icon

Zlepšenie sexuálneho života

robino14
20. aug 2021

Ahojte čo robit aby žena prejavovala častejší záujem o sex? Neviem či pristúpiť k telesným zmenám??

anjelicek26
20. aug 2021

Toto nie je len o fyzickej pritazlivosti, ale hlavne o tom, co sa dialo pred tym... aky bol den, aky bol vecer, kde v cykle sa nachadza - teda hormony, ci berie/neberie antikoncepciu tiez vplyva velmi na zenske libido, a asi najhorsie je - celkova unava, tam nie je chut a sila proste na nic...zmen svoje telo - pre seba, svoje zdravie a dobry pocit - ale nie kvoli sexu. Lebo na tom ten pocet kolko krat tyzdenne fakt nestoji, ak teda nemas doslova vpredu kotol, nulovu hygienu atp. co hadam nemas. Dostan ju do psychickej a fyzickej pohody a bude mat myslienky a chut aj na sex... a bohuzial je aj moznost, ze ste si proste v posteli nesadli co sa tyka frekvencie, to je potom tazke celkovo.

robino14
autor
20. aug 2021

@anjelicek26 ale vies ja som aktívny športovec vo fitku som už dlhé roky a myslel som že či by nebol problem v penise že proste je už pre nu nezaujímavý že prostí skusit zväčšiť neviem či by to pomohlo …v posteli nám to klape no poväčšine mame jedu polohu ktorú vyberá žena lebo v tej je to najlepsie a najlepsie sa uspokojí len to už nieje často kedysi to bývalo častejšie teraz dva razy do mesiaca cca a popri tom nic tak neviem🤷🏻

anjelicek26
20. aug 2021

@robino14 zvacsit penis, neblazni. To co chces brat nejake kremy ci pofiderne tabletky? Prosim ani nahodou. Aj keby bol penis priemerny - mas ruky, jazyk, kupit nove hracky... o tomto si myslim, ze to vobec, ale vobec nebude.. dva razy do mesiaca je strasne malo, toto chce s nou prebrat, ze tebe to proste chyba... nehovorim, ze sa ona zmeni (alebo musi zmenit), ale aspon budes vediet, na com si.. pokial nemate deti a nevyhovujete si po tejto stranke, obcas je to proste moment, kedy sa treba vo vztahu posunut dalej. Kazdy vztah po urcitych rokoch strati ten prvotny elan a iskru, aj ked teda my sme s manzelom 18.rok a teda mat sex len 2x v mesiaci tak ma porazi uprimne a to som zena...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
julie19
20. aug 2021

@robino14 vieš, ženy berú veci viac cez pocity a nálady, pravdepodobne nebude problém v nejakej fyzickej stránke, keď ste sa už dali dokopy, a žijete spolu tak by to zrejme nerobila keby si sa jej aj fyzicky nepáčil, okrem toho vravíš že si športovec, že sa o seba staráš, takže ja by som skôr tipovala že dôvod menej častého sexu je niekde inde... muž sa vzruší a ide, užíva si moment a všetko okolo sexu, žena je schopná pred sexom si prebehnúť v hlave či má upratané, urobené veci na zajtra, či na niečo nezabudla, koľko je hodín, čo potrebuje ešte vybaviť a trilion ďalších vecí :D najčastejšie ale (aspoň u mňa) je nechuť keď sme sa predtým pohádali, alebo mali nejaký konflikt, ktorý nebol doriešený... skús pouvažovať či ste v ostatných smeroch mimo sexu v pohode, či ju niečo netrápi, či nie je unavená, prepracovaná, alebo či ju netrápi niečo iné

robino14
autor
20. aug 2021

@anjelicek26 práveže sme spolu už 13 rokov a mame dve deti … myslel som že keď bude väčší ju to ohúri a bude mat väčší záujem a ona nieje na hracky nechce vibrator a okrem toho mame aj sexuálnu spoločenskú hru ktorú nechce hrávať tak je to horšie no neviem čo nemá chut lebo každý sex má orgazmus skôr ako ja tak neviem preco to nechce často…hej mám ruky ale asi len pre seba…

robino14
autor
20. aug 2021

@hazelgracegus už som riešil s nou povedala že to nieke ako u mna že to vzdy chce

h2
20. aug 2021

@robino14 Napíš niečo viac o vašom vzťahu. Ako dlho ste spolu? Máte deti? Ako často to bývalo v začiatkoch? Kedy sa to zhruba zmenilo?
Nad zväčšením penisu vôbec neuvažuj! Pre ženy je to nepodstatná vec (teda, pokiaľ ho máš aspoň priemerný).

