Môže 8 ročné dieťa jesť plesňové syry a údené mäso?
Nemôže mu to uškodiť? Odkedy jedli vaše deti to čo aj vy?
Tepelne upravené plesnive syry môže jest dieťa od malička. 8 ročne dieťa môže jest už aj tepelne neupravené.
Údené mäso škodí každému, aj tebe. Pýtať sa či jej neuškodí keď škodí každému je trochu divne. Neuškodí jej to ale viac než tebe, keď to ješ ty môže aj ona. Byt tebou by som jej ale isla príkladom a jedla zdravo
Ale toto musí byť troll, toto sa nemôže nikto pytatz vážne
Udeniny nie su vhodne pre deti ziadneho veku. Ked ich raz za cas zje ale v jedle,nic sa jej nestane. Tie plesnove syry,to je take osemetne...Moja lubi tie olomoucke smradlaky, ked si da muz,da aj jej kusok,ale nivu tepelne neupravenu jej nedam - ja som raz z takej skoncila s hroznymi hnackami na pohotovosti,takze tu jedine tepelne upravenu v omacke.
Detom by som nedavala. Udene by nemali jest ani dospeli. Je to karcinogen.
Plesňové syry by som napríklad ja nedávala.
Bryndzove halusky jete s cim?
Potrebuje jest 8 rocne dieta plesnove syry a udene mäso? Nie nepotrebuje. Potrebuje to dospely? Nie nepotrebuje, je to skor taka chutovka "naobcas", ked uz bez toho nevie vydrzat.
@makova333 pozri sa, ja na es nových syroch nevidím nič zlé, rovnako ako údeniny sa nejedia deň pri dní, aspon u nás. Každý si pod plesnovy syrom predstaví len nivy, ale množstvo syrov obsahuje uslachtile kmene rôznych baktérií a ani sa nad tým nepozastavi. Každý si pod udeninou predstavi dobre vyudenu klobásu alebo slaninu ale pod údeniny spada napríklad šunka, ta je varená alebo prosuto a to je susene, tam karcinogeny z dymu nie su

8rocne?moje deti 4 a 2 roky už jedia všetko,vrátane nivy,slaniny (napr. V cestovinach),údené koleno v polievke...