Znižuje sa vekom počet nápadníkov?
Ahojte.
Máte pocit, že vekom sa znižuje počet nápadníkov? Keď som mala 20 rokov, bolo okolo mňa množstvo chalanov, ktorí chceli so mnou chodiť a zrazu keď som sa ocitla v staršom veku single, mám pocit, že je o mňa oveľa menší záujem. Pritom žijem aktívne, cvičím a makám na sebe. Keď som mala 20 rokov, mala som pocit, že za rok som mala aj 10 nápadníkov a teraz tak možno 2ja a to len takí, o ktorých nemám záujem.
Ako je to u vás? Tiež si ešte viete vybrať aj z 5 nápadníkov alebo ako je rok dlhý tak nikto nejaví záujem?
Ono je to asi aj o tom, ze ked si mala 20 a chodila na VS, kde si bola denne s 500 dalsimi rovesnikmi, a potom vecer na party, tak skor sa tam nasli napadnici ako ked po 30 chodis do kancelarie, kde mas napr. 2 kolegov po 50-tke a dvoch rozvodoch a potom nejaku kokegynu, a nic viac, rovesnici su zadani, na party uz chodia o 15 r mladsi chslani aj baby, takze aj tych prilezisti je realne menej.
Ale ja ten pocit u mna nemam, dokonca myslim ze vek mi prospel... Je to individualne
@chodec15 ale ty si riadne domýšľaš a prekrúcaš🙂. Tak aby som to uviedla na pravú mieru , mám 5 detí ( žijúcich ). Voči mužom mám kladný vzťah , ja nie som ten typ ženy kde sú všetci muži hajzli .Bez problémov zbalím muža v mojom vekovom okruhu na sex a to aj opakovane s tým istým . Len ja nepotrebujem s každým nutne súložiť , moje mentálne nastavenie je úplne v inom leveli ako u 30 ročnej ženy, mňa neženie biologická potreba mať deti tak beriem prvé čo mi príde pod ruku . Už ti to tu vysvetľovanli mnohé a proste stále si ideš svoje.
Tak ešte raz . Ženy po 40+ nemajú záujem si ťahať chlapa domov ak majú deti ( všeobecné pravidlo ) a už vôbec nie chlapa okolo 45 + s dieťaťom . To sú len komplikácie v živote tej ženy, stretávať sa ano , íst do kina ano , do reštiky ano ale mať ho u seba doma už nie. Jednoducho nie ste pre nás dostatočným prínosom v tomto veku, nemáme záujem sa o vás starať. Potrebu starať sa máme len k mužovi s ktorým sme niečo prežili , ktorý sa k nám správal dobre a niečo pre nás aj robil . Ženy 45+ sa starajú o seba, svoje zdravie , deti a aj o muža s ktorým niečo pred tou 40+ prežili . . Ak ten muž nie je ,tak jednoducho nie je.
Ty ide o to že mnoho mužov si myslí ( vrátane teba ) že ak prejavia záujem o ženu medzi dajme tomu 45-50 tak týžden z toho nespíme a máme byť vďačné že sa nám obl=ukom nevyhli a poctili nás svom záujmom .
@subartic perfektne si to vystihla, mat niekoho na obcasne stretavanie ano, ale starat sa o neho, nedaj boh si ho stahovat ku sebe, nie. Tak to v istom veku uz zeny citia. Mame ine priority, vyhovuje nam zit zivot, aky mame teraz, bez chlapa doma, aspon u mna to tak uz par rokov je a nepadnem na zadok hned, ako mi nejaky chlap zalichoti.
No, ja ked si to tak prebehnem dozadu ako to bolo u mna, tak najvacsi zaujem bol o mna v mojich 30r. Potom som sa vydala a uz bolo po napadnikoch ;)
Samozrejme že vekom počet nápadníkov prudko rastie smerom hore. V osemdesiatke sa o teba budú bit aj škôlkari najmä ak budeš piect kolace a rozdávať peniaze, budeš žiadaná na všetky strany.
@triss83 Ja zijem v zahranici, kde je trosku iny level chlapov. Som 10 rokov vydata. O Byt v dakom zapadakove a tesit sa z priazne miestnych upotenych robosov...aj tak sa da. Vsak daj, ake okresne mesto to je? Vacsina chlapov mimo Bratislavy ani nevie, co je zakladna hygiena
@hopsadobrandejsa absolutna blbost. top cas u zeny je 28-35 , u tych s lepsou genetikou dokonca do 40tky.... do 25 je to este dievca kt nevie co chce, ma este detsky tuk na tvari... po 40tke uz ide vyzor rapidne dolu vodou u zeny aj u chlapa..
