icon

Aký krém na zadoček pod plienky?

usiko
10. apr 2013

Ahojte, nedavno som citala jeden nazor od lekarky, kde pise, ze nie je spravne pouzivat na detsky zadocek kremy proti zapareninam preventivne ,teda pokial tie zapareniny nemaju....vraj je lepsie pouzivat kremy s lanolinom, alebo pantenolom, ......avsak cokovek hladam po lekarnach, tak vsade mi ponukaju len kremy proti zapareninam, ako rybilka, bepanthen, sudocrem, alebo v drogeriach tiez len proti zapareninam....pouzivate pri svojich detoch nieco ine? Ak ano, co ...dakujem🙂

visage1974
11. apr 2013

http://sk.oriflame.com/products/product-detail.... som spokojna od tial z kozmetikou detskou alebo sudocrem

d1984
12. apr 2013

ja mám veľmi dobrú skúsenosť so značkou WELEDA. Predáva DM. Stačí tenunká vrstva.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
reni1512
12. apr 2013

Kludne aj olej Saloos - mandlovy 🙂 je to 100% prirodny produkt, vhodny na masaze babatka aj na zapareniny na zadocku, atd
http://www.saloos.sk/rastlinne-a-bio-oleje/mand...

modrofuzik11
13. apr 2013

urcite odporucam bepanthen. je spolahlivy a velmi setrny k pokozke.

tinkax
13. apr 2013

Weleda s nechtikom je to pre deti pod plienky a je uplne naj, mala som aj vyssie spomenute a stale niekde mala cervene a teraz cista ritka 🙂

cawes
13. apr 2013

sudokrem

babybubble
13. apr 2013

aj ja pouzivam sudocrem, zatial sme nemali s ritkou ziadne problemy, ale po kazdom kakani umyvam ritku v umyvadle cistou vodou... nie utierkami vlhcenymi, tie mam, len ked niekde ideme a neda sa inak...

jaja_mravcek
13. apr 2013

My sme vyskúšali viac mastičiek, no najviac sa nám osvedčil Bepanthen. Aj keď nám išli zúbky a mali sme trošku podráždenú pokožku Bepanthen nám zabral. Inak sa aj dobre roztiera!

123zuzana
13. apr 2013

zo zaciatku vzdy sudokrem ale neskor ked som videla ze ma ritku ok tak som nedavala nic az ked bola cervensia tak imazol ten sa mi osvecil najviac predpise ti ho aj detska dr a tak stoji len par centov..

lencika
22. apr 2013

ahoj ja som na zaciatku nepouzivala ziadnu kozmetiku potom mydielko sudocrem a na ritku bepanthen a to nam uplne vystacilo ziadne parfumy

milota164
20. apr 2015

Ahoj, ja som pouzivala Bepanthen a pouzivame ho stale, pouzivali sme ho preventivne, dobre premastuje, teraz ho davame ked ma trochu zacervenany zadocek a pomaha.

simona30
20. apr 2015

Bepanthen alebo Babylone ultra sensitive z dm drogérii 😄

daisylucky
20. apr 2015

Davam babypanthen po kazdom kakani, zapareniny zatial nemal, a ak aj mal dake zacervenanie, tak. babypanthen. Skusala som aj sudocrem, ale ten sa mi zdal moc agresivny a bepanthen zase moc mastny

zeytin
20. apr 2015

Jednoznačne Rybilka... dávala som pri oboch deťoch a nikdy nemali plienkovú dermatitídu...

anit444
20. apr 2015

Používali sme babypanthen, a bol fakt super.

sasa1983
20. apr 2015

Ahoj, jednoznacne ako lekarka odporucam (poradila kolegyna detska koziarka) a funguje mi krem s obsahom k.mliecnej, ja si pisem na Rp, treba namiesat, co nerobia hocikde, ale doplatok asi 1-1,5eura za asi 100g balenie, kvalitna hydratacia, hypoalergenne, popytaj sa svojej pediatricky. Sasa PS:ale nedavam pri kazdej vymene plienky, len tak 2krat denne, lebo to pekne saje a vydrzi na pokozke, netreba stale...

