Do ktorého mesiaca ste deťom prevárali dojčenskú vodu?
Ja som ani dojcensku nepouzivala. Pri prvom normal vodovodnu asi dva mesiace som prevarala a pri druho som neprevarala vobec
Dojcenecka sa neprevara...ja som ju pouzivala iba nikede na cestach ked bol smädny...inak normalne kohutikovu prevareni
Používala som obyčajnú vodu z vodovodu
@vanda323 veď tým si nič nepokazila len si to robila zbytočne lebo dojčenská je už prevarená
@sasitimi17
@rachel36a 😄😄😄🤦🤦🤦🤦 Dievčatá mne môj muž stále povie že som mala byť blondínka
Ja pouzivam drobcek tam pisu netreba prevarat uz 9 mesiacov denne ja nedavam z tocky
no asi az taka hlupost to nie je - moja pediatricka nam kazala dojcensku vodu prevarat do 7 mesiaca 🤷♀️ maly je zatial plne kojeny ale ideme zapocat prikrmy a ak bude treba doplnat tekutiny tak ju aj do 7. mesiaca prevarat planujem (ale v prvom rade planujem davat z tocky)
toto ma nasa pedi ako cast informacie k prikrmom a teda my mame velmi dobru pediatricku: Najvhodnejšie nápoje pre dojčatá sú: dojčenská voda (prevarená do 7.mes.), detský čaj, ovocná, zeleninová šťava (pripravená z ovocia a zeleniny, ktoré dieťa už jedlo).
@petamich dojčenská voda je už prevarena, takže prevarat ju je absolútny nezmysel, ale nevadí
@janickacrazy nuz ja som laik a riadim sa vacsinou radami pediatricky 🙂 na konci dna ma to nijako neobtazuje a polemizovat preco ano a preco nie sa mi asi nechce(lo) - len som sa chcela zastat autorky, ze si az taku hlupost nevymyslela, lebo napr. moja pediatricky to odporuca
a teda nie je jedina podla google ;)
@petamich tiež nám kázala, a prevaram od narodenia. Už bude mať rok, zato sa pýtam ze dokedy prevarat.
Baby ďakujem vám, ale nakoľko máme vodu zo studne, ktorú nedávam deťom zatiaľ pit, preto používam dojcensku. Keď sme bývali v meste prevárala som normálnu z kohútika.
moja pediatricka tvrdi, ze do 7. mesiaca 🙂
nuz neviem ako su zeny natom, ale ja od mesiaca davam UM, tak tu vodu riadne prevarim, a tak ochladzujem, pripadne ked zarabam kasu tak detto, a prikrm tiez varim v dojcenskej lebo mame len studnu a aj ked mame po ... filtrov tak to urcite nebudem riskovat. ale bezne davam malemu pit dojcensku ze mu prelejem dojeho flase. myslim ze si nic nepokazila, akurat ta dojcenska zanechava brutalne usadeniny a uz mi to lezie na nervy :D
Prevaraj vodu z vodovodu. Dojcenska voda je marketing. Ftalaty,plasty a obycajna voda....
Neprevarala som
A od pól roka som dávala z vodovodu tu som už prevarala
A nič sa mu nestalo
Nepouzivala som dojcensku vodu. Ked sme zacali v 6m s prikrmami tak som pocas toho mesiaca prevarala z vodovodu. Od 7 pije neprevarenu.

Dojčenská voda sa neprevára