icon

Môžem podávať kravské mlieko 4,5-mesačnému dieťaťu?

12. sep 2025

Dobrý deň mamičky,prosím Vás môžem dať 4,5 mesačnému bábatku piť kravské mlieko ? (Nieje to len tak s rozmaru,mám nato vážnejší dôvod) Dakujem

Strana
z5
really8
12. sep 2025

@anonym_autor aky mas na to dovod? Pediater co na zo? Nedala by som. Mozno kozie po porade

sisa_s
12. sep 2025

Urcite nie, minimalne do roka vobec, materske alebo umele mlieko

sisa_s
12. sep 2025

Ak vazny dovod myslis financie, pozri dm znacku babylove napriklad, ale u 4.5m nie kravske

anonym_bd8b85
12. sep 2025

Nie

autor
12. sep 2025
@sisa_s

Ak vazny dovod myslis financie, pozri dm znacku babylove napriklad, ale u 4.5m nie kravske

@sisa_s Áno financie. Bohužiaľ. Mám doma len kravské 3,5. Keby ho prevrím poriadne ?😒

autor
12. sep 2025
@sisa_s

Urcite nie, minimalne do roka vobec, materske alebo umele mlieko

@sisa_s Nekojím o mlieko som prišla

evcagabi
12. sep 2025

Nedavno sa tu jedna pytala, ako uvarit puding do flase 4m babu, teraz kravske mlieko pre tak male.. tu fakt clovek narazi na vselico

autor
12. sep 2025
@evcagabi

Nedavno sa tu jedna pytala, ako uvarit puding do flase 4m babu, teraz kravske mlieko pre tak male.. tu fakt clovek narazi na vselico

@evcagabi tak puding by som ja osobne určite nedala.. to zase odtial potial. Viem ze ani to kravske mlieko neni bohvieco ale nemam na výber

stanzi
12. sep 2025

Jednoznacne nie. Toto je nieco, na co by ste financie ozaj mali najst, prepac. Uz existuju aj lacnejsie umele mlieka, ako ti pisali vyssie skus pozriet Babylove z DM.

sisa_s
12. sep 2025
@anonym_autor

@sisa_s Áno financie. Bohužiaľ. Mám doma len kravské 3,5. Keby ho prevrím poriadne ?😒

@anonym_autor nejde o prevarenie, je absolutne nevhodne pre babatka, nema potrebne ziviny, zdravotne rizika
Ake stare je babo?

denkabemommy
12. sep 2025

Oslov prosím ťa okamžite charitu vo svojom meste (zvyčajne minimálne katolícke charity sú všade) a majú prostriedky na pomoc. Napíš do miestnych skupín či nemá niekto nazvyš ale klasické kravské mlieko 4m dieťaťu naozaj nedávaj. Nevieš čo to môže urobiť s tak malým telom a nevyvinutým tráviacim traktom. Sprav mu radšej zeleninový príkrm. Ale prosím ťa povedz mi jednu vec, včera chodili dávky -Rodičák, prídavky,.. fakt ti neostalo na mlieko?

autor
12. sep 2025
@stanzi

Jednoznacne nie. Toto je nieco, na co by ste financie ozaj mali najst, prepac. Uz existuju aj lacnejsie umele mlieka, ako ti pisali vyssie skus pozriet Babylove z DM.

@stanzi Nejdem tu rozpisovat veci velmi😑ohladom financí

anonym_7d473d
12. sep 2025

Chod radšej do dm to ich mlieko stojí okolo 5€.Včera chodil rodičak tak aspoň na to mlieko snáď máš

evcagabi
12. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi tak puding by som ja osobne určite nedala.. to zase odtial potial. Viem ze ani to kravske mlieko neni bohvieco ale nemam na výber