slintacik_eshop
28. apr 2015

My sme používali inotyol ktorý nám nosila známa ale aj sudokrém je dobrý.

radka227
10. sep 2015

ale napr. bepanthen je krem s panthenolom.( resp. dexpanthenol- provitamin B5) a v podstate obsahuje len to a mastovy zaklad ( to je ten lanolin napr.). ziadne dezinfekcne latky, parfumy, alergeny a v ziadnom pripade neobsahuje antimykotika alebo antibiotika. preto je vhodny na pouzitie pri kazdom prebalovani. tie ostatne kremy nepouzivam. neviem, co obsahuju.

pe
17. okt 2015

netreba hádzať do 1 vreca všetky krémy, niektoré sú len komerčné - obsahujú hocičo a tvária sa vhodne pre deti, preto si treba pozrieť zloženie, alebo si nechať poradiť, ja nedám dopustiť na Bepanthen, jedna mamička tu už písala jeho zloženie, čiže naozaj jemný, neškodný, bez chemikálií, takýto krémik potom kľudne použite aj pri každom prebaľovaní, lebo pokožku chráni a zabraňuje zapareninám, potom už netreba zháňať maste na liečenie zaparenín, ktoré obsahujú liečivá, takže podľa lepšia kvalitná prevencia ako potom trápenie....

beloba
17. okt 2015

Pri prvom synovi som vyskusala vselico, mal velmi citlivu prdelku a od jeho cca 2 mesiacov ako som skusila Bepanthen uz pouzivam len ten, aj pri druhom synovi... osvedcil sa mi najviac aj ked je drahsi...

erikmartiny
29. okt 2015

Dobry vecer. chcel by som sa informacne opytat kolko priblizne stoji Bepanthen na citlivu rytku... Dopredu dakujem za odpoved. 🙂

klaudigirl
31. okt 2015

ja radšej používam prírodnú kozmetiku aj u syna. vyskúšala som nechtíkový balzam na zadoček a som maximálne spokojná,len odporúčam! viem, že vôbec neobsahuje chemikálie, ani vonné látky, len čisté prírodné zložky, a pre mňa je to veľmi podstatné. dokonca si to viem využiť aj na celé telo. pozrite si na to: http://www.olivianatural.sk/produkt/balzam-z-ba...

kikuska84
31. okt 2015

Použivam sudokrem a ked je zapareny tak davam 2krat dene imazol krem a davam aj nechtikovu mast tieto 3 kremi su suprove odporučam pa

okataivana
31. okt 2015

sudokrem, cicaderma-homeopaticka mast,
calciova mast

l3yla
1. nov 2015

Počula som že so sudocremom majú baby dobré skúsenosti 🙂

ada12345
Autor odpoveď zmazal
lili007
23. mar 2016

Veru prevencia je ideálnejšia ako liečba dôsledkov zaparenia.
Ako ste spomínali, doktorka dobre radí lanolín alebo bepanthen. U lanolíno som síce mala pocit, že okamžitý účinok zvláčnenia robí ale dlhodobo pokožku neregeneruje.
Konkrétne bepanthen neobsahuje žiadne konzervanty a je vhodný na každodennú starostlivosť o jemnú detskú kožičku už od narodenia. Viaceré nemocnice poskytujú jeho vzorku maminkám po pôrode. Skúste sa informovať u svojho lekára🙂

andreablabla
31. mar 2016

http://www.askdrsears.com/topics/health-concern...
Donry clanok na temu kremiky pod zadocek. Kremy so zinkom su uvedene uz ako liecebne na zapareniny,ako prevencia odporucaju maste na baze vazeliny,lanolinu.....

hefta
27. apr 2016

Ahojte! Ja dávam pastu s rybím olejom,je z lekárne cca 2eurá. Čítam,že natierate len dvavkrát za deň,ja pri každej výmene plienky. Radšej prevencia než potom liečba.