Ovocie vhodné pre 8-mesačné bábätko: Tipy a rady
Ahojte viete mi poradiť čo dať v tomto obdobi pre 8 mesačne kojené bábätko?
Mala zatiaľ pučený banan, na pare a pomixované jablko prípadne hrušku. Chceme skusit kombináciu avokado a banan nech ma niečo ďalšie. V obchode som videla len ringloty alebo včera aj malé marhule. Len neviem ako jej to pripraviť pripadne čo iné ešte môže lebo vidím len samé exotické ovocie 🙈 ďakujem vám
ja som formou vyziv zavadzala dalsie ovocia. avokado urcite mozes.
marhule ani ringloty by som nekupovala teraz pre takeho drobca.
moj ma 10m a ma aj cucoriedky, jahody, maliny, marhule, broskyne. sice to slo cez vyzivy, ale aspon sa teraz nemusim obmedzovat uz na par druhov ovocia.
Ďakujem pekne 🙂 A máte aj nejaký overené tipy na značky ? 🙂
ja mam rada babylove alebo dm bio a potom hipp. ale tie z DM su cenovo dostupne a dobru vyber maju.
co sa hipp tyka, maju napr. cisto marhulu a aj cisto slivku, tak na tie bacha, obsahuju pridany cukor.
cucoriedky a maliny su ok. Dalsie ovocie mozes dat cez vyzivu ako radia dievcata - hlavne take co obsahuju broskyne, marhule a slivky. Dalsie ovocie uz nemusis extra riesit. Ma ich dost 🙂 Kludne pockaj na jar na cerstve ceresne a neskor jahody a nektarinky.
Ďakujem pekne 🙂 a tie čučoriedky alebo maliny ako podávať ? Neznesie vôbec šupky ani maličké kúsky, banan ešte ako tak spapa
Dcéra bude mat 9m a mala banán jablko hrušku čučoriedky hrozno mango a vo výžive marhule broskyne
Kym bolo cez leto ovocie navarila som vyzivy jablko hruska broskyna v kombinacii s bananom na dohustenie a dosladenie..co som nemala domace to som kupila v kapsickach hotove.od sunaru alebo hipp jahoda malina slivka cucoriedka marhula snazim sa obmienat raz domacu raz kupovanu..ked pride sezona ovocia dam na zaciatok trosku uparene postupne prejdem na cerstve.. 8 mesacne babetko sa len uci spoznavat nove chute... niekedy dostane ochutnat do toho kusacieho dudlika kusok hrozna alebo jahody co mame prave doma ale netvari sa pri tom velmi nadsena.

Kup kupovanu neosladenu vyzivu ak nemas domacu. Avokado kludne. Niektore knihy uz dovolia zavadzat aj ananas, maliny, mandarinky, pomarance. Ja som uz aj cucoriedky dala.