icon

Znižuje sa vekom počet nápadníkov?

3. sep 2023

Ahojte.

Máte pocit, že vekom sa znižuje počet nápadníkov? Keď som mala 20 rokov, bolo okolo mňa množstvo chalanov, ktorí chceli so mnou chodiť a zrazu keď som sa ocitla v staršom veku single, mám pocit, že je o mňa oveľa menší záujem. Pritom žijem aktívne, cvičím a makám na sebe. Keď som mala 20 rokov, mala som pocit, že za rok som mala aj 10 nápadníkov a teraz tak možno 2ja a to len takí, o ktorých nemám záujem.

Ako je to u vás? Tiež si ešte viete vybrať aj z 5 nápadníkov alebo ako je rok dlhý tak nikto nejaví záujem?

angeli121212
4. sep 2023

@jana_eyre_2 no ja osobne si myslím že som v živote nikdy nemala nápadníkov max jedného dvoch ale zas 11 rokov som zadaná z toho 7 rokov šťastne vydatá 😊 aj tak si myslím lepšie menej a poriadnych ako veľa ale darebákov

vanilkovazmrzka
4. sep 2023

Tak asi je vacsina uz zadana. Vlak odisiel 😅

akiana
4. sep 2023

Mne sa po 30 ten pocet zvysil, aj chlappv co po mne pozeraju na ulici 😁 to bude ale asi tym, ze som schudla skoro 20 kg a zacala sa celkovo o seba starat.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
4. sep 2023

@chodec15 10 nápadníkov neznamená 10 mužov, s ktorými mala vzťah a teda iných 9 žien nemalo nikoho. 10 nápadníkov znamená, že 10 mužov prejavilo záujem, pozvalo ju na rande atď. Z toho ona možno 9 (alebo aj všetkých 10) odmietla, takže mohli skúšať inde.
Tak isto 10 nápadníkov za rok neznamená, že všetci prejavili záujem naraz a ona zrazu nevedela, ktorého z nich si vybrať.
K tomu chlapíkovi, čo mal staršiu ženu v prechode: on ju miloval a bol s ňou, ako s partnerkou, spokojný. Dali sa dokopy, keď v prechode nebola a písal, ze mali fantastický sexuálny život. A to, čo riešil v diskusii, nebolo, že by ona sex odmietala. Mali ho stále. Len teda ona už len kvôli nemu.

svokrinjazykmonika
4. sep 2023

Tiež to tak nám, od strednej školy to ide dolu vodou. Ale tak tam aj bola najväčšia koncentrácia ľudí okolo mňa, teraz už nemám taký kolektív.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
4. sep 2023

@chodec15 problém je ten , že žena pred a v 50 tke zväčša už netúži si k sebe sťahovať žiadneho chlapa do domácnosti, zvlášť ak predtým mala nejakého trola doma. Žena okolo 50 tky ak nie je extrémne trápená menopauzou si už začína užívať život , kľudne má aj vzťah ale také jednodňové zákroky , prídi urob čo máš a ráno vypadni . Kľudne s ním strávi aj dlhší čas ale netúži už obskakovať ďalšieho muža v poradí . Tá si už buduje sociálne väzby inak , zväčša má kamarátky v rovnakom veku , začne znova športovať, turstika. Muža už vníma ako prostriedok na spríjemnenie svojich chvíľ a nie na vzťah . Deti už v drvivej väčšine nechce , tak k čom by jej bol muž v domácnosti ? Erotické pomôcky existujú , hodinov manžel tiež a viest rozhovory večer s mužom .. čo si ? Trápiť sa takto navzájom ?
Žena ak má deti tak v ideálnom prípade chce zostarnúť s otcom svojich detí , ak sa s ním po 40 tke rozvedie ,posledné čo chce je ďalší chlap u nej na gauči .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
4. sep 2023

@chodec15 nie žena aj po prechode niekoho chce, ale nie na taký vzťah aby si ho nastahovala domov. Ani muži po 45 + nie sú pre ženu žiadne terno , aj u nich ubúda testosterón a ich pýcha pomaly a isto zlýháva. Nie je pravda to že žena ostane sama a hľadá ako taká zúfalka. Žena po 40 + ak už má deti muža nehľadá ale príjíma to čo príde, ak príde príde ak nie tak nie. my 40 + sme už úplne niekde inde. Muža vnímame ako príjemnú substanciu života , ale nemusí ju mať doma na gauči . Na muža sa dívame už s nadhľadom a muži medzi 40+ a 50 ktorý si robia deti s 30 tničkami nám viac menej prídu úsmevní.

h2
4. sep 2023

@chodec15 Bavím sa, ako ideš ty mne písať, ako rozmýšľajú a čo chcú ženy. 🙃
A že muži chcú stále sex som si aj ja myslela. Ale tu na koníku je až príliš veľa diskusií, ako muži sex nechcú a ich partnerky sú z toho zúfalé.
K tvojej otázke, ako dlho bude baviť sex ženu, ktorá z toho nič nemá: milujúca partnerka, ak aj zo samotného sexu nič nemá, tak má z toho to, že urobí dobre mužovi, ktorého miluje, že on z toho niečo má vďaka nej. Čo myslíš, ako to funguje pri orále? Že si všetky užívame ten super pocit penisu v krku??? 🤭

