Dávate croissanty deťom od 18 mesiacov?
Dávate to deťom od 18 mesiacov alebo vôbec?
Samozrejme, je to pečivo ako každé iné. Maslový dávam aj na sladko aj na slano.
Ja myslím ženy tie kupované croissanty kde je dnuka čokoláda alebo iná príchuť. Od 7 days napríklad
Ja myslím ženy tie kupované croissanty kde je dnuka čokoláda alebo iná príchuť. Od 7 days napríklad
@anonym_autor mojim deťom to nikdy nechutilo. A ani mne 😃
Tak take umele ako 7 days nie, normalny od pekara ano, bez cokolady a prichuti...
nedavam ziadne, 7 days mal asi 1x od mojich rodicov (ma 7r) a je to fakt nezdrave.
tak zdravé to nie, to ti je snáď jasné. Prečo sa potom pýtaš?
Nedávala by som. Dieťaťu nedám to, čo by som sama nezjedla. A tu umelinu do úst nedám ja, nie to moje dieta.
@anonym_autor nie, vynimocne, sama umelina
7 days je hnusné aj pre dospelého to už radšej upeč doma.
Tento chemicky kokteil nekupujem ani pubertakom, nie ze batolatu. Obycajny biely rohlik,ked mu natries kvalitnym dzemom,lepsie urobis.
No 7 days má od croissantu veľmi ďaleko. Tieto balené "pečivá" s trvanlivosťou pol roka nekupujem nikdy. Je to svinstvo
Tie balene su hnusne, ako deti sme ich vsak milovali, nemali sme ich s cim porovnat🤣odkedy k nam dosli normalne maslove, nikdy som si ten 7-days nekupila
Balene plnene nedavam, obcas kupim v miestnej pekarni neochuteny.
Dnes som dala môjmu skoro 3 ročnému na prechádzke 7days, lebo dostal od niekoho. Neviem, či do neho dvakrát kusol a dal manželovi, že nechce. A to pritom normálne by zožral aj koňa 😅
Dávam
@anonym_autor precitaj si zlozenie tych croissantov, naco to pchat so 18mesacneho dietata
Heh dávam. Samozrejme nie každý deň ale občas mu kúpim a miluje to
Ja to nedám ani môjmu takmer 13ročnému
7days a podobne sladke nekupujem ani sama sebe, parkrat som to ochutnala - gumove, onicom, cokoladu aby som lupou v nich hladala.
ak mam chut sem tam na croissant, kupim radsej taky ten dopeceny, co mavaju v lidli (aj v kauflande) ze to
dopekaju na predajni.
tieto balene vobec
@anonym_autor balené mi doma nikto nechce, ja si to kúpim tak za rok, ale kupujeme maslové a o tie je doma bitka... Zbožňujú ich trosku natreté maslom (aby sa nerozmocil) a napchate jahodami alebo druhá alternatíva smotanová natierka +sunka+syr+paradajka+ľadový salat
Croissant áno čerstvé je to ako pečivo s maslom keďže toho masla tam ide hodne , 7 Day nie, to je urážka pre croissant....
Moje deti to nemaju radi. Kupujem cerstve v pekarni, to zjedia. Ale raz za uhorsky rok (fakt raz za rok) im chutia tie talianske z lidla pocas talianskych dni.
@anonym_autor pozor na čokoládový. Je nevhodný pre deti úplne. Obsahuje ETYLALKOHOL.
Pozri zloženie:
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
@anonym_autor Áno občas keď dostal, alebo sme kupili skúsil. My ich máme radi.
@anonym_autor “dnuka” 😅🙈
@anonym_autor nie, je to hnusne sladke, nekupujeme to.
Vzhľadom na to že nikto nekupuje, vidím na uliciach každé druhe decko so 7 daysom 😂

Jasne. Prečo nie?