Môžem dať detskú fľašu do umývačky?
dávam totiž malému do mlieka kvapky a vnútri je to už mastné, a ked ju vyváram tak tam zase zostáva taký povlak ako keby od vod. kamena. tak mi napadlo takto to umyť
ja davam tiez do mycky, a potom flasku este oplachnem pod tecucou vodou.... 😉
ja davam tiez do umyvacky, potom ale oplachnem cistou vodou a sterilizujem......nech tam nema volajake chemicke sprostosti.....to je jediny raz, kedy sterilizujem....inak nie
Ahoj,ja tiež dávam do umývačky a potom sterilizujem.Používam fľašky AVENT a tam je aj uvedené,že sú vhodné do umývačky.
Ja dávam, ale moje už majú 3 a 4 rôčky...pre malinké bábenka asi nie keď som videla ako staré zájdené taniere vyčistilo na prvý šup ...koľko tam je tých agresívnych chemikálií.
ja tiez davam,od malinka,potom preplachnem samozrejme 😉
Do umyvacky podla toho aku. Na kazdej by malo byt napísane ci ano. Ja mam yoomi a davam ju do umyvacky. Po pol roku aj nieco je stale v poho.
Ja davam aj cumle do.umyvacky. pouzivame klasicke kaucukove "gumeniaky" a v pohodke. Len oplachnem ked vyberam ciste a bez problemov pouzivame takto od narodenia.

Na vodny kamen mozes skusit kyselinu citronovu (krystalicku dostat myslim napr. v Bille).
Mozes dat flasku aj do umyvacky, ja uz teraz davam iba do umyvacky. Kedze tvoje babo je este male, ja by som tie flasky po umyti este oplachla v cistej vode (zbavit sa lestica z umyvacky) a vyvarila/vysterilizovala.