jamimo
4. sep 2023

@karolinakr je to možné, že to tak je. A kľudne to Braňovi môže aj vyhovovať, on má "matku" ona sa má o koho starať= obaja vo svojej pozícii a úlohe šťastní. Nemusíme tomu rozumieť. (ja som to napísala ako príklad, lebo ho vždy znižuje na úroveň dieťaťa...a to je od nej trochu trápne, aj keď má ostrý jazyk)
Moja svokra komanduje chlapa celý život (až mi ho je ľúto...), on je introvert, za mlada vybavila všetko ona, byt, auto, vždy lepšie zarábala. Zjavne mu to vtedy vyhovovalo. Teraz? Je to jeden zhrbený, tichý človek bez názoru, cez 70 rokov, rezignovaný na život 🤔 Svokra ho vždy pred nami ponižuje a riadi ako malé dieťa, stále hovorí aký je neschopný... My ju vždy zastavíme... Pre mňa niečo nepredstaviteľné. S partnerom mám byť team, ťahať za jeden povraz, tešiť sa zo života, nie niekoho ponižovať, šliapať po jeho ľudskej dôstojnosti. Tak to by ma fakt nebavilo... A čo sa tým u svokry ukazuje? Že vlastne dirigovala celý život, a aj tak keď bolo podľa jej gusta, nikdy nebola šťastná a spokojná. Také smutné konštatovanie 🙄

lenadka
4. sep 2023

U mňa je to naopak, nikdy som nemala toľko nápadníkov ako teraz v 46.

h2
4. sep 2023

@jamimo
@karolinakr Dievčatá, medzi Zdenkou a Brankom je to úplne ináč, než aký dojem sa snažia na verejnosti navodiť. 🤫

subartic
4. sep 2023

Mňa zas fascinuje koľko mužov po 40tke si myslí že keď prejavia záujem o ženu 40+ tak tá sa má pomaly z toho zblázniť od radosti a nespať z toho týždeň . Mne keď sused hore o ulicu navrhol sex ( 45+ ) a keď som ho slušne odmietla , tak sa na smrť urazil , čo by som také len chcela v mojom veku .

jamimo
4. sep 2023

@h2 ja viem ako to myslíš 😉, v konečnom dôsledku ich vec, ich život...

lenadka
4. sep 2023

@chodec15 rozvod lebo jej liezol na nervy??? Si úplne inej dimenzie? Práve ženy zotrvávajú v často dlhodobo nefungujúcom vzťahu, iba preto aby deti mali úplnú rodinu. Nerozvadzaju sa kvôli somarinam, ale v čase keď to už ohrozuje deti aj ju (alkohol, drogy, dlhy, domáce násilie...) nepoznám takú čo sa rozviedla, lebo jej liezol na nervy, keď tak on ušiel za mladšou sukňou lebo "chcel ešte žiť" 🎉

toskanka
4. sep 2023

@chodec15 Aby si žena zavesila muža na krk po 40, rozumej zdieľať s ním spoločnú domácnosť a neboli by za tým žiadne finančné výhody, muselo by to byť niečo výnimočne dobré, súlad v takmer všetkých oblastiach života a toto je ozaj vzácnosť.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lenadka
4. sep 2023

@anjelicek26 no ja som z roka na rok krajšia 😁ako fakt vážne, teraz vyzerám aj cítim sa lepšie ako v 30tke. To bude tým, že som sa začala o seba starať a cvičiť, na materskej som na toto nemala priestor, príležitosť ani peniaze. 🙈

subartic
4. sep 2023

@chodec15 neboj sa nechávame . Sloboda výberu ich často dobehne v podobe kočíka , plienok a behania za malým deckom .

karolinakr
4. sep 2023

@h2 nechapem..chceš povedat, že Branko je z inakšej planety a 20 rokov byvaju spolu pre divadlo a Zdenka žije dobrovoĺne v celibate? a čo by ona z takehoto zväzku mala, nechápem..

jana_eyre_2
4. sep 2023

@angeli121212 pravda.. zase na druhej strane ktovie ako sa dá podľa väčšiny definovat nápadník? ženy tu často píšu že ako na nich muži pozerajú.. to som nikdy ako nápadníka nebrala - to či na mňa niekto pozrie, usmeje sa to je premna proste chlap čo som mu sympaticka, ale nie je to nápadník.. nápadníkom by som zobrala takého čo ma niekam pozve, má záujem rozprúdiť čas somnou a ak takí aj sú, od začiatku môjho vazneho vztahu som nikdy nikomu nedala príležitosť aby mal dojem že by som o tak tráveny čas mala záujem..

angeli121212
4. sep 2023

@jana_eyre_2 asi tak pre mna keď na mna niekto pekne pozerá proste to nie je nápadník a zas koľko krát si také niečo jednoducho nevšimnem

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kubo654
4. sep 2023

@chodec15 amen bratu 🙏

toskanka
4. sep 2023

@chodec15 Trochu si to teraz otočil. Žena 40 plus nečaká žiadne finančné výhody, lebo by už mala byt zabezpečená a nepotrebuje s mužom zdieľať jednu domácnosť. Ibaže by bol vzťah pre ňu uspokojivejsi ako vo vlastnej domácnosti alebo by to bolo pre ňu finančne výhodnejšie kvôli výdavkom na domacnost. Iné dôvody si neviem predstaviť. Prečo muzi stále uprednostňujú život s partnerkou v jednej domácnosti napriek nevyhodam, ktoré si spomenul, neviem. Napadá mi jedine to, že sa cítia viac sami, lebo ženy si vedia život bez muža lepšie zorganizovať a majú viac kamarátok, koníčkov, lepšie sa so samotou vyrovnávajú.

h2
4. sep 2023

@chodec15 A to si si akým spôsobom vykonštruoval z toho, čo bolo napísané? Ak si to pochopil takto, tak naozaj máte vy, muži, úplne iné zmýšľanie. 🙃

valeria_h
4. sep 2023

Mám ich viac ako za "mladi" 😃