robino14
autor
20. aug 2021

@julie19 hej aj to som už riešil neviem čím to bude sa zatne a nejde s nou pohnut

h2
20. aug 2021

@robino14 Skús ju znovu začať pozývať na rande. Samozrejme, pokiaľ sa bude dať popri deťoch. Dávaj jej najavo, že sa Ti páči, že je pre Teba atraktívna. Skús ju znovu "zbaliť". Nech má pocit, že je pre Teba hlavne žena, nie len matka Tvojich detí.

robino14
autor
20. aug 2021

@h2 jasne len na take veci nieje moc času pri deťoch …a ja ju milujem veľa krat jej to dam najavo ale ako v každom vzťahu sa aj ludia vadía no

anjelicek26
20. aug 2021

@robino14 Mrzi ma to, ked sa chlap zene venuje a ma o nu zaujem a dokazuje jej, ze je pre neho stale atraktivna, ze ona nie je motivovana mu to opatovat... ono tazko sa taketo veci posudzuju s jednej strany, keby napise ona je tu mozno pribeh - s prace ide do fitka, doma mi nepomoze, deti mali strasny den, doma bordel, som rada, ze padnem do postele a spim. On prijde, hodi tasku s fitka do skrine a hodi sa na gauc pred telku a nepomoze mi s nicim... my do toho proste nevidime. Ako pisem, u zien je to v hlave, ako sa vedia uvolnit a ak berie hormonalnu antikoncepciu, tak to treba zrusit zo zdravotneho hladiska je to aj tak zla vec a to libido velmi trpi... skuste deti na par dni dat k starym rodicom alebo zohnat babysitterku, treba ist na vylet len vy dvaja, ist sa najest len vy dvaja, ist do kina - len vy dvaja...proste nebyt len rodicia a byt zasa aj muz a zena...na toto vela zien tiez zabuda, maximalne sa koncentruje na deti a cely svet okolo pre nich prestava existovat... ale prve, co si v zivote vybrali bol ich partner, deti odijdu a bude prazdno...treba sa vztahu venovat, obaja.

julie19
20. aug 2021

@robino14 možno je len po 13 rokoch "znudená" stereotypom... teraz keĎ sa dá, treba si spraviť nejaký čas bez detí.. wellness, nejakú večeru, alebo víkend vo dvojici.. trochu jej ukázať že je výnimočná pre teba.. neviem fakt, možno to chce len čas ak je to len teraz krátkodobý problém... inak, tiež máme doma erotické spoločenské hry a kedysi sme sa hrali fakt často aj na svadobnú cestu sme si brali hru.. ale teraz už asi rok zapadá prachom.. máme dieťa, povinnosti, muž pracuje ja som doma na rodičáku, musíme sa uskromniť s výdavkami, sme unavení a mne to už hrabe kedže nie som typ "žienka domáca" a fakt potrebujem chodiť medzi ľudí a do práce... tiež máme teraz v tom fyzickom spolužití útlm, proste prišlo také obdobie, ja dúfam že sa to zlepší až sa vrátim do práce a trošku si aj finančne vydýchneme aj sa zas vrátim medzi ľudí a vráti sa mi trošku toho sebavedomia, ktoré mi teraz doma v teplákoch ovracaná od dieťaťa chýba.. ešte ma napadlo.. má ona na seba pri dvoch deťoch a domácnosti čas? taký ten že relax, dať sa skrášliť, robiť si svoje, ako napr. ty keď si vo fitku a máš čas na seba? .. môže byť aj toto problém ak je zahltená povinnosťami

