icon

Znižuje sa vekom počet nápadníkov?

3. sep 2023

Ahojte.

Máte pocit, že vekom sa znižuje počet nápadníkov? Keď som mala 20 rokov, bolo okolo mňa množstvo chalanov, ktorí chceli so mnou chodiť a zrazu keď som sa ocitla v staršom veku single, mám pocit, že je o mňa oveľa menší záujem. Pritom žijem aktívne, cvičím a makám na sebe. Keď som mala 20 rokov, mala som pocit, že za rok som mala aj 10 nápadníkov a teraz tak možno 2ja a to len takí, o ktorých nemám záujem.

Ako je to u vás? Tiež si ešte viete vybrať aj z 5 nápadníkov alebo ako je rok dlhý tak nikto nejaví záujem?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kakawah
6. sep 2023

@nurielka ani ja som za mladá nemala napadnikov, mala som akné, malé prsia a komplexy🤣 až neskôr, všetko sa upravilo, ja som bola šťastná konečne, sebavedoma, spokojná az vtedy sa okolo mňa točili. Ale tiež, už som mala toho svojho, tak nemala som záujem o iných.

lunademonica
6. sep 2023

Ono je to asi aj o tom, ze ked si mala 20 a chodila na VS, kde si bola denne s 500 dalsimi rovesnikmi, a potom vecer na party, tak skor sa tam nasli napadnici ako ked po 30 chodis do kancelarie, kde mas napr. 2 kolegov po 50-tke a dvoch rozvodoch a potom nejaku kokegynu, a nic viac, rovesnici su zadani, na party uz chodia o 15 r mladsi chslani aj baby, takze aj tych prilezisti je realne menej.
Ale ja ten pocit u mna nemam, dokonca myslim ze vek mi prospel... Je to individualne

subartic
6. sep 2023

@chodec15 ale ty si riadne domýšľaš a prekrúcaš🙂. Tak aby som to uviedla na pravú mieru , mám 5 detí ( žijúcich ). Voči mužom mám kladný vzťah , ja nie som ten typ ženy kde sú všetci muži hajzli .Bez problémov zbalím muža v mojom vekovom okruhu na sex a to aj opakovane s tým istým . Len ja nepotrebujem s každým nutne súložiť , moje mentálne nastavenie je úplne v inom leveli ako u 30 ročnej ženy, mňa neženie biologická potreba mať deti tak beriem prvé čo mi príde pod ruku . Už ti to tu vysvetľovanli mnohé a proste stále si ideš svoje.
Tak ešte raz . Ženy po 40+ nemajú záujem si ťahať chlapa domov ak majú deti ( všeobecné pravidlo ) a už vôbec nie chlapa okolo 45 + s dieťaťom . To sú len komplikácie v živote tej ženy, stretávať sa ano , íst do kina ano , do reštiky ano ale mať ho u seba doma už nie. Jednoducho nie ste pre nás dostatočným prínosom v tomto veku, nemáme záujem sa o vás starať. Potrebu starať sa máme len k mužovi s ktorým sme niečo prežili , ktorý sa k nám správal dobre a niečo pre nás aj robil . Ženy 45+ sa starajú o seba, svoje zdravie , deti a aj o muža s ktorým niečo pred tou 40+ prežili . . Ak ten muž nie je ,tak jednoducho nie je.

Ty ide o to že mnoho mužov si myslí ( vrátane teba ) že ak prejavia záujem o ženu medzi dajme tomu 45-50 tak týžden z toho nespíme a máme byť vďačné že sa nám obl=ukom nevyhli a poctili nás svom záujmom .

elvia
6. sep 2023

@subartic absolútne dokonale napísané, sama by som to lepsie nenapísala 👏👏👏l

luizina
6. sep 2023

@subartic perfektne si to vystihla, mat niekoho na obcasne stretavanie ano, ale starat sa o neho, nedaj boh si ho stahovat ku sebe, nie. Tak to v istom veku uz zeny citia. Mame ine priority, vyhovuje nam zit zivot, aky mame teraz, bez chlapa doma, aspon u mna to tak uz par rokov je a nepadnem na zadok hned, ako mi nejaky chlap zalichoti.

mondolina
6. sep 2023

@subartic
súhlasím 🙏
síce doma muža mám už 8 rokov...ale po ňom ...ak sa náhodou niečo stane už nebude žiaden v mojom byte, len môj syn.

silvike
6. sep 2023

No, ja ked si to tak prebehnem dozadu ako to bolo u mna, tak najvacsi zaujem bol o mna v mojich 30r. Potom som sa vydala a uz bolo po napadnikoch ;)

zeldia
7. sep 2023

Samozrejme že vekom počet nápadníkov prudko rastie smerom hore. V osemdesiatke sa o teba budú bit aj škôlkari najmä ak budeš piect kolace a rozdávať peniaze, budeš žiadaná na všetky strany.

andrea1809
1. okt 2023

@triss83 Ja zijem v zahranici, kde je trosku iny level chlapov. Som 10 rokov vydata. O Byt v dakom zapadakove a tesit sa z priazne miestnych upotenych robosov...aj tak sa da. Vsak daj, ake okresne mesto to je? Vacsina chlapov mimo Bratislavy ani nevie, co je zakladna hygiena

isabella15
9. mar 2024

@hopsadobrandejsa absolutna blbost. top cas u zeny je 28-35 , u tych s lepsou genetikou dokonca do 40tky.... do 25 je to este dievca kt nevie co chce, ma este detsky tuk na tvari... po 40tke uz ide vyzor rapidne dolu vodou u zeny aj u chlapa..

