icon

Drevená hrázda pre bábätko

25. dec 2021

Ahojte, aké máte skúsenosti? Využili ste alebo je to zbytočnosť? Do akého veku sa vám pod tým deti zahrali?

andreatytler
•
26. dec 2021

Podla mna jedna z veci ktore sa zarucene vyuziju. Da sa s tym robit ovea viac ako len sa nacahovat za zavesenymi hackami. Mozes na to nalepit obrazky alebo fortky seba aby bolo babatko motivovane otacat hlavicku. Mozes priviazat hracky na gumicku a to bude este len zaujimava hracka pre babo.
Nas syn sa s tym hral asi do 1 roka. Ked uz vedel stat a stvornozkovat, tak sa s tym hral postojacky. Skusal tie hracky z toho vytiahnut. Pouzival to ako oporu pri stati. Prevracal to na vsetky strany.

de_zi
•
26. dec 2021

My sme využili len občas, cca do 4,5 mesiaca, kedy sa začala otačať na brucho a už ju to vôbec nebavilo. Dovtedy pod tým vydržala pár minút, ale i tak sa mi to oplatilo. 🙃

pieksamaki
•
26. dec 2021

Neprakticke je to v tom...ze je to tvrdsie ako plast....alebo latkove....kde ked sa udrie..tak trosku viac boli....ale urcite fajn vec na fixovanie a zaujatie hrackou.....inak velmi rada som robila ze som vystrela prsty a ja som oddychovala..babo pozeralo na hybajucd prsty...je to vzdy individualne do akeho veku ako vsetko ...

autor
•
26. dec 2021

Totiž my máme tu látkovú deku s tou Hrazdou a využila sa na 110%. Je ale už veľmi zničená tak rozmýšľam nad tou drevenou. A neprevráti to?je to dostatočne stabilné? A ďalšia vec že má už 7,5 mesiaca ,čochvíľa bude sedieť,tak či ju to bude ešte baviť . Ale asi to risknem a max potom posuniem🙂

kiki68
•
26. dec 2021

To sme dost vyuzili prave. Takze za mna ano

lenkapap
•
26. dec 2021

Za mna nepotrebna haraburda...dcerka (6m) sa s nou vobec nehra, nech na nej visi cokolvek...zato hracia deka yookiddoo (skus pozriet) u nas fici uz niekolko mesiacov 🙂