icon

Zneužívanie sexu vo vzťahu na manipulatívne účely

30. mar 2025

Ahojte,

zazil niekto situaciu kedy partnerka akoby zneuzivala dostupnost sexu na svoje ciele a neviem ako to povedat, akoby vychovu manzela? Moja manzelka je totalny anjel a vsetko nam klape kym je po jej, akonahle sa jej nieco nepaci, dokaze sa uplne zmenit a v poslednom obdobi sa uz viackrat stalo, ze mi bolo vyhovene len po prislube, ze spravim slubene to a ono

kiki68
30. mar 2025

To bude female led relationship sa mi vidi 😀 Ked Ta inak nedonuti, tak vytiahne nadrove zbrane 🤷‍♀️

autor
30. mar 2025

@kiki68 a to je co female led relationship??

taktotedanie
30. mar 2025

Tak a co od teba ziada? Vyniest smeti? Prilepit kachlicku v kupelni? Vylozit umyvacku? Co ak si lenive prasiatko a inak ta uz donutit nevie 🤷🏻‍♀️

autor
30. mar 2025

@taktotedanie naposledy islo o nove auto

mamina7070
30. mar 2025

tak to by ta jeden sex teda dost stal veru

marca12
30. mar 2025

😂😂😂 vtipna zena. Akoze za jeden sex si vypytala auto? Alebo si ho nejako predplati dopredu? Rok ti bez reptania bude roztahovat nohy a potom dostane auto?

taktotedanie
30. mar 2025

Za jeden sex auto 😂😂😂😂 toto musi byt troll

viestta
30. mar 2025

Za tie peniaze co stoji auticko by si si zaplatil tooolko Anduliek Utesiteliek, ze by ti to doma ani nechybalo a nemusel by sa stazovat na MK.

laurinka27
30. mar 2025

🚘🎀 🔜 😇

gov
Odpoveď bola odstránená
mischy00
30. mar 2025

Ze nové auto 😀😀no idem ja hodiť reč s mojim mužom večer, držte palce 😆

wolf_
30. mar 2025

Napr. v bdsm vzťahoch sa s takýmito vecami "hrá" (resp. môže), ale to je o vzájomnej dohode... U vás to zjavne nie je o žiadnej vzájomnej dohode, a teda takáto manipulácia ok nie je.. ale stále platí, že ľudia si dovolia len to čo im ty sám dovolíš.. keď to toleruješ, tak to tak máš no... alebo to nebude "len" o manipulácii, ale napr. aj o tom, že ak to v jej hlave nie je medzi vami v danom okamihu OK, tak skrátka chuť na intímnosti nemá... 🤔

eeffka
30. mar 2025

Hmmm vidim ze plytvam svojim telom zadarmo ked su taketo moznosti 🤣🤣🤣

slovakboy
30. mar 2025

Toto som nikdy našťastie nezažil. Je to sexuálne vydieranie. Ako keď som neposlúchal a hnevali sme sa tak sex nebol hneď. Ale o pár hodín určite. Nikdy manželka nepodmieňovala sex niečím čo som mal urobiť a neurobil.

majlo1234
30. mar 2025

@eeffka to musi byt ale spravny ch…lap, aby si toto dokazala😆

Ja napriklad nemam moc naladu, ked ma muz serie. Naopak, ked sa vzorne stara o vsetko, moje libido stupa

januska12323
30. mar 2025

To je ten sex až taký zlý, že musí pýtať za odmenu auto?

viestta
30. mar 2025

@majlo1234 kedysi jedna moja kolegyna, vtedy v predochodkovom veku povedala, ze chlapi nevedia, ze predohru maju zacat umytim riadu po veceri

majlo1234
30. mar 2025

@viestta presne

evickuska
30. mar 2025

@autor to mi pride az vymysleny post 😂 toto by tu normalny chlap nenapisal, ze je tak jednoduchy, ze ma sex len ak kupi auto 😂😂😂

pralinka25
30. mar 2025

kup si nove auto ty a zbal na neho taku co ti da aj bez vydierania 😀

janickacrazy
31. mar 2025

Tak jej povedz, že si nájdeš milenku, keď ona teda nechce. Uvidíš tú zmenu..😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
1. apr 2025

A prvý krát chcela čo? Zdá sa, že si vyhovel aj s tým autom, lebo sa nesťažuješ na nedostatok sexu, ale vyčítaš manipuláciu. Som zvedavá po akej dlhej dobe si plnil želanie. Útechou Ti môže byť, že to nezneužíva na malé veci, asi len fakt keď to inak nejde. Pravdepodobne vie, že na to auto máš a pre niečo jej ho nedopraješ. Bola by som zvedavá, či si tak ústretový partner a inak všetko klape po jej? Tiež by ma zaujímalo ako dlho by ona vydržala nepovoliť. Ak dlho tak ten sex robí len pre Teba a ona z neho nič nemá asi??? Prepáč za veľa otázok, snažím sa pochopiť komu to takto môže fungovať.

slaskou1975
4. máj 2025

Čau autor, nechcem ťa zneisťovať, ale skús si pre istotu niečo načítať alebo vypočuť cez podkasty o živote s narcistickým partnerom. To len ako jedna z možnosti. Možno ti to pomôže, ale v duchu sa moslim, aby to nebol tvoj prípad. Nech sa dari!