icon

Znova manželova kolegyňa

1. nov 2022

Ahojte, dávnejšie som pridávala túto diskusiu..
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzelova-kolegyna-sa-sprava-zvlastne/?page=3
Včera som zistila, že táto manželova bývalá kolegyňa robí opatrovateľku môjmu postihnutému švagrovi, bol prekvapený aj on..
Ale.. mne sa všetko vrátilo a posledná správa od nej bola zrejme odpoveď na niečo, čo jej ten blb písal, pretože znela ,, mrzí ma, ako to dopadlo". My sme sa včera strašne pohádali, lebo ja som ho vtedy prosila, aby s ňou už nekomunikoval a zjavne vtedy ešte áno. K tej hádke.. Povedal mi, že škoda, že ma aj nepodviedol, lebo by z toho aspoň niečo mal, keď boli preto také problémy.. Hádka pokračovala ďalej a povedal mi, že ma podvedie teda, aby z toho niečo mal, keď som sa spýtala, že čo by z toho mal, povedal, že chvíľkové potešenie.. Mne sa v tú ranu zhnusil, i keď sa potom ospravedlňoval, že to povedal v návale nervov atď., že by nikdy nič také nespravil.. No ja s ním nekomunikujem vôbec, ja ani neviem, čo ďalej.. V marci sme sa mali brať v kostole ( 6 rokov sme zobratí na úrade, lebo je neveriaci).. Ja ani nemám chuť s ním prehovoriť.. Myslíte, že to prejde, alebo to len strašne nafukujem v návale sklamania? :(
Ďakujem

Strana
z2
autor
1. nov 2022

@doriiis nie, ešte vtedy.. po Tom ako mi sľúbil, že už ju kontaktovať nebude.. a my sme sa to dozvedeli včera, jeho brat nám to oznámil s úsmevom.. že ona je jeho opatrovateľka..

doriiis
1. nov 2022

No ale medzitým ubehli dva roky....hovoríš,že počas tých dvoch rokov s ňou v kontakte nebol a manželstvo bolo fajn.Nie?

autor
1. nov 2022

@doriiis áno. Nebyť toho, že včera to zistím, bolo by všetko ok.. som to prehnala.. ale aj on reakciou.. vie, že mi to strašne ublížilo vtedy..

veronikaszabova
1. nov 2022

Ja sa tej jeho reakcii ani necudujem... Keby moj chlap do mna huckal kvoli neexistujucej nevere, tiez by som reagovala, ako tvoj muz.

doriiis
1. nov 2022

A myslím,ze tvojho muža nasralo,že si vytiahla na neho dva roky staru vec.Uvedom si jedno.Keby ju chcel vtedy pretiahnuť alebo ťa opustiť kvôli nej tak by to urobil.A dnes by si o ňom nehovorila ako o manželovi už .Ale on si vybral teba.Ty si sa do neho pustila preto,že po tom čo ty si ho poprosila aby s ňou prerušil kontakt on jej ešte napísal.Zaroven priznávas,že nevieš,čo jej napísal.To ti nenapadlo,že jej napísal,že sa s ňou viac kontaktovať nebude? A potom si ju blokol.On si ťa vybral,nie ju

doriiis
1. nov 2022

@veronikaszabova ...súhlasím

doriiis
1. nov 2022

A nie že prehnala si to....dojebala si to

autor
1. nov 2022

@doriiis nie, on najprv tvrdil že ju blokol a potom jej napísal. To je jedno, oznamovať jej to proste nemusel.. keď to bola podľa jeho slov len bývalá kolegyňa s ktorou občas pokecali..

doriiis
1. nov 2022

🤦

mikadooo
1. nov 2022

Vieš čo, ťažko sa v tomto takto cez písmenká orientovať. Už len to, že poznáme iba tvoju verziu príbehu, kde chlap je ten zlý...🤷. Môže byť, že si len zbytočne hysterická a už má chlap tých jalových hádok dosť. Tak vo vývrtke povedal to čo povedal A môže byť, že teba intuícia neklame a naozaj by bol schopný ťa podviesť. Ťažko povedať. Každopádne, svadbu v kostole by som nerobila. Aspoň budeš mať do budúcna určite vrátka otvorené, kebyže váš vzťah povedie až ku krachu (teda ak si hlbšie veriaca atď.).