Ženy na sexualnom markete vekom rapidne stracaju hodnotu.. 18-22r , to je vek ktory chce každy chlap..v 25-30 tke už ma za sebou vela slusenosti, prichadzaju vrásky a teda už budeš porovnavany s nespočet chlapmi a tak isto hlavna prednosť ženy čiže jej čistota a krása rapidne klesla.. po 30 tke už čeliš rozvedenej, mentalne a emociaolne nestabilnej osobe, ktora može mat na krku deti a teda musiš živit niečo, čo nikdy nebude a nebolo tvoje.. ( tiež už nebudeš mat mladu peknu babu) .. u žien je doležita ich minulost, u chlapov ich buducnost.. ktory chlap si chce začat važny vztah so staršou ženou, ktora mala pred tebou 20+ sexualnych partnerov, rozvody, deti... Taka žena už nevie milovať, nieje pekná, a bude ta stáť vela financii ktore vložiš do cudzej rodiny.. stale su na svete aj chlapi ktorí ju zoberú, no su to chlapi o ktorych by si neoprela bicykel 10 rokov dozadu :D .. ale samozrejme už nemaš na vyber.. tvoje zle zivotne rozhodnutia ta dostali tam kde si dnes, chcela si si uživat ako mlada, dnes si sama ako stara :D .. tak to chodí.. dobrý život si musiš zaslužiť..
Každy chlap na tomto fore basni o tom, ako každa po 30 patri do stareho železa a jej krasa klesa, akoby pivne brucho , plešina a erektylna dysfunkcia boli u chlapov niečo po 40, po čom každa žena ide ako po údenom
@isabella15 hovorim za chlapov... Top vek ženy je 18-22 najlepšie panna... Všetko staršie a ojazdenejšie je už znižovanie narokov chlapov...možno 25 ak žila cely život moralne :D ..
@drago12587 zaujimave ze ked som mala 20r tak nic a ked 30 tak na kazdy prst 10 zaujemcov......
@isabella15 tiež, keď sa spätne zamyslím, tak najväčší záujem o mňa bol okolo 30.
@karolinakr a kazdy tyzden minimalne raz tu vidim zufaly post od zeny 30+, ci sa da najst normalny muz po tomto veku a kde...
Ked tu tak citam z kazdej strany asi si toho mojho skoro 50tnika este necham 🤣🤣🤣 aj ked mi lezie na nervy po 30rokoch
@chodec15 @drago12587 vidím chlapci, že vy si vystačíte aj sami 😁
Ja ti neviem. Mam pred 40tkou a tolko napadnikov mam az mi je to smiesne. Ani za mlada sa mi tolko muzov neprihovorilo,nepokukovalo po mne. Nechápem,co vyzarujem. Skoda,ze som zadana. 🤪
Definujme slovo "nápadník" 😅 ak sa nerátajú spoločensky unavení dedkovia z električky či potravin, robotnici zo stavby a pod. tak by som to celkom rýchlo spočítala na prstoch jednej ruky od škôlky do dnes 😅 Čiže škôlka jeden, základnu som mala len 4 roky, tam boli dvaja, 8 ročne gymko 26 dievčat a piati chlapci v triede čiže nič, ani zo školy, potom tam bol jeden chlapec z inej školy, a nejak sa pritrafil môj muž, čiže za strednú dva. Vysoká nič, lebo som bola zadaná, a bifloska a zatvorená na intraku. Nástup do práce, ženský kolektív. Hypo, svadba, dieťa, a žiju stane, kým ich láska nerozdelí. Dokopy počítam 5, slovom päť, z toho vo veku, kedy som už mohla s niekým chodiť 1 slovom jeden a aj som sa za neho vydala. Nie som nejak škaredá či co, na obranu uvádzam, že mám naozaj naozaj peknú sestru, skoro rovesníčku, tak ona brala všetko 😅 ja vlastne ani neviem, či sa smiať či plakať 🙈🤷🤔
Manžel mi ešte jedneho chlapca z gymka pripomenul, čiže opravujem, 6, slovom až šesť 😄
Ja som zadaná 10 r a cca odvtedy veľmi napadnikov nemám, predtým vkuse niečo. Chlapi ma proste nezaujímajú a tým pádom je to asi vzajomne. Podľa mňa žena vyžaruje, ci je otvorená nieco riesit...
@marca12 ja som v piatok bola u klienta , a má také parkovisko pred budovou , dole je firma a hore má priestory klient. Parkovisko zablokované iným autom , tak chlap čo tam stál tak som ho poprosila nech sa uhnú a on ma normálne začal baliť 🙂. Taký 50+ , len čo už s takým , moc tej vody nenamúti .