icon

Hotové jedlá pre 1,5 ročné dieťa

5. okt 2020

ahojte
Snazim sa malemu varit zdravo ziadne sladkosti nic ale svokra doniesla toto ... moze to maly? Davali ste to detom? Neublizi mu to?

Hotové jedlá pre 1,5 ročné dieťa
Strana
z3
nika82
5. okt 2020

samozrejme ze moze, mne to dokonca aj chuti

patka06
5. okt 2020

je to strava pre dieťa - prečo by mu mala ublížiť

maminastatinom
5. okt 2020

Ved to nie je jed na potkany, ale jedlo pre deti 😉 Vekovu kategoriu splna, neublizi mu to. Samozrejme ze ked jedava cerstve jedlo je to najlepsie, ale ked nahodou niekde pojdes mozes mat hotove jedlo so sebou.

autor
5. okt 2020

@patka06 ved ja viem ze Hipp je pre deti ale velmi neuznavam kupovane

nika82
5. okt 2020

tak mu to nedaj vyhod to a povedz ze mu to nechutilo

patka06
5. okt 2020

pokojne môžeš dieťatku dať - je to aj chutné a ako rýchle núdzové riešenie vynikajúce

autor
5. okt 2020

@nika82 ide o zlozenie hlavne ...

pribinak
5. okt 2020

Ako mu môžu špagety ublížiť?

sense
5. okt 2020

Moja kupované nechcela, ale ublížiť mu to neublíži

sona96
5. okt 2020

A ako si predstavuješ, že by mu to mohlo ublížiť?

marcellka32
5. okt 2020

Moja raz ochutnala kupované a už nechcela domáce, lebo som nesolila, tak som si nechala ten pohárik HiPP, uvarila domáce jedlo, potajomky ho dala do pohárika HiPP a zjedla mi to 🙂

autor
5. okt 2020

@sona96
@pribinak no napr tak ze je to plne ečiek atďb

pribinak
5. okt 2020

Ecka máš aj v jogurte.
Pozri, keď nie si stotoznena s takýmto papanim pre syna, daruj to niekomu a svokre povedz že mu to veľmi nechutilo, nech už take nakupuje, radšej vyzivku či nejaké detské kekse

ktochytavzite
5. okt 2020

tak mozno je to ovela zdravsie ako to,co varis ty!
Ak si nevedela tak tato znacka robi s bio potravinami a je kontrolovana,to co ty kupis v tesccu ani zelenina nieje,tak nvm co je zdravsie ci toto akoze "otrava" alebo tvoja kuchyna.

petulda333
5. okt 2020

@ktochytavzite to sem ani nepis 😀

mandarinka555
5. okt 2020

Zato, že ty to neuznávaš, tak mu to má ublížiť ? A si si istá, že tvoja "bio" zdravá machlanica mu nemôže ublížiť ?

nelca0510
5. okt 2020

Ja varim z výhradne bio surovín. Od Hipp som napr. kúpila brokolicu(v obchode bio nezoženiem) a bola dobra. Aj výživky (keď som ešte doma nerobila). Hipp je veľmi dobra znacka, za mňa palec hore. Vyskúšaj, svokra ti kúpila podľa mňa veľmi kvalitné jedlo, škoda to vyhodit🙂 Raz sa to zide🙂

autor
5. okt 2020

@ktochytavzite takze kupovane je lepsie ako domace? Skoro kazdy den je reklama na Hipp alebo ine mlieko. Kde je zaruka že NAOZAJ to obsahuje to co ma a nie nejaky bordel?

mandarinka555
5. okt 2020

@nelca0510 Ale keby jej to doniesla mama a nie svokra, tak už by to bolo zjedené a neotvárala by sa diskusia na koníku.

nini1010
5. okt 2020

AKE ZARUKY RIESIS?JEZIS TAK MU TO NEDAVAJ KED NECHCES?NACO TO POTOM RIESIS.

marzuz89
5. okt 2020

Osobne by som to zjedla sama a dieťaťu nedala. Ja naozaj nevidím dôvod na tieto hotové jedlá pre deti. Na čo to je akože dobre? Pre lenive maminky?

Pretože ak to ma byt určené "na výlety", tak keď to budem mat kde zohriať, tak zákonite mam kde uvariť alebo sa najesť normálne v reštaurácii. Ved 1,5 ročne dieťa už "môže všetko". Môj názor ❤️

Poďakovala by som, a povedala, že malý také nepapa, že mu predsa varím 😉

stela01
5. okt 2020

Ako čo kupované ..veď to vieme všetci predsa....

hettinka
5. okt 2020

Moj syn kúpené ani do úst nedal. Ani ako núdzové riešenie. Dcéra zasa jedla len kúpené, varené doma nezjedla. Obaja živí, zdraví.
Netreba to moc prežívať s tou zdravou stravou. 1,5-roční už jedli aj polievku a druhé v hoteli týždeň bez ujmy. Ak je veľká väčšina stravy zdravá, občas niečo iné dieťaťu dat zjesť neublíži.

hettinka
5. okt 2020

Inak, hotovky z obchodu sú z biozeleniny. Možno je to zdravšie, ako navarené síce doma, ale zo zeleniny z hypermarketu.

mikayla0208
5. okt 2020

Zloženie si teda mohla odfotiť 😉

tulipanicek
5. okt 2020

Napis prosím ta, kde v zložení vidíš Ecka alebo niečo nevhodne.

selest
5. okt 2020

Tieto spagety konkretne su maleho oblubene. Davala som aj davam, tak raz za 1-2tyzdne ked sa niekam ide alebo sa nestiha navariit. Nepostrehla som zatial zeby mu nejak uskodili ked ich zjedol.

autor
5. okt 2020

Tu je zlozenie
@mandarinka555 nebolo lebo mama vie aky mam na to nazor ...

hettinka
5. okt 2020

Ja v tom nevidím nič nevhodne.

cookie29
5. okt 2020

My sme ich doma používali keď nebol čas. Ja v tom nevidím problém.

Strana
z3