icon

Droga menom sladkosti - ako to prekonať?

mareka49
5. dec 2018

Ahojte som dospela zena, nieco vyse pol roka mamicka a som zavisla na sladkostiach. Najma cokolada, ale nepohrdnem ani inym..Xkrat som s tym bojovala, ale neuspesne. Ta slast, co mi zaplavi telo a pocit spokojnosti vyhrava. Trapi ma to, lebo nechcem, aby si to osvojil casom aj syn. Mlasanie orieakov, alebo dakeho suseneho ovocia mi ten pocit nedava. Ako sa zbavit? Je to to dost viditelne aj na hmotnosti. Mate podobny problem niektora z vas?

Strana
z2
vanesanova
6. dec 2018

@mareka49 ja som pred tehotenstvom nejedla sladkosti skoro vobec dokonca ani v tehu sem tam som si dala kolacik ale nic vo velkom zeby som bez toho nevedela zit ale.... Narodil sa maly ma 2 roky a stale kojim a zijem len na rychych cukroch a rychlej energii je to urcite hormonami co sa po porode zblaznia ale aj tym nedostatkom casu rano zjem na rychlo len nejaku kupovanu sladku buchtu na obed len kupovane z restiky akurat dnes sami podarilo spravit aspon cestoviny kym som ho uspavala dala som si varit na ne vodu a za 7 min. Boli hotove a omacku z paradajok z konzervy vecer len nejaky chlieb no a samozrejme mi to nestaci som strasne hladna stale a takto to rychlo vybavim... Tym sladkym jauz som sa dopracovala aj ku candide ale neviem s tym nejak dlhodobo seknut jednoducho teraz si celu moju pozornost ziada maly a domacnost ak nechcem zit v bordeli aj ja som pribrala uz teraz ako ide zima citim to fest na bokoch ako sa mi hojdaju pri chodzi no dufam a verim ze je to len docasne kym nebude samostatny a nebude chodit do skolky akurat som pred tyzdnom skusila pit prvy krat zeleny jacmen po tyzdni som zhodila trochu brucho este to nevidiet na vahe ale konecne sami zlepsilo travenie plet a nemam uz taky biely povlak na jazyku a co som prekvapena velmi tak ma zasyti obed az tak ze nejem uz do druheho dna nic citim sa stale plna asi to vazne zabera a uz nemam ani taku strasnu chut na sladkosti dam si len sladke ranajky a to mi staci uz sa necpem poobede cokoladou a kolacmi podla mna ten jacmen mi pomohol

danielahamar
6. dec 2018

tiež som závisláčka, ale sladké jem hlavne, ak som unavená /čo som asi stále 😀DD/ a horkú čoko nedám do úst

jankako
6. dec 2018

Ja som nebola na sladke,pokial som pred skoro 9rokmi neporodila...nakojila som dceru a podla cela cokolada..a zostalo mi to dodnes.bojujem s tym uz 9rokov.niekedy uspesne..potom pridu abstaky po pol roku a som tam kde som bola a idem na kvanta sladkeho..nechapem.nielenze som tucna zo sladkosti,ale mam aj zaplesneny organizmus.candidu. aknoznu az vredovu plet.katastrofa.😕

sunsflower
6. dec 2018

Stastna si jem bielu cokoladu...a zrazu mi padne zrak na tuto diskusiu 😀...no tiez bojujem s obrovskou chutou na sladke, aj pred tehotenstvom som mala rada sladke, ale ked som bola tehototna kazdy den som pila granko, a casto som si kupovala cokolady, po porode ma chytali tiez take chute, teraz je to uz o nieco lepsie ale beda ak idem do obchodu, pri regali bojujem ci si kupit nieco alebo nie, dari sa mi to tak 50:50. Pri dcera a jej strave mam jasno, no bodaj by som bola aj na seba taka ako na nu

tatisna
7. dec 2018

@jankako aj ja mám po pôrode akné, ale až po 2 rokoch,dovtedy nič...no nemyslím že sú to len hormóny a sladké, trochu to sledujem a zistila som že mi to zmizlo na dovolenke a po fyzickej aktivte-poriadne spotenie,nemyslím sex. Potom to zmizlo nachvíľu keď som sa začala líčiť a odlišovať a večer som sa drhla vlhcenymi obruskami...asi sa to prekrvilo a očistilo. Stále s tým bojujem, vracia sa to. Predtým som viac športovala.,

seva22
7. dec 2018

Pevna vola ti chyba...tak ako kazdemu zavislemu...a dostatocna motivacia,ta dokaze vela...ja mam komentalne tehotensku cukrovku,nie je lahke nedat si sladke,ale zdrave dieta ako motivacia dokaze zazraky

Strana
z2