čuduješ, prečo sa mu to po tvojich mykozach znechutilo ? No ja ho plne chápem.
vazne ti viac chyba oralny sex, ako normalny partner?
@anonym_autor áno vedela, ja to v sexe nevyžadujem. Vždy mi to prišlo zbytočné. Mám rada keď sa ide priamo ja vec, tak vášnivo ako go filmoch a nie tam jeden druhemu lizat najprv genitálie ako takí psíkovia
Sú ľudia ktorý nemajú vôbec sex a museli si zvyknúť
@romiada kila mozu mat s oralnym sexom to, ze je tucna a so zahybmi asi aj tam dole a mozno to nie je esteticke. A ked ma typek zapamatany nejaky puch po mykozach, tak sa asi nevie prekonat.
@romiada kila mozu mat s oralnym sexom to, ze je tucna a so zahybmi asi aj tam dole a mozno to nie je esteticke. A ked ma typek zapamatany nejaky puch po mykozach, tak sa asi nevie prekonat.
@anonym_005016 ale kde. Nema zapamatany žiadny puch po mykozach. Ked som vedela,Ze nieco nie je ok ani by mi nenapadlo mu to ukazovat, nedajboze nieco vtedy od neho chcieť. A nie som tucna, cvicim silovo, takze nebudem mat 50+ kil ako si on predstavuje a aj keby mam,inak to vyzera
Sú ľudia ktorý nemajú vôbec sex a museli si zvyknúť
@jogy1984 na to by som si teda nezvykla dobrovolne
@anonym_autor áno vedela, ja to v sexe nevyžadujem. Vždy mi to prišlo zbytočné. Mám rada keď sa ide priamo ja vec, tak vášnivo ako go filmoch a nie tam jeden druhemu lizat najprv genitálie ako takí psíkovia
@anonym_54b3ab tak alek ked tebe to nevadi je to ok, ked druhy je s tym tiez uzrozumejy
vazne ti viac chyba oralny sex, ako normalny partner?
@reanda chyba mi oboje.
@anonym_autor Ty sa tomu tvojmu mužovi fakt čuduješ, prečo sa mu to po tvojich mykozach znechutilo ? No ja ho plne chápem.
@anonym_748979 cudujem ano.
Vydieranie. Mne by nechýbalo také silenie sa od človeka, ktorého nepriťahujem, lebo mám nadváhu. Na druhej strane, myslím si, že za 10 rokov sa schudnúť dá. Keby Ťa on nepriťahoval, tak by si sa tiež nechcela siliť. V tomto ho chápem. Možno sa snaží Ťa namotivovať a bude mať na Teba viac chuť.
@anketkarka vies co je na tom celom blbe? Ze ta nadvaha co mu vadila bola na zaciatku 2kg. Casom po porode to bolo mozno 8, takze nic hrozne. Ale jemu sa paci uplne iny typ
Ked som bola najstihlejsia a zacali sme spoli,tak mi vravel,ze este 4kg zhodot a budem top
A to som bola taka chuda,ze mi uz doma vraveli ze mam pribrat. Moja chyba, take red flagy a absolutne som to prehliadla.
@anonym_411f04 chápem. On to odo mna vyzaduje
Nie casto. Mozno 1-2x za 2 mesiace. Ale ja mam 10 rokov 0000000
@anonym_autor on to vyžaduje? Akože asi toto by som mu ukázala 🖕🖕. Nech sa má k činu aj on, inak ja končím tiež.
Keby napíšeš hneď v úvode, čo ti povedal - prečo to nerobí... Toto je dôvod za mňa na rozchod, absolútne si ťa neváži, ako ženu a tak nie je o čom.
keby vedel, že ti to hrozne chyba a i tak ti to nespraví, tak je sebec, lebo mykozy nemaš celý život
a polož si otazku naopak - keby on pribral 20kg, čo časom určite priberie, mysliš, žeby prestal vyžadovať ten orál? určite nie
lebo ženy su opačne stavane, robia aj veci, čo im nevyhovujú, len aby partnera potešili..samotny akt ich až tak nezaujima, ale to, že partner je spokojný
muži takto veci nevnímajú, ked sa im niečo nepači, nebudu to robit, i keby partnerka mala trpiet celý život, im je to fuk..
no nič, prestaň mu to robiť, odôvodni to tým, že čakaš, kým.mu narastie a finito
Ano, ale preco si kazit buducnost, ze 😂😂😂
Uroveň koňa neskutočne upadá a anonymy v každom prispevku to nezachránia.Som tu 20 rokov,ale uz ozaj uvazujem o tom,ze chodiť tu je strata času.
@janinah preco? lebo konecne sa prestali riesit nekonecne otazky typu ako navarit zo 150e na mesiac a ako spravit avokadovu pomazanku pre polrocne dieta? Sex patri k normalnemu zivotu dospelych ludi a toto je relevantna otazka a realny problem s ktorym moze clovek bojovat - kazdy vztah je kompromis a frustracia v sexe nie je nikdy prijemna a moze byt dost devastacna pre cely vztah. Je naopak skvele, ze sa tieto temy konecne otvaraju a prestavame sa tvarit, ze sex mame len potme a na narodeniny a po svadbe na misionara...
@anonym_411f04 chápem. On to odo mna vyzaduje
Nie casto. Mozno 1-2x za 2 mesiace. Ale ja mam 10 rokov 0000000
@anonym_autor neblazni to co je ze vyzaduje? ☹ Tvoj problem nie je zdaleka len chybajuci oral, ale tvoj partner je vazne debil - prepac ☹ krasa oralneho sexu je za mna prave v tej intimite, ktora je podla mna este vacsia ako pri klasickom obycajnom sexe a toto co tu opisujes je priserne smutne a krute ☹ drzim palce aby si bola opat stastna
Pre mna je sex v živote dôležitý...dokonca som sa kvôli tomu aj rozviedla lebo mať sex si svojím mužom raz za 2 roky mi nestači a potom som už nemala záujem. S manželom sa milujeme a veru dokážame to poriadne rozbaliť😀. ..
Ja som asi divná ale ja som to neznášala 😂
@janinah preco? lebo konecne sa prestali riesit nekonecne otazky typu ako navarit zo 150e na mesiac a ako spravit avokadovu pomazanku pre polrocne dieta? Sex patri k normalnemu zivotu dospelych ludi a toto je relevantna otazka a realny problem s ktorym moze clovek bojovat - kazdy vztah je kompromis a frustracia v sexe nie je nikdy prijemna a moze byt dost devastacna pre cely vztah. Je naopak skvele, ze sa tieto temy konecne otvaraju a prestavame sa tvarit, ze sex mame len potme a na narodeniny a po svadbe na misionara...
@anonym_220ed8 ked si si nevsimla tak toto je stranka o detoch a matkach.ktora pomaly ale isto sklzava do primitivneho bulvaru...kazda tretia tema ako v bravîčku...

@wolf_ súhlasím s tebou,tiez si myslim,ze to povedal hnusne. Samozrejme ze nieco so sebou robim..pravidelne cvicim uz teistvrte roka, na stravu tiez fbam a kila idu dole velmi pomaly, endokriniolog povedal,ze kvoli tomu,ze mam vysoke hodnoty kortizolu a aldosteronu a ani boh nevie preco
Mozno mam z toho taky podvedomy stres az sa mi nedarí