Čo môže jesť 7-mesačné dieťa na Vianoce?
Ahojte čo by mohlo 7 mesačne dieťatko na Vianoce papat ?…dakujem
Rybka na masle a zemiačky
To co jedáva bežne
@klarissa25 hhaaa chcela som tiez napisat ze urcite nedas rezen a salat😀😀😀ale si ma predbehla😅😅ja tiez nedam moje malej 14 mesacnej dcerke na vianocnu veceru rezen zo salatom😀😀😀
@lenka272m moja dcerka bude mat v decembri 14 mesiacov a tiez jej nedam rezen zo slatom..ona dostane na veceru to co vzdy...na Salat a rezne ci rybu este casu dost...
Minulý rok mala dcéra na Vianoce 7 mesiacov a mala zemiaky, mrkvu a hrášok a sumčeka
@gab1sol tiez si myslim...taku veceru ako vzdy...vsak na stedrovecerne veceri maju take male deticky este kopec casu.. a vyprazane reine a majonezovy Salat pre male deticky si myslim ze dost nezdrave a este na take veci maju kopec casu😀😀ci nie?
@lenka272m neries pre tak male dieta vianocne jedlo, ono nevie, ze su Vianoce, ved to babateko este donedavna bolo len na mlieku. Normalne mu daj, na co je vecer zvyknute, a aj nieco do misky, nech sa s tym zabavi a vy budete mat chvilu kludu. Ja zasnem, ako niekto uz teraz riesi nejakych par minut jedla, ktore budu o 2 mesiace🤦♀️.
Napíšem takto, naša dcéra, dnes už matka jedavala na Vianoce zemiakové pyré a kurací rezeň. Nič sa nedeje. Vianoce sú o rodine, pohodlí, stretnutí ... A nie o tom, čo je na stole. Veď iný kraj, iný mrav. Vy si tvoríte vaše Vianoce a keď budete mať vývar, budete šťastní, budú to tie najkrajšie Vianoce. Vaše
@lenka272m jemu je jedno ze Vianoce, pamatat si to nebude. neboj sa.
@tenerifka 7m?
@bublinka1426 autorka sa pyta na 7m dieta
Syn mal 8m na vianoce, mal rybu na pare, pucene zemiaky s troska ghee masla. Polievku nemal.
Tento rok bude mať taktiež rybu na masle, troska ochutenu feniklom a soľou, a spravím taky light zemiakový šalát. S mrkvi, zemiakov, hrášku, vajíčka a miesto majonézy dám biely jogurt.
@lenka272m moji maju 7a desat a kapustnicu nejedia takze im robim vyvar a namiesto salatu zemiakovu kasu ..daj mu to co jedava. Zemiakovu kasu a rybu na masle napriklad
@lenka272m inak moja majstarsia jedavala vzdy ma vianoce zemiakovu kasu a vyprazany syr a to teda dlho..rybu nechcela. Teraz ma 25 a robi si kuraci rezen.
@tenerifka ved pyta, 7mesacne. to naozaj experimentovanie nepotrebuje.
Normalne co jedava, moje maju 12 a 19eokov a salat ani rybu do ust nedaju, tak maju rezen s kasou, naco si kazit sviatky
To co jedlo den pred Vianocami bude jest cele Vianoce, nejaky zeleninovy prikrm s masom, na stedrovecernu veceru akurat tak varene zemiaky a to budes rada ak ho stihnes nakrmit, okupat a ulozit skor ako sadnete k slavnostnej veceri vy rodicia.
Môj syn má 6. Šalát neľúbi, má k rybke na masle zemiaky. Keď bol menší, nechcel ani kapustnicu, mal klasický slepačí vývar.
Však to čo jedáva bežne.
To co jedava
Ja milujem aj otazky co kupit, pritom dieta ani nevie ze nejake Vianoce su
To čo zvyčajne
To čo zvycajne, a ak už dávaš aj nejakú rybu, tak rybku dusenu na masle .
Moj syn mal 5 mesiacov, vypytal si kapustnicu a dodnes žije :D

Normálne jedla také ako môže jesť to co ma zavedené. Je jedno ze sú Vianoce....asi mu nedas kapustnicu q rezen so šalátom....