icon

6 mesačné dieťa nechce piť žiadne mlieko

31majka12
6. feb 2012

Ahojte mamicky ktore mate s tymto skusenosti?
Od 5 mesiaca sme zacali prikrmami...zeleninka,masko,uz aj ovocie...
Obcas dostane pozuzlat aj rozok,kukuricnu chrumku.
Rano dostava kasu..uz 4 den.
Ale dnes mi uz mliecko nechcel,ani na obed,ani teraz na vecer..V noci este dostava materske,ale sa bojim ze uz ani to nebude chciet... ☹
Chce len jest...ked vidi ze mu nesiem obednajsi prikrm v jeho misticke...ide sa doslova potrhat...
Aj kasa je cislo 1.
lenze ja uz neviem co mu mam dat,kedze len jeden prikrm dennne sa ma davat.
Poradite?

Strana
z5
sashabb1
20. okt 2017

@tata1401 keby to boli zubky, tak by som bola rada, len nech su uz von. Aspoň by to nebolo nic na gastro.

marlenka222
20. okt 2017

@31majka12 napisem ti to takto. tvoje dietatko je clovek. Ty si clovek. Teba by bavilo pit len mlieko dajme tomu 5 mesiacov? Ano ak by si nic ine nemala. Zacala si s prikrmami. Je logicke, ze co malo doteraz,prestava chutit. Mne to dcerka spravila uplne rovnako. Boli sme na tom tak,ze iba same zeleninove,zemiakove, polievkove kase. Uvazuj sama,preco by mala stale rovnake jedlo mat, ked uz zazila vseliake "lakocinky". Proste je zasytena mliekom a nateraz jej staci. Ja by som si dovolila povedat ze pre vyvoj jej chybaju ine vitaminy a mineraly,ktore zrejme v mlieku uz nenasla. Daj to,co jej chuti.

liv1
20. okt 2017

@marlenka222 tema je zo 6. februara 2012. Dietatko uz ma minimalne 5,5 roka😀😉

marlenka222
20. okt 2017

@liv1 este ze som si pozrela datum 😝 😀 detaily...

tata1401
21. okt 2017

baby ale ja som odpovedala na otázku sashabb1 a tá ju položila včera o 18.35 ( str 4 ) 😉

sashabb1
21. okt 2017

@marlenka222 aj tak dakujem.

liv1
21. okt 2017

@marlenka222 pohodka 😊. Ved aj ja si kolko krat nevsimnem 🙂.
@tata1401 ved to my vieme 🙂

timea585
20. okt 2022

Ja mam tiez taky problem moja ma 6 mesiacov mlicko my vopec n3kce pit ani vecer ani rano vobec

elpelp
1. apr 2025

@8291 ahoj, viem, že je to dávno, ale my momentálne zažívame to iste. Od 4 med. vôbec mlieko nepije. Ostatné mliečne veci v pohode. Ako ste dopadli prosím ? Ďakujem

8291
2. apr 2025

@elpelp ahoj ,no dopadli sme ta,že sa mi rozhodla cca 6-7 rokoch🤣🤣🤣🤣,to bolo na slučku dovtedy.Ani teraz nie je veľký jedak,v júli bude mať 11 rokov,meria 152cm a váži 34kg.Uz to ani lekári potom vôbec neriešili,lebo nikdy netrpeli malnutriciou,nikdy nebola anemicka,žiaden minerál ani vitamín jej nikdy nechýbal, výsledky vždy tip top a decko nejedlo.Ale teraz z vypije liter mlieka denne.Pediatricka povedala,že koľko potrebuje ,toľko zje.

elpelp
3. apr 2025

@8291 ďakujem 🙂)

Strana
z5