icon

Aké rukavice majú vaše 2-3 ročné deti?

kristinka.s
25. nov 2011

ahojte maminky, neviem sa rozhodnut ake rukavice kupit dcerke na zimu - ma 2 roky aj 8mesiacov. Palciaky sa mi zdaju nemotorne a prstove velke. Ake mate skusenosti? Dakujem za tipy, rady 🙂

akika722
•
25. nov 2011

ahoj,podla mna malej bude uplne jedno ake ma rukavičky,hlavne nech su teple 😉
"palcaky" sa davju lahšie,prstove sa mi zdaju praktickejšie lebo dieťa vie lahšie uchopiť veci do ruk
/prstové -maju aj menšie čisla-moj mladši ma 15m a ma 2pary prstovych teplučkych 😵 /
starši ma skoro 4r ten ma len prstove

siusinocka
•
25. nov 2011

ja som kupila také malinké prstové rukavičky u nás vo ZV v takom lacnom sú také maličké, huňaté a veľmi dobre sa naťahujú.. dokonca ich v pohode oblečie aj 7 ročný syn a 2 ročnému su tiež dobré - na malej rúčke sú malé a na veľkej veľke🙂 ale náš malý ich aj tak strháva

traktor
•
25. nov 2011

Maťko ma aj aj, ..ale najradsej ma prstove, kedze vie potom vsetko lepsie chytit do rucicky..daju sa kupit bezne aj take malicke, akurat na rucky nasich drobcov 😉 ..ja som kupovala v Tescu, ale ma aj od cinana, tam maju aj uplne malinkate prstove rukavice

ajca123
•
25. nov 2011

Ahoj moje deti maju aj aj a to najmladsi ma 21mesiacov.... A ked mam povedat ma radeji tie prstove 🙂 lebo v nich vie zobrat co len chce do ruky 🙂

ivett1
•
25. nov 2011

Ahoj, aj moji majú oboje-prstové a palčiaky...a pravdaže majú radšej tie prstové 😉

babul83
•
25. nov 2011

Máme aj také aj také, ale obaja chcú len prstové. S palcovými sú nemotorný a stále si ich dávajú dole.

lujza123
•
25. nov 2011

Prstove..ja mam nervy kym jej ich obleciem, mala ma zase nervy ked ma len palcaky

misulda
•
25. nov 2011

Nas maly odmieta akekolvek rukavice ☹

azuz
•
25. nov 2011

palcaky a v pohode 🙂

kokazm
•
25. nov 2011

Náš malý nechce ani za svet rukavice. Ja mu dávam dlhší sveter, ktorý mu povytiahnem cez rukáv vetrovky

berus222
•
25. nov 2011

my mame tie prstove, ale iba do polovice prstov a daju sa prekryt a su z nich palcaky

jankako
•
25. nov 2011

moja má 20 mes.nosí prstačky je z nich hotová...palcaky má tiež,ale tie sme ešte neskúšali. 🙂 skús oboje,ved rukavičky nie su až také drahé,aby si nemohla kúpiť jedny aj druhé..na všeliakých výpredajoch a trhoch to maju za pár eurikov

dida84
•
25. nov 2011

Ahoj... náš malý odmieta palčiaky... My sme prstové kúpili v H&M také malé... majú ich po dva páry a neboli drahé... 😉

katka3012
•
21. dec 2011

skus kupit aj aj a uvidis.Prstove rukavicky maju vyhodu,ze dietatko vsetko pekne chyti do rucicky 😉

saza007
•
21. dec 2011

prstekove. ma ich ovela radsej ako palciaky. Konecne mu tuto zimu doslo, ze rukavice su fajn vec 😀

zuzana17
•
21. dec 2011

môj malý chcel len prštekové keď mal cca 2r., lebo s nimi mohol do rúčky aj niečo chytiť 🙂 Dajú sa kúpiť malé prštekové 😉 . Teraz máme aj aj 😀