icon

Čo môže jesť 7-mesačné dieťa na Vianoce?

lenka272m
1. nov 2024

Ahojte čo by mohlo 7 mesačne dieťatko na Vianoce papat ?…dakujem

Strana
z2
klarissa25
1. nov 2024

Normálne jedla také ako môže jesť to co ma zavedené. Je jedno ze sú Vianoce....asi mu nedas kapustnicu q rezen so šalátom....

arianna25
1. nov 2024

Rybka na masle a zemiačky

really8
1. nov 2024

@lenka272m boze ty to hrotis. Este zaloz temu co obliect.

kikusenka1
1. nov 2024

To co jedáva bežne

gab1sol
1. nov 2024

@lenka272m kým boli deti malé, varila som im to, čo jedli bežne na večeru. My sme si dali klasiku, ale deti obvykle len krupicovú kašu.

michaelamiako
1. nov 2024

@klarissa25 hhaaa chcela som tiez napisat ze urcite nedas rezen a salat😀😀😀ale si ma predbehla😅😅ja tiez nedam moje malej 14 mesacnej dcerke na vianocnu veceru rezen zo salatom😀😀😀

michaelamiako
1. nov 2024

@lenka272m moja dcerka bude mat v decembri 14 mesiacov a tiez jej nedam rezen zo slatom..ona dostane na veceru to co vzdy...na Salat a rezne ci rybu este casu dost...

natall113
1. nov 2024

Minulý rok mala dcéra na Vianoce 7 mesiacov a mala zemiaky, mrkvu a hrášok a sumčeka

michaelamiako
1. nov 2024

@gab1sol tiez si myslim...taku veceru ako vzdy...vsak na stedrovecerne veceri maju take male deticky este kopec casu.. a vyprazane reine a majonezovy Salat pre male deticky si myslim ze dost nezdrave a este na take veci maju kopec casu😀😀ci nie?

tenerifka
1. nov 2024

@lenka272m neries pre tak male dieta vianocne jedlo, ono nevie, ze su Vianoce, ved to babateko este donedavna bolo len na mlieku. Normalne mu daj, na co je vecer zvyknute, a aj nieco do misky, nech sa s tym zabavi a vy budete mat chvilu kludu. Ja zasnem, ako niekto uz teraz riesi nejakych par minut jedla, ktore budu o 2 mesiace🤦‍♀️.

tenerifka
1. nov 2024

@arianna25 dieta rybka na masle a zemiacky, no a pre dospelych ryba na masle a zemiaky🙏

tom_i
1. nov 2024

Napíšem takto, naša dcéra, dnes už matka jedavala na Vianoce zemiakové pyré a kurací rezeň. Nič sa nedeje. Vianoce sú o rodine, pohodlí, stretnutí ... A nie o tom, čo je na stole. Veď iný kraj, iný mrav. Vy si tvoríte vaše Vianoce a keď budete mať vývar, budete šťastní, budú to tie najkrajšie Vianoce. Vaše

tenerifka
1. nov 2024

@tom_i ako dokaze 7-mesacne dieta zjest kuraci rezeñ?

bublinka1426
1. nov 2024

@lenka272m jemu je jedno ze Vianoce, pamatat si to nebude. neboj sa.

bublinka1426
1. nov 2024
tenerifka
1. nov 2024

@bublinka1426 autorka sa pyta na 7m dieta

tom_i
1. nov 2024

@tenerifka ja jej nekazem dať rezeň, napísala som, že dcéra jedavala a vlastne aj jedáva rezeň a pyré. Keď bola malá tak mala aj krupicu a čo. Nikde nie je predpísané čo sa má jesť. A už vôbec nie u detí.

lucia13022023
1. nov 2024

Syn mal 8m na vianoce, mal rybu na pare, pucene zemiaky s troska ghee masla. Polievku nemal.
Tento rok bude mať taktiež rybu na masle, troska ochutenu feniklom a soľou, a spravím taky light zemiakový šalát. S mrkvi, zemiakov, hrášku, vajíčka a miesto majonézy dám biely jogurt.

slavomira236
1. nov 2024

@lenka272m moji maju 7a desat a kapustnicu nejedia takze im robim vyvar a namiesto salatu zemiakovu kasu ..daj mu to co jedava. Zemiakovu kasu a rybu na masle napriklad

slavomira236
1. nov 2024

@lenka272m inak moja majstarsia jedavala vzdy ma vianoce zemiakovu kasu a vyprazany syr a to teda dlho..rybu nechcela. Teraz ma 25 a robi si kuraci rezen.

bublinka1426
1. nov 2024

@tenerifka ved pyta, 7mesacne. to naozaj experimentovanie nepotrebuje.

eeffka
1. nov 2024

Normalne co jedava, moje maju 12 a 19eokov a salat ani rybu do ust nedaju, tak maju rezen s kasou, naco si kazit sviatky

viestta
1. nov 2024

To co jedlo den pred Vianocami bude jest cele Vianoce, nejaky zeleninovy prikrm s masom, na stedrovecernu veceru akurat tak varene zemiaky a to budes rada ak ho stihnes nakrmit, okupat a ulozit skor ako sadnete k slavnostnej veceri vy rodicia.

nikaeli
1. nov 2024

Môj syn má 6. Šalát neľúbi, má k rybke na masle zemiaky. Keď bol menší, nechcel ani kapustnicu, mal klasický slepačí vývar.

ina2405
1. nov 2024

@eeffka u nás deti takisto, ja tiež ryby nechcem, tak máme všetci rezne.

januska12323
1. nov 2024

Však to čo jedáva bežne.

ivik4
1. nov 2024

To co jedava
Ja milujem aj otazky co kupit, pritom dieta ani nevie ze nejake Vianoce su

sense
1. nov 2024

To čo zvyčajne

som_realistka
1. nov 2024

To čo zvycajne, a ak už dávaš aj nejakú rybu, tak rybku dusenu na masle .

thirstymonk
1. nov 2024

Moj syn mal 5 mesiacov, vypytal si kapustnicu a dodnes žije :D

Strana
z2