icon

Môžem dať detskú fľašu do umývačky?

nanulik
26. jan 2011

dávam totiž malému do mlieka kvapky a vnútri je to už mastné, a ked ju vyváram tak tam zase zostáva taký povlak ako keby od vod. kamena. tak mi napadlo takto to umyť

ichbinich
26. jan 2011

Na vodny kamen mozes skusit kyselinu citronovu (krystalicku dostat myslim napr. v Bille).

Mozes dat flasku aj do umyvacky, ja uz teraz davam iba do umyvacky. Kedze tvoje babo je este male, ja by som tie flasky po umyti este oplachla v cistej vode (zbavit sa lestica z umyvacky) a vyvarila/vysterilizovala.

maranat
26. jan 2011

ja davam tiez do mycky, a potom flasku este oplachnem pod tecucou vodou.... 😉

katren
26. jan 2011

ja davam tiez do umyvacky, potom ale oplachnem cistou vodou a sterilizujem......nech tam nema volajake chemicke sprostosti.....to je jediny raz, kedy sterilizujem....inak nie

jaruska6
26. jan 2011

Ahoj,ja tiež dávam do umývačky a potom sterilizujem.Používam fľašky AVENT a tam je aj uvedené,že sú vhodné do umývačky.

livka299
26. jan 2011

Ja dávam, ale moje už majú 3 a 4 rôčky...pre malinké bábenka asi nie keď som videla ako staré zájdené taniere vyčistilo na prvý šup ...koľko tam je tých agresívnych chemikálií.

ivett1
27. jan 2011

@nanulik ...pravdaže môžeš dať fľašku do umývačky riadu...potom stačí opláchnuť pod tečúcou vodou... 😉

sakura77
27. jan 2011

ja tiez davam,od malinka,potom preplachnem samozrejme 😉

kocurikova1
10. aug 2014

Do umyvacky podla toho aku. Na kazdej by malo byt napísane ci ano. Ja mam yoomi a davam ju do umyvacky. Po pol roku aj nieco je stale v poho.

cenculinka
10. aug 2014

Ja davam aj cumle do.umyvacky. pouzivame klasicke kaucukove "gumeniaky" a v pohodke. Len oplachnem ked vyberam ciste a bez problemov pouzivame takto od narodenia.