icon

Odmietanie mliečka 6 mesačným dieťaťom

rencav123
28. máj 2018

Ahojte mamičky...môj malý bude mať 6 mesiacov...kojit som nemohla zo zdravotných dôvodov...dávala som mu do 5 mesiaca HIPP HA..potom som mu začala dávať prikrmiba to odmietal čím ďalej mlieko...teraz už asi týždeň ho nemôže ani cítiť... nič nevypije ani v noci iba čaj...myslela som si že mu už to mlieko nechutí dala som mu Bebu ...ale to isté robil len skúsil a reval nechcel... skúsila som aj kozie mlieko to vypil možno 20 a robil to isté...chcem skúsiť ešte Sunar a ak už tonebude chcieť. Hcem ešte kravské 3,5% skúsiť...mám ho aj riedit? Prosím pomôžte mi neviem čo už mám mu dať..veď on je maličký...mal by piť mlieko... potrebuje vápnik..viem že ma odsudite za kozie a kravské...ale tak lepšie ako žiadne...ďakujem za každú odpoveď 😉

Strana
z3
gyurusiova
19. jún 2018

@rencav123 Ja mu dám mlieko keď ešte spí, lebo keď je hore odmieta aj on, ale keď spí tak si ani neuvedomí,že pije mlieko.Takto ho aspoň trochu viem oklamať🙂

rencav123
autor
27. jún 2018

@gyurusiova len mne Lukáško spí neskutočne malo ..v noci dajake 3-4 hodiny a cez deň 2-3...tak ja sa ho bojím aj zobudiť 😕 on byuz nespal...

rencav123
autor
11. júl 2018

Ahojte 😊 ja len že zase začal piť mlieko hoci Max večer v noci a ráno ale lepšie ako nič 😊 a dávam mu HIPP znova ale už nie HA ale normálne 😀 a chuti mu tak máme radosť 😊

Strana
z3