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
h2
20. aug 2021

@robino14 Ináč, teraz mi tak napadlo: toto je ženské fórum, špeciálne pre matky s deťmi. Ty píšeš pod svojím nickom a v profile máš fotku. Nechcela by som byť v koži Tvojej ženy, keď to tu náhodou objaví. A ak nie ona, možno nejaká jej kamoška, alebo niekto iný z rodiny. Potom si už možno nezasexuješ vôbec. Pre Tvoje vlastné dobro, aspoň tú fotku si daj preč.

robino14
autor
20. aug 2021

@hazelgracegus dakujemza radu každý večer k nej ľahnem od zadu tak cíti lásku myslim

robino14
autor
20. aug 2021

@julie19 vy to máte tusim tiež pestré

robino14
autor
20. aug 2021

@h2 dobre veď nepíšem nic zle…ale sú tu aj takéto témy tak som hľadal radu

h2
20. aug 2021

@robino14 Veď písať o tom je v poriadku. Len ja osobne by som sa cítila hrozne, keby som našla, že tu môj muž o mne vypisuje takéto veci. A že to môže každý vidieť, spozná ho a bude vedieť, že nechcem sexovať, robíme to len v jednej polohe dva krát za mesiac, hoci sa vždy urobím, že odmietam sexuálne hračky a hry a podobné intímnosti. No, pravdupovediac, naštvalo by ma to.

liljana
20. aug 2021

Tu byva zvykom napisat, ze ak muz nema chut na sex, tak je asi gay. Mozno je tvoja zena lesbicka. 🙂
@h2 Minule tu bol prispevok, kde zena pisala pod svojim menom, ako jej muz trpi impotenciou. Vsetky sa sli hned pozriet na fb, ako vyzeraju obaja. 😂

0silvia0
20. aug 2021

@robino14 jedna hlavna vec, muzi a zeny funguju inak. Muz chce sex od toho zavisi funkcny vztah. Zena potrebuje mat funkcny vztah a az potom chce mat sex. Cize my nevieme ako sa spravas k manzelke, aky je medzi vami vztah, takze tu tazko radit.

h2
20. aug 2021

@liljana Toto mi nejako uniklo. Samozrejme, ani žena by takéto veci nemala písať "verejne". Hoci sme na ženskom fóre, kde je malá šanca, že to chlap objaví. Nikdy nevie, kto to vidí.

petamich
20. aug 2021

vysvetli mi preco si chlapi myslia, ze ked nema zena zaujem o sex resp. si nejako okorenit spestrit sexualny zivot, tak riesenim je zvacsit si penis - seriozne? za mna vacsiu kravinu som nepocula

a podla toho co pises - tvoja zena je v tejto oblasti konzervativna a evidentne je spokojna s frekvenciou, jednou a tou istou polohou atd. takze sa pytam ako to bolo doteraz? 10 rokov ste mali pestry sexualny zivot a zrazu bum zena nudna? pochybujem 🙂 z toho mi vyplyva, ze ty si ten, kto to potrebuje okorenit a zial nemusi sa to stretnut s pochopenim na druhej strane

takze skuste najst s manzelkou, co vam obom bude vyhovovat ale ver mi zvacsenie penisu to isto nie je 🤷‍♀️

mladena
20. aug 2021

no ju to už proste nebaví, veď je to stále o tom istom dookola. Zväčšenie penisu? Prepáč, ale uvažuješ asi ako malý chlapec.

julie19
20. aug 2021

@robino14 hej, hej, teraz to máme veru také všeliaké.. ale ak by moj muž riešil situáciu s tým že by prišiel domov so zväčšeným penisom asi by som sa najskôr z chuti zasmiala a potom by som ho poslala si to dať zas pekne upraviť do pôvodného stavu :D ... to fakt nie je riešenie ničoho... žene je úplne šum a fuk veľkosť... ženy sú na pocity... bohužiaľ.. my vieme že je to na figu :D

bennn
Odpoveď bola odstránená
essenceee
20. aug 2021

španielske mušky ste neskušali?