drago12587
10. mar 2024

Ženy na sexualnom markete vekom rapidne stracaju hodnotu.. 18-22r , to je vek ktory chce každy chlap..v 25-30 tke už ma za sebou vela slusenosti, prichadzaju vrásky a teda už budeš porovnavany s nespočet chlapmi a tak isto hlavna prednosť ženy čiže jej čistota a krása rapidne klesla.. po 30 tke už čeliš rozvedenej, mentalne a emociaolne nestabilnej osobe, ktora može mat na krku deti a teda musiš živit niečo, čo nikdy nebude a nebolo tvoje.. ( tiež už nebudeš mat mladu peknu babu) .. u žien je doležita ich minulost, u chlapov ich buducnost.. ktory chlap si chce začat važny vztah so staršou ženou, ktora mala pred tebou 20+ sexualnych partnerov, rozvody, deti... Taka žena už nevie milovať, nieje pekná, a bude ta stáť vela financii ktore vložiš do cudzej rodiny.. stale su na svete aj chlapi ktorí ju zoberú, no su to chlapi o ktorych by si neoprela bicykel 10 rokov dozadu :D .. ale samozrejme už nemaš na vyber.. tvoje zle zivotne rozhodnutia ta dostali tam kde si dnes, chcela si si uživat ako mlada, dnes si sama ako stara :D .. tak to chodí.. dobrý život si musiš zaslužiť..

karolinakr
10. mar 2024

Každy chlap na tomto fore basni o tom, ako každa po 30 patri do stareho železa a jej krasa klesa, akoby pivne brucho , plešina a erektylna dysfunkcia boli u chlapov niečo po 40, po čom každa žena ide ako po údenom

drago12587
10. mar 2024

@isabella15 hovorim za chlapov... Top vek ženy je 18-22 najlepšie panna... Všetko staršie a ojazdenejšie je už znižovanie narokov chlapov...možno 25 ak žila cely život moralne :D ..

isabella15
10. mar 2024

@drago12587 zaujimave ze ked som mala 20r tak nic a ked 30 tak na kazdy prst 10 zaujemcov......

kristiii
10. mar 2024

@isabella15 tiež, keď sa spätne zamyslím, tak najväčší záujem o mňa bol okolo 30.

topgabo
10. mar 2024

@karolinakr a kazdy tyzden minimalne raz tu vidim zufaly post od zeny 30+, ci sa da najst normalny muz po tomto veku a kde...

eeffka
10. mar 2024

Ked tu tak citam z kazdej strany asi si toho mojho skoro 50tnika este necham 🤣🤣🤣 aj ked mi lezie na nervy po 30rokoch

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
laila32
10. mar 2024

@chodec15 @drago12587 vidím chlapci, že vy si vystačíte aj sami 😁

kristiii
10. mar 2024

@laila32 prečo myslíš? Veď každý tvrdí niečo iné.

marca12
10. mar 2024

Ja ti neviem. Mam pred 40tkou a tolko napadnikov mam az mi je to smiesne. Ani za mlada sa mi tolko muzov neprihovorilo,nepokukovalo po mne. Nechápem,co vyzarujem. Skoda,ze som zadana. 🤪

oblecenie99
10. mar 2024

Definujme slovo "nápadník" 😅 ak sa nerátajú spoločensky unavení dedkovia z električky či potravin, robotnici zo stavby a pod. tak by som to celkom rýchlo spočítala na prstoch jednej ruky od škôlky do dnes 😅 Čiže škôlka jeden, základnu som mala len 4 roky, tam boli dvaja, 8 ročne gymko 26 dievčat a piati chlapci v triede čiže nič, ani zo školy, potom tam bol jeden chlapec z inej školy, a nejak sa pritrafil môj muž, čiže za strednú dva. Vysoká nič, lebo som bola zadaná, a bifloska a zatvorená na intraku. Nástup do práce, ženský kolektív. Hypo, svadba, dieťa, a žiju stane, kým ich láska nerozdelí. Dokopy počítam 5, slovom päť, z toho vo veku, kedy som už mohla s niekým chodiť 1 slovom jeden a aj som sa za neho vydala. Nie som nejak škaredá či co, na obranu uvádzam, že mám naozaj naozaj peknú sestru, skoro rovesníčku, tak ona brala všetko 😅 ja vlastne ani neviem, či sa smiať či plakať 🙈🤷🤔

oblecenie99
10. mar 2024

Manžel mi ešte jedneho chlapca z gymka pripomenul, čiže opravujem, 6, slovom až šesť 😄

laila32
10. mar 2024

@kristiii lebo si myslím, že ani jeden z nich nemá ženu 😉

chodec15
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
10. mar 2024

Ja som zadaná 10 r a cca odvtedy veľmi napadnikov nemám, predtým vkuse niečo. Chlapi ma proste nezaujímajú a tým pádom je to asi vzajomne. Podľa mňa žena vyžaruje, ci je otvorená nieco riesit...

chodec15
Autor odpoveď zmazal
subartic
10. mar 2024

@marca12 ja som v piatok bola u klienta , a má také parkovisko pred budovou , dole je firma a hore má priestory klient. Parkovisko zablokované iným autom , tak chlap čo tam stál tak som ho poprosila nech sa uhnú a on ma normálne začal baliť 🙂. Taký 50+ , len čo už s takým , moc tej vody nenamúti .