icon

22 mesačný syn nechce jesť nemixovanú stravu

jankajanka134
24. mar 2021

Dobrý deň. Môj 22 mesačný syn neche papať kúsky keď mu dám jablko, chlieb áno ale mäso alebo zeleninu absolútne nič ani ryžu ani cestoviny nič ani dokonca kasu zemiakovú ..... mám pocit že má rad iba jednajú mixovanu polievku dokonca aj sisovicovu ale o fazuľovú musím mixovat ..... praženicu nič nič ....

Strana
z2
andreatytler
26. mar 2021

@marianarem Presne aj ja som taka... neviem len tak cumiet do blba a prezuvat. Musim pri tom nieco robit alebo sa rozpravat a tak nechcem do toho syna.
Jooj... aj ja si pamatam to okrikovanie ze: Ticho sed a jedz. Aka hlupost... ved spolocny cas pri jedle ma byt cas kedy sa porozpravate a zasmejete... a ak si dieta, tak aj zahrate.

marianarem
26. mar 2021

@andreatytler To som rada, ze som nasla niekoho podobne zmyslajuceho 🙂 Mam pocit, ze vsetky tieto jedalenske triky robim tak trochu so zlym svedomim, ze zakladam malemu nejake dlhodove zlozvyky. Ale.. Moj manzel mal z jedenia traumu, robili okolo jeho nejedenia strasny cirkus, strkali mu, ked nejedol, tak mu nasilu otvorili usta a napchali. No a moj maly zatial traumu nema. Je zvedavy, co som mu nachystala na tanierik, ide to hned k stolu obzerat. Sedime tam dlho, zje ako vrabec, nove vacsinou neprijme, nieco povypluva, nieco rozmrvi, popuci, pomaca si prsty, trochu rozotrie...dojeda vacsinou aj mimo stola, lebo uz mu je dlho sediet...ale nema des z toho, ze zase musi jest a to mi staci 🙂 este sa aj pritom naucime basnicky a kadeco ine 🙂

jankajanka134
autor
26. mar 2021

@nikpa nezje bude hladný skúšala som všetko ....

jankajanka134
autor
26. mar 2021

@andreatytler presne ja nechem robiť to čo bolo veľa krat robené nám pri jedle .... bolo to trápenie

andreatytler
26. mar 2021

@marianarem Presne ako u nas. hlavne to dojedanie mimo stola lebo nevie obsediet.🙂

jankajanka134
autor
27. mar 2021

@jana_eyre_2 ďakujem skúsila som a fakt to funguje ..... v tej mixovanéj strave aj jablko sám papa

jana_eyre_2
27. mar 2021

@jankajanka134 super to.som rada 🙂 nech sa darí

ahaknaj
6. apr 2021

@ivik111 ďakujem aj za autorku za normálny komentár....lebo každá tu z neba učena padla s dokonalým dieťaťom. Moje predcasniatko má tiež problém v 15 mesiacoch s kúskami. Vygrcia aj predvcerajsi obed....

danim
6. apr 2021

@jankajanka134 jasne, že netreba ísť hlavou proti múru za cenu, že bude hladný a nervózny. No ty si skôr uvedom vek a nevzdávaj to pokusmi ( už aj počas hry nejakej a pod ).. lebo prídu 3 r , detsky vzdor a bude to oveľa ťažšie.. skusaj no bud v klude, nestresuj sa.. keď fakt vycitis, že ti nerobí naschval.. nech nevznika stres.. aj na to musí dozrieť. Neporovnávaj sa s tabuľkami.. deti sú rôzne.

jankajanka134
autor
7. apr 2021

@ahaknaj áno to pochopíme len tie mamičky ktoré majú take detičky ❤️

Strana
z2