betulinka1
1. nov 2022

Vies čo môj názor je taký, že každý človek má právo na svoje emócie. Cize ak si spanikárila, mala si právo to povedat. Na druhej strane mužova reakcia bola neprimeraná aby ti povedal, ze mal sa s nou radsej vyspať. Ale zase zase on sa tebe ospravedlnil. Tak sa ospravedln aj ty jemu a povedz mu, co si pri tom citila. Hnev, smútok, obavu, obavu, ze to zacne znova ak ju budete vydat u švagra. Ze si to proste nezelas aby sa akýkoľvek kontakt obnovil a ak bude ona niekoho z rodiny kontaktovat, tak teba alebo ineho člena. Nie tvojho muza. A povedala by som to aj jej pri osobnom stretnuti. Ze nakolko vypisovala tvojmu muzovi, hoci vedela, ze je ženatý, tak v nej nemas ako človeku dôveru a to ze opatruje švagra, neznamena, ze komunikacia sa moze obnoviť. Vsetko by som odkomunikovala v klude a keby som sa ospravedlňovala muzovi, tak by som ho samozrejme objala. 😉😉

autor
1. nov 2022

@betulinka1 ďakujem, veľmi rozmumno si to napísala, že naozaj si Tvoje rady beriem k srdcu a poviem to, čo si poradila. 😊

lady_hurts
1. nov 2022

@autorka zakázané ovocie chutí najlepšie - čím viac ju budeš jemu zakazovať, tým viac bude pre neho príťažlivejšia, už len kvôli tomu, že ho nedusi kvôli ničomu ako ho dusis ty.
Ja by som túto tému už nadobro uzavrela, neriešila ju a užívala si s ním chvíle. Čím viac pozornosti jej venuješ, tým ju viac ozivujes v jeho hlave a nečudovala by som sa, keby s ňou naozaj raz skončí v posteli.
A určite by som nikomu nevesala na nos ako sa ma to bytostne dotýka, snad máš dosť veľké sebavedomie na to, aby si sa necítila byť ohrozená inou ženou.

viestta
1. nov 2022

Ak ta raz podvedie, bude to hlavne tvoja vina. Ty si tak zmagorena svojou ziarlivostou, že ho k tomu dozenies. Jeho ľutujem, chudák co musí znášať. Tebe len jedno: Čo si navarís, to si zožeries. Tak ti treba.

betulinka1
1. nov 2022

Autorka drzim ti palce. A hlavne, nikdy nie je ziadna nasa emócia zla, lebo je nasa. Jednak sme zeny, sme emocionalnejsie, nasi chlapi na to zabúdajú, tak ako zabúdajú byt chlapi. 🤔🤔🤔 na druhej strane my zeny zabúdame veci hovorit tak ako to cítime. Iba vybuchneme, chlap nechape, reaguje. A je tu problem. Pochopila som to az po 40tke ale ucim sa to aj ja, hovorit o celom probléme, co ma trapi, co mi vadi, co ma hneva.

autor
1. nov 2022

@viestta ak má podvedie, je to jasný rozvod. Mame dom v BSM a ja mám byt,ktorý je len môj. On je rok a pol na PN, takže nemá príjem, zarábam ja a to okolo 2000 eur. Hádaj, kto bude na tom horsie? 😊 Ja nie som žiarivá, ja len nemám rada podrazy 😊

autor
1. nov 2022

@betulinka1 áno, veď práve.. som rada ,že ma chápeš. Všetky tu píšu o žiarlivosti, ale ja mám v sebe hnev a sklamanie, nie žiarlivosť. Na tú ženu sa ani nedá žiarliť, je od neho o 10 rokov staršia.. predtým som písala, keď nabúral jej manžel auto a môjmu vravela, že nemá ísť ako na nákup veľký, som mu sama navrhla, nech sa jej ponúkne, pretože si treba pomáhať. ( Asi rok predtým, ako mu začala písať). 😊

autor
1. nov 2022

@betulinka1 a ďakujem ❤️

doriiis
1. nov 2022

@autor....miluješ ty vôbec svojho manžela?

viestta
1. nov 2022

Nie, vôbec ale vôbec nie si žiarlivá. Ty si iba extrémne podozrievava

autor
1. nov 2022

@doriiis do včera by som s istotou a hrdosťou povedala ano, stála som pri ňom pri jeho ťažkej chorobe, starala sa o neho, on o mňa v ťažkých časoch, ale tie slová, ktoré včera povedal to celé zatreli..

Strana
z2