icon

Môže 7-mesačné dieťa papať chlebík s maslom a šunkou?

30. máj 2025

Ahojte môže papať 7 mesačná chlebik na vojacikov s masielkom a šunkou? Niekde som čítala diskusiu že áno ale nie je to skoro ? Ja neviem len sa pýtam , ďakujem

autor
30. máj 2025

Bez šunky skôr, šunka má veľa soli, takze chlebik s maslom?

juliacenc
30. máj 2025

Moze to papat ak to bude chciet, ale cim menej soli tym lepsie

petamich
30. máj 2025

No v prvom rade zalezi od toho, co uz ma zavedene. Ak ma zavedene toto vsetko, tak potom moze. Sunku a udeniny, ja by som este nedavala ale je to na tebe.

anjelicek26
30. máj 2025

Urob normalne natierky na ten chlebik, v tom veku som robila zltkovu, avokadovu, mrkvovu, lucinu...

saxana000
30. máj 2025

Maslo 82% v pohode. kludne aj lucina pridat k tomu uparenu mrkvu kalerab avokado redkovku vymixovat alebo popucit dochutit troskou rasce a mas pre nu prve zakladne pomazanky.postupne tam pridas uvareny zltok alebo tvrdy syr. Na šunku ma este čas nakolko je dost slana..ale zas ked jej das pol platku jasne ze ju to nezabije len uz potom sa moze stat ze tie nevyrazne chute bude odmietat.

nikpa
30. máj 2025

Kupovaná ečkova šunka, nič zdravé a prínosné pre dieťa.
Nie, nedala by som.

lucia13022023
30. máj 2025

Za mňa skoro.

janka_266
30. máj 2025

môže, ale nie na vojačikov, ale skôr na hrubšie hranolky a do ruky, šunku by som teda ešte nedávala, ale keď tak, tak si pozrite zásady blw a vhodné prezentovanie jedla pre tak malé deti

jesenzima
30. máj 2025

Čo je to chlebík na vojacikov???

janka_266
30. máj 2025
@jesenzima

Čo je to chlebík na vojacikov???

@jesenzima pokrájany na kocky

ella1234
30. máj 2025

Za mna nie. Chlebik beriem ako ranajky alebo veceru. V tom case ma mat podla mna 7 mesacne dieta mlieko.
Maslo som v tom case este nedavala, sunku to uz vobec. Ma na take cas.

natall113
30. máj 2025

Ja by som ešte počkala

sabina1996
30. máj 2025

Rob si podľa seba. Každá z nás ti môže povedať svoj názor ale nemusíš s tým súhlasiť... ja som malému od malička dávala všetko a teraz má 2 roky a doslova zje všetko od rýb cez zeleninu,mäso... proste doslova všetko. Takze je to na tebe😀 sama som zdravotnícka a nedala by som dieťaťu jesť niečo čo je cez ale myslím že aj my sme boli vychovaný na "normálnej" strave a nie bio a sme tu...

januska12323
30. máj 2025

Vojačikov 😳 no ešte sa mám čo učiť.

janickacrazy
30. máj 2025

Si pozri zloženie šunky, to je sama soľ a samé Éčka, takému malému by som to isto nedávala.

osky
30. máj 2025

Za cely zivot dom nezjedla kustik sunky,slaninky ci salamy a podobnych "maskrt"...a zijem.
Kym este donedavna do mna vsetci hucali,ze preco???!!!!
Dnes uz mi len pritakaju hlavou...o nic som neprisla.
Prave naopak...som stastny clovek...
Vyhla som sa aspon tejto skupinne maximalne nezdravych potravin...
Tak malemu dietatu by som to nedavala

eeffka
31. máj 2025

7m chleba so sunkou? 😱😱😱akoze som tolerantna ale v 7m bolo moje dieta na mlieku, kasiach a prikrmoch

gladys_07
31. máj 2025

7mesacne, ak bolo napr kojene, moze byt hypoteticky len druhy mesiac prikrmovane. Moj maly mal v tom case len obed, inak mlieko. Takze mal par druhov zeleniny, masa, ovocia, mozno zltko

Za mna teda sunka absolutne nie

reela
31. máj 2025

Ved skus. Pre mojho bolo maslo tazke, tak mi to hned vyvracal