@anonym_autor urcite vies, ze kedysi sa to neriesilo. Ale kedysi to co sa predavalo v obchodoch, bolo fakt mlieko. Teraz je to cisty humus, ktory ti cerstvy vydrzi kolko? /neviem, nekupujem, ale viem, ze davno to nie je ako ked som brigadovala na farme a tam malo zaruku 2dni/ toto je vec, ze keby aj ja nemam zrat, tak financie na mlieko pre dieta byt musia. Kazdy den tu mamicky riesia financie 🤦‍♀️

autor
12. sep 2025
@denkabemommy

Oslov prosím ťa okamžite charitu vo svojom meste (zvyčajne minimálne katolícke charity sú všade) a majú prostriedky na pomoc. Napíš do miestnych skupín či nemá niekto nazvyš ale klasické kravské mlieko 4m dieťaťu naozaj nedávaj. Nevieš čo to môže urobiť s tak malým telom a nevyvinutým tráviacim traktom. Sprav mu radšej zeleninový príkrm. Ale prosím ťa povedz mi jednu vec, včera chodili dávky -Rodičák, prídavky,.. fakt ti neostalo na mlieko?

@denkabemommy už som ludí prosila o pomoc či niekto nedaruje aj požičat som si skúšala ale zázrakom nikoho nieje aby mi požičal

autor
12. sep 2025
@anonym_7d473d

Chod radšej do dm to ich mlieko stojí okolo 5€.Včera chodil rodičak tak aspoň na to mlieko snáď máš

@anonym_7d473d ja rodičovský dostávam 18teho. A s toho platím všetko

autor
12. sep 2025
@sisa_s

@anonym_autor nejde o prevarenie, je absolutne nevhodne pre babatka, nema potrebne ziviny, zdravotne rizika
Ake stare je babo?

@sisa_s 4,5 mes

evcagabi
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to si zase ty, co ma 7e do rodicovskeho?

denkabemommy
12. sep 2025
@anonym_autor

@denkabemommy už som ludí prosila o pomoc či niekto nedaruje aj požičat som si skúšala ale zázrakom nikoho nieje aby mi požičal

@anonym_autor tak potom navštíviť charitu https://www.charita.sk/

nikha2809
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor máš účet?

autor
12. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor to si zase ty, co ma 7e do rodicovskeho?

@evcagabi Trošku teraz nechápem,ale v poriadku. Prišla som si sem len po radu

autor
12. sep 2025
@nikha2809

@anonym_autor máš účet?

evcagabi
12. sep 2025
@nikha2809

@anonym_autor máš účet?

@nikha2809 nerob to. Len na to sem prisla.

sisa_s
12. sep 2025

Pozabudla som sa, ze 4.5m, prepac
Kup toto v DM alebo na fb do skupiny mesta napis, ci niekto nema 1tku mlieko na podarovanie, niekedy babatku nesadnu, mamicky menia mlieka a maju doma nazvys

evcagabi
12. sep 2025

Ak mi posles adresu, objednam ti 2ks toho babylove. Sice to nebude hned ale budes mat do zasoby. Ale o to zaujem asi nebude 😁😁

nikha2809
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak mi posli do správy číslo účtu, ak si seriózny nick, nie teraz založený, tak ti na to mlieko poslem

anonym_bd2b19
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor internet mas z coho platit? Aj keby som mala ten mobil odniest do zalozne tak na mlieko by som naskrabala.

autor
12. sep 2025
@evcagabi

@nikha2809 nerob to. Len na to sem prisla.

@evcagabi Načo som sem prosim, Vas prisla ? Už prosim Vas ani nekomentujte,pretoze ako vidim mate chut ludi len urážať. A nato som sem ozaj neprišla

nikha2809
12. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi vidíš, dobrý nápad.

@anonym_autor tak ti mlieko objednám na expres objednávku do najbližšej dm o hodinu ho môžeš ísť vyzdvihnúť, stačí mi napísať adresu a t.c

really8
12. sep 2025
@evcagabi

Ak mi posles adresu, objednam ti 2ks toho babylove. Sice to nebude hned ale budes mat do zasoby. Ale o to zaujem asi nebude 😁😁

@evcagabi ked objednas v dm vie ho mat este dnes.
Autorka ked sa ukazes ze neklames tiez som ochotna ti objednat mlieko.

